QUOTE(Rucelie @ 2007 06 12, 11:50)
1. o man atrodo negražu šitaip bjauriai komentuoti kitų žmonių laimę

vienas tėtukas kažkoks ne toks, kitas veikia ne taip ar ne tą...dar veido išraiškos netinkamos...man tiesiog DŽIUGU žiūrėti, kiek daug yra laimingų žmonių, laimingų šeimų, ir visai nekreipiu dėmesio į apšvietimą, storį, pampersus ar nuogumą. nu 2. kam reikia tyčiotis iš to, kas kitam žmogui šventa-iš jo šeimos?????
pamenu pirmą kartą kai siunčiau nuotrauką į foto konkursą, nusiunčiau patvirtinimui apdorotą photoshopu. nu tai aišku nepaskaičiau aš taisyklių, kad taip negalima-pamačiau fainas konkursas ir tiesiog nusiunčiau sau mielą nuotrauką. nepatvirtino jos be abejo tada, bet jei būtų Aurėja patvirtinus netyčia, jau matau į kiek smulkių skutelių būčiau buvusi suplėšyta

manau ir dvi nuotraukas kažkas siuntė nepasižiūrėjęs taisyklių, gal žmogus pirmą kartą konkurse dalyvauja

na ir kas? kas tokio atsitiko? nieko aš neginu, nė tėvelio nė vaikučio nepažįstu

man tik klaiku tokius jūsų komentarus skaityt... gėda, moteriškės...
1. Ne laime, o nuotraukas. Cia ne laimes konkursas, o fotokonkursas. O pagaliau vaizdas is nuotraukos ne visada atspindi realybe...
2. Niekas nesitycioja. O su tokiom "aukstom" frazem apie sventuma, tai ka as zinau..... Siaip tai bijai vilko-neik i miska. Jei nori privatumo seimos - nedek sventos jos nuotraukos... Dalyvauti konkurse neprivaloma
3. Paskaicius panasius komentarus atrodo, kad reikia tik "pasigalasti" liezuvi ir liaupsinti beigi aikcioti - "vaje vaje, kokie visi beprotiskai fantastiskai nuostabus ir grazus....
Jei jau kazkam kliuna bet kokia kritika, tai gal reiketu pagalvoti apskritai apie temos fotokonkurso aptarimui, reikalinguma... Kam ji apskritai reikalinga?
Ateis balsavimas, visos norincios tyliai prabalsuos ir jega....
Kam cia dar komentuoti????