Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvystė veža!

QUOTE(zana33 @ 2007 06 12, 10:59)
fui,mamytes,kaip negrazu!

QUOTE(Rucelie @ 2007 06 12, 11:50)
... gėda, moteriškės...

QUOTE(wwwtania @ 2007 06 12, 12:09)
ar gi negėda????

kaip keista unsure.gif . Gėda ir negražu turėtų būti mamytei, kuri bando išdurti kitas, kurios laikosi nustatytų konkurso taisyklių.
Atsakyti
Labadienis 4u.gif

nesipykit, dalyvaukit, laimekit biggrin.gif
puiki konkurso tema - trapi gyvybe stipriose tetuko rankose wub.gif ir siltas "vezantis" buvimas kartu wub.gif

paprasta-jauku:

user posted image

savotiska:

user posted image

megstu vandeni smile.gif :

user posted image

zavus zydrumas smile.gif :

user posted image

smagi :

user posted image

auklejimas smile.gif :

user posted image

gera kartu smile.gif :

user posted image

skrydis smile.gif:

user posted image

trapu:):

user posted image

Aciu kad pasidalinate brangiausiomis akimirkomis 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės,labai gražus konkursas rolleyes.gif o nuotraukytės tokios visos nuostabios,taip sklinda šiluma,kaip smagu vaikams-kūdikėliams su tėveliais,ir ne tik ,ir tėveliai tokie laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 12, 11:50)
1. o man atrodo negražu šitaip bjauriai komentuoti kitų žmonių laimę  smile.gif vienas tėtukas kažkoks ne toks, kitas veikia ne taip ar ne tą...dar veido išraiškos netinkamos...man tiesiog DŽIUGU žiūrėti, kiek daug yra laimingų žmonių, laimingų šeimų, ir visai nekreipiu dėmesio į apšvietimą, storį, pampersus ar nuogumą. nu 2. kam reikia tyčiotis iš to, kas kitam žmogui šventa-iš jo šeimos?????
pamenu pirmą kartą kai siunčiau nuotrauką į foto konkursą, nusiunčiau patvirtinimui apdorotą photoshopu. nu tai aišku nepaskaičiau aš taisyklių, kad taip negalima-pamačiau fainas konkursas ir tiesiog nusiunčiau sau mielą nuotrauką. nepatvirtino jos be abejo tada, bet jei būtų Aurėja patvirtinus netyčia, jau matau į kiek smulkių skutelių būčiau buvusi suplėšyta  biggrin.gif manau ir dvi nuotraukas kažkas siuntė nepasižiūrėjęs taisyklių, gal žmogus pirmą kartą konkurse dalyvauja  ax.gif na ir kas? kas tokio atsitiko? nieko aš neginu, nė tėvelio nė vaikučio nepažįstu  biggrin.gif man tik klaiku tokius jūsų komentarus skaityt... gėda, moteriškės...

1. Ne laime, o nuotraukas. Cia ne laimes konkursas, o fotokonkursas. O pagaliau vaizdas is nuotraukos ne visada atspindi realybe...
2. Niekas nesitycioja. O su tokiom "aukstom" frazem apie sventuma, tai ka as zinau..... Siaip tai bijai vilko-neik i miska. Jei nori privatumo seimos - nedek sventos jos nuotraukos... Dalyvauti konkurse neprivaloma mirksiukas.gif
3. Paskaicius panasius komentarus atrodo, kad reikia tik "pasigalasti" liezuvi ir liaupsinti beigi aikcioti - "vaje vaje, kokie visi beprotiskai fantastiskai nuostabus ir grazus....

Jei jau kazkam kliuna bet kokia kritika, tai gal reiketu pagalvoti apskritai apie temos fotokonkurso aptarimui, reikalinguma... Kam ji apskritai reikalinga?
Ateis balsavimas, visos norincios tyliai prabalsuos ir jega....
Kam cia dar komentuoti????

Atsakyti
Šapokliaka, o tu neturi kitos vietos savo pagiežai išlieti?ir veiklos kitos neturi, kaip tik kitų postus numeruoti, cituoti ir šitą paburnojimų skyrelį kuruoti?niekas neliepia liaupsinti. taip, ir konkurse dalyvauti niekas neliepia. bet jei jau žmogus nutaria pasidalinti su mumis tuo, kas jam gražu - gal gerbkim jį nors truputį?ačiū pasakykim už pasitikėjimą ir gražią nuotrauką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 06 12, 12:31)
kaip keista unsure.gif . Gėda ir negražu turėtų būti mamytei, kuri bando išdurti kitas, kurios laikosi nustatytų konkurso taisyklių.

na turejau omeny ne išdurima o tai kad iš to dabar pučiam šitokį burbulą doh.gif na tvarkoj pastebėjom, pasakėm moderatorėi ir šaunu thumbup.gif ji jau nuspres kaip nubausti šį vartotoją g.gif o dabar pradedam analizuoti visus ir sakyt kokia ji nedorelė doh.gif
arba dar gražiau kai kiekviena bando tapti seklė ir žiūri jau ne į nuotrauka o analizuoja tevelių ir vaikučių panašuma doh.gif na čia tai jau tikras neturejimas ką veikti blink.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 12, 12:53)
Jei jau kazkam kliuna bet kokia kritika, tai gal reiketu pagalvoti apskritai apie temos fotokonkurso aptarimui, reikalinguma... Kam ji apskritai reikalinga?
Ateis balsavimas, visos norincios tyliai prabalsuos ir jega....
Kam cia dar komentuoti????

aptarimas yra gerai thumbup.gif pritariu jam bet saiką truputeli reikia tureti g.gif
tiek daug nuotraukyčių o mes užsikabinam už vienos ir pradedam ja analizuoti doh.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad nesumąsčiau dalyvauti šiame konkurse blink.gif Bo būtų išrakinėtas MB iki antakių plaukų suskaičiavimo lotuliukas.gif . O galiausiai, kadangi mažė mėlynakė, o jis rudaakis mūsų šeimai gautųsi naujas konkursas: Tėvystė nuvežė DNR tyrimo darytis lotuliukas.gif

Sėkmės visoms dalyvaujančioms, mano favoritas nepasikeitė, nors tėtis toli gražu ne saldainis išpudruotas ir net iki leonardo di caprijaus ar kaip jis ten toli jam žiauriai lotuliukas.gif ale miela fotkė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 12, 12:58)
Šapokliaka, o tu neturi kitos vietos savo pagiežai išlieti?ir veiklos kitos neturi, kaip tik kitų postus numeruoti, cituoti ir šitą paburnojimų skyrelį kuruoti?niekas neliepia liaupsinti. taip, ir konkurse dalyvauti niekas neliepia. bet jei jau žmogus nutaria pasidalinti su mumis tuo, kas jam gražu - gal gerbkim jį nors truputį?ačiū pasakykim už pasitikėjimą ir gražią nuotrauką wub.gif

Gerbiamoji,

Mano posme nebuvo pagiezos. Tiesiog nuomone nesutampa su tavaja.
Sunumeravau postus tik tam (beje, tai daug laiko neuzima, o ir mano veikla neturetu jaudinti .... mirksiukas.gif ), kad butu aiskiau, kokias vietas Jusu posmo noriu akcentuoti...
Jei numeracija uzkliuvo, galiu paryskinti sakini kita spalva smile.gif
Jei zmogus nutaria pasidalinti tuo, kas jam grazu ir visiskai nenori girdeti jokios kritikos, tuomet jam reiketu visu savo "groziu' dalintis ne forume, o kur nors giminiu ratelyje, pas senelius, artimus draugus ir pan.
Kiekviena kritika vercia daryti siokias tokias isvadas. Ji nera blogai.
Kodel reikia sakyti aciu, jei ta ar kita nuotrauka man nera grazi???? Privalu meluoti? O gal vien tik todel, kad foto ideta i fotokonkursa, ji automatiskai turi buti grazi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 12 birželio 2007 - 12:30
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 12, 12:28)
Gerbiamoji,
<.................>

sneki kaip gera politike, pilstai is to paties i kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif irgi sugebejimas, negali gincytis :lotuliukas:bet jau atsibodo zinok cool.gif
Atsakyti
Šapokliaka, vat man gražus tavo avataras. tai ir paliaupsinsiu biggrin.gif rimtai, iš mylimiausio mano vaikystės multiko. o kas ne visai gražu-negi taip daug kainuoja-nutylėt?
Atsakyti
Ruciele, nutyleti aisku, kad nieko nekainuoja mirksiukas.gif
Grazu - giriam, negrazu - tylim? Tada bus visi patenkinti ir laimingi?

Ziviliuke, pagaliau ir as tau nusibodau.Paprasta iseitis -ijunk ignoro funkcija mano nikui... Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 12, 13:43)
Ruciele,  nutyleti aisku, kad nieko nekainuoja  mirksiukas.gif
Grazu - giriam, negrazu - tylim? Tada bus visi patenkinti ir laimingi?

Ziviliuke, pagaliau ir as tau nusibodau.Paprasta iseitis -ijunk ignoro funkcija mano nikui... Is anksto dekoju  4u.gif

bet tu tokia "švelniai maloniai nuteikianti gomurį" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti