Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

Sveikos, neradau tokios temos, o man labai idomu. Siandien Delfyje radau straipsni, tik nemoku nuorodos ikelti(gal kas galetumete man padeti? 4u.gif ), kuriame raso, kad is prekybos isimami mano suvardinti produktai, nes jie neturi ne gramo tu stebuklingu savybiu, kuriomis reklamuojasi.
As pati esu pries tuos produktus jau seniai, bet maciau daug mamu, kurios vaikams pirko ir girde siuos produktus. Man labai idomu suzinoti, ar tikrai buvo ryskus pagerejimas, vartojant tuos produktus? Ar jusu vaikai sirgo ziema maziau? Ar pacioms susitvarke zarnynas?
Atsakyti
Bandau ikelti nuoroda 4u.gif Gal pavyks?

http://www.delfi.lt/...php?id=13407554
Atsakyti
na aš tai netikiu, kad tie produktai turi tokių savybių, kaip imuniteto stiprinimas ir kt. šiaip, bet koks jogurtas ar kitas rauginto pieno produktas sveika žarnynui, yra būtina sveikos mitybos dalis. bet nė prie ko čia tie aktimel. reklaminis triukas ir tiek. turėtų uždraust tokias klaidinančias reklamas.
Atsakyti
As siuos jogurtus perku kai uzkieteja dukros viduriukai,siame reikale padeda tai jau tikrai thumbup.gif .O va,kas liecia imunine sistema ir t.t..drysciau smakiai suabejot rolleyes.gif
Atsakyti
Na maniškis labai mėgsta ACTIMEL, jam skanu. Bet, kad jis kažkaip stebuklingai veikia - nesąmonė g.gif Kaip sirgdavo, taip sirgdavo, nieko ten jis nestiprina schmoll.gif
Atsakyti
ACTIMEL - tiesiog skanu. Gydytoja mums irgi juo rekomendavo pastiprinti organizmą, bet kažkaip pasitikėjimo nesukėlė doh.gif

Na, o ACTIVIA mums tikrai padeda, kai būna užkietėję viduriukai. Ir aš ir vaikas esame išbandę. Gal kokios ricinos ten viduje yra g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nemanu, kad sie produktai tokie jau stebuklingi, kaip reklamuoja... mano mazius actimelo net i burna neima, o ir man jie schmoll.gif
tad man atrodo, jog nenumirsime, jei ir isims juos is apyvartos mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad čia tik reklamai....., o poveikis tai kažin. kartais tenka dukrai nupirkt, nes prisižiūri reklamos ir kaulina.
Atsakyti
Kiekviename jogurte ar rauginto pieno produkte yra gerųjų bakterijų.Jei jų organizme trūksta gal ir pradeda pulti ligos.Bet manau,kad šiuose produktuose yra kaip tik daugiau negu kituose visokių sintetinių priedų,kurie labiau silpnina,o ne stiprina iminitetą g.gif Aš tai pati namuose pagaminu jogurtą.Ir skanus ir sveikas thumbup.gif
Atsakyti
Manau cia tik reklama,neperku as ju schmoll.gif
Atsakyti
as tai pirkau danonki varskytes, nes nezinojau kokias duoti, bet zinoma kad jos labai sveikos ir kaulai nuo ju bus stiprus tai tikrai nesitikejau. O kitus activia ir pan. tai tik del skanumo perku. Is viso Lietuvoje su pieniskais produktais skirtais vaikams labai prastai, nes visokio ssss prikista doh.gif
Atsakyti
Šiaip tai visuose šituose produktuose yra tokia koncervantų dozė, kad apie imuniteto stiprinimą net kalbos negali būti. Klaidinanti reklama, nuo kurios net negera darosi cool.gif
Atsakyti