ir mano namiškiai labai mėgsta aktimel ir aktivia ir aplamai mėgsta visus pieno produktus.
Na man jie visi tokie pat jogurtai ir tikrai po 14 dienų nejaučiu jokio skirtumo, "našam dele glavnaja reklama" .
mano mergina labai mėsta Aktimeli. kai tik ateinam į parduotuvę, tai tuoj pat puola pasiimti pakutį. tik ji mėgsta be jokio papildomo skonio. taigi, vartojo ji daug jo, tai galiu pasakyti, jog jau pora metų neturim problemų dėl viduriukų, nes šiaip jos buvo į kietąją pusę. dėl imuninės sistemos stiprinimo, tai nemanau, jog tai šio produkto dėka ji neserga. Šiaip ji nelinkusi ligoms (ptiu ptiu ptiu).
Vėjai visas tas "gerumas". 100ml kainuoja tiek, kiek litras tikro pieno
Gerai išreklamuota, ir tiek

Gerai išreklamuota, ir tiek
Mūsų šeima mėgsta Aktivia, bet ne todėl, kad jinai kažkuo įpatingai padeda, ar kokių tai galių turi, bet taip, skanu, ir vaikui patinka, su viduriukais nei vianas neturime problemų kai ją valgome, juk čia jogurtas ir tiek
Nepirkau ir nepirksiu
Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną
Skanesnio už naminį net ragavus nesu

Maniske aplamai labai megsta visokiu jogurtus ir varskytes, tai kapoja tik duok. Stengiuo tiesiog paziureti, kad kuo maziau E butu

i tokius jogurtus yra dedami priedai pvz gefilus kurio galma nusipirkt vaistinej ir tikrai ne ka prasciau suveiks,ar jogurto kapsuliu todel kai raso kad ner poveikio tai nevisa tiesa gal tik ner akivaizdziai matoma
sunus labai megsta actimel jis daugiau persalimo ligom skirtas,bet nepadeda mum ir vaistinej pirkti visokie imunitetui stiprint tai ko tiketis is jogurto ,kuriam mazesnis kiekis ,bet jam skanu ,o kad kenkt tikrai nematau
activia man paciai padejo ji tikrai neleidzia uzkietet viduriam (po operacijos) naudojaus ,bet ten ji daroma su vaisiais ar kitokiais priedais be to man skanu taip kad as nieko negaliu pasakyt tegu reklamuoja,bet jei bus nioekam tikes produktas tai reklama neatsipirkt
sunus labai megsta actimel jis daugiau persalimo ligom skirtas,bet nepadeda mum ir vaistinej pirkti visokie imunitetui stiprint tai ko tiketis is jogurto ,kuriam mazesnis kiekis ,bet jam skanu ,o kad kenkt tikrai nematau
activia man paciai padejo ji tikrai neleidzia uzkietet viduriam (po operacijos) naudojaus ,bet ten ji daroma su vaisiais ar kitokiais priedais be to man skanu taip kad as nieko negaliu pasakyt tegu reklamuoja,bet jei bus nioekam tikes produktas tai reklama neatsipirkt
mes actimelį geriam kiekvieną rytą
bet ne dėl reklamos, o dėl skonio

QUOTE(Timidity @ 2007 08 23, 14:27)
Nepirkau ir nepirksiu
Geriau už tuos pinigus litras pieno ir pasidarysiu jogurto visą kalną
Skanesnio už naminį net ragavus nesu 

Gal galėtumėte, kaip gaminti naminį jogurtą?

Bandžiau ieškoti receptų skyrelyje, bet neradau... Prisimenu, kad kažkada esu ragavusi ir buvo be galo skanu, bet nežinau, ko ten dar reikia dėti be pieno?..