Įkraunama...
Įkraunama...

Aktimel, Danonki, Aktivia

ir mano namiškiai labai mėgsta aktimel ir aktivia ir aplamai mėgsta visus pieno produktus.
Atsakyti
Na man jie visi tokie pat jogurtai ir tikrai po 14 dienų nejaučiu jokio skirtumo, "našam dele glavnaja reklama" .
Atsakyti
mano mergina labai mėsta Aktimeli. kai tik ateinam į parduotuvę, tai tuoj pat puola pasiimti pakutį. tik ji mėgsta be jokio papildomo skonio. taigi, vartojo ji daug jo, tai galiu pasakyti, jog jau pora metų neturim problemų dėl viduriukų, nes šiaip jos buvo į kietąją pusę. dėl imuninės sistemos stiprinimo, tai nemanau, jog tai šio produkto dėka ji neserga. Šiaip ji nelinkusi ligoms (ptiu ptiu ptiu).
Atsakyti
Vėjai visas tas "gerumas". 100ml kainuoja tiek, kiek litras tikro pieno doh.gif
Gerai išreklamuota, ir tiek
Atsakyti
Mūsų šeima mėgsta Aktivia, bet ne todėl, kad jinai kažkuo įpatingai padeda, ar kokių tai galių turi, bet taip, skanu, ir vaikui patinka, su viduriukais nei vianas neturime problemų kai ją valgome, juk čia jogurtas ir tiek
Atsakyti
Nepirkau ir nepirksiu schmoll.gif Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną thumbup.gif Skanesnio už naminį net ragavus nesu smile.gif
Atsakyti
Maniske aplamai labai megsta visokiu jogurtus ir varskytes, tai kapoja tik duok. Stengiuo tiesiog paziureti, kad kuo maziau E butu schmoll.gif
Atsakyti
i tokius jogurtus yra dedami priedai pvz gefilus kurio galma nusipirkt vaistinej ir tikrai ne ka prasciau suveiks,ar jogurto kapsuliu todel kai raso kad ner poveikio tai nevisa tiesa gal tik ner akivaizdziai matoma
sunus labai megsta actimel jis daugiau persalimo ligom skirtas,bet nepadeda mum ir vaistinej pirkti visokie imunitetui stiprint tai ko tiketis is jogurto ,kuriam mazesnis kiekis ,bet jam skanu ,o kad kenkt tikrai nematau
activia man paciai padejo ji tikrai neleidzia uzkietet viduriam (po operacijos) naudojaus ,bet ten ji daroma su vaisiais ar kitokiais priedais be to man skanu taip kad as nieko negaliu pasakyt tegu reklamuoja,bet jei bus nioekam tikes produktas tai reklama neatsipirkt
Atsakyti
mes actimelį geriam kiekvieną rytą rolleyes.gif bet ne dėl reklamos, o dėl skonio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Timidity @ 2007 08 23, 14:27)
Nepirkau ir nepirksiu  schmoll.gif  Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną  thumbup.gif Skanesnio už naminį net ragavus nesu  smile.gif

Gal galėtumėte, kaip gaminti naminį jogurtą? 4u.gif

Bandžiau ieškoti receptų skyrelyje, bet neradau... Prisimenu, kad kažkada esu ragavusi ir buvo be galo skanu, bet nežinau, ko ten dar reikia dėti be pieno?.. ax.gif
Atsakyti
Ankščiau geriau Actimel, dabar jau ne, nes nematau jokio skirtumo rolleyes.gif
Atsakyti
perku tik todel kad juos megsta dukra, o siaip kokios ten gali buti ypatingos savybes nei kitu jogurtu, tik tiek kad tai kalcis ir siaip sveika zarnynui mirksiukas.gif
Atsakyti