Aš tik už lietuviškus. Patikėkit, žinant maisto pramonės virtuvę - lietuviškus produktus net labiau tikrina nei įvežtinius. Kai kilo skandalas ir vienintelė Lietuvos akredituota maisto produktų patikrai laboratorija Kaune nustatė, kad Danone yra maisto priedų, papildų ir dar kažkokių dalykų, visoje spaudoje straipsniai buvo.
O ne šiaip sumanė patikrinti - vartotojai pasiskundė dėl alerginių reakcijų...
Į reklamą metama tiek pinigų, kad neaišku kaip už tiek gali tą produktą pardavinėti, jeigu ten yra bent truputis pieno.
Pažiūrėkit ir kitą dalyką - paimkit paprastą Dobilo jogurtuką, rinktinis tik iš ekologiškų ūkių pienas, todėl šiek tiek brangesnis, nes atskirai transportuojamas - kokia masės konsistencija, matosi vaisių gabaliukai (jeigu su vaisiais, nes yra ir be nieko), nu matosi jogurtas, biškutį su gabaliukais kaip pienas rūgsta ir t.t. Taigi taip ir namuose panašiai gaunasi kai naminį pieną rauginat.
O paimkit Danone, masė vienalytė, spalva įdomi... man panašu į krakmolą. Etiketėje sudėtis... nežinau, be komentarų.
Todėl renkuosi savo šeimai Dobilo produkciją (visą liniją, nes tikrai be maisto priedų, tik natūralūs pieno raugai) arba Magija Stop E. Šituos ir pats valgau ir vaikeliui duodu.
Jau kartojuosi ką ankstesniuose komentaruose parašiau, bet...
QUOTE(ciku_caku @ 2011 02 16, 18:38)

Siuo metu gyvenam UK tai as dar neatsirinkau jogurto, realiai tai itariu kazko eko tai nerasi, arba ne ten ieskau

Visi valgom tik ekologiškus lietuviškus jogurtus.
esu skaiciusi, kad gaminant DANONE produkcija, naudojami GMO
tai nesunku patikrinti, nes yra internete oficialus sarasas gamintoju, naudojanciu GMO.
man, jeigu atvirai, tai nelabai idomu, nes niekada ju neperku, tik lietuviskus ekologiskus.

man, jeigu atvirai, tai nelabai idomu, nes niekada ju neperku, tik lietuviskus ekologiskus.
Sveikos, mes neperkam tokiu produktu, beto kiek teko girdeti, uzsienyje uzdraude ju reklama del zmoniu apgaudinejimo, kiek teisybes nezinau.
teko ragauti danone, tai man ten gryna chemija

Mieli kolegos, tai kad Danone man atrodo net Lietuviškoje spaudoje buvo straipsnis, kad maisto ir veterinarijos ta tarnyba ar kaip ten vadinasi, rado kažko viduje, ko būti neturėjo. Nu pasižiūrėjus iškart matosi, kad kažkas nenatūralu.
Pažįstamas sako, kad vaikas svaigsta parduotuvėje, puola isterikuoti, jeigu nenuperka kažkokio reklamuojamo jogurto. Vaikai labai imlūs toms reklamoms ir t.t. Visa tai tik sukelia produkto kainą, o kokybės tikrai neprideda.
Labai nudžiugino lietuviški varškės rageliai vasaros metu, nes lengva vaiką apgauti - buktai ledas, bet ne toks šaltas.
Pažįstamas sako, kad vaikas svaigsta parduotuvėje, puola isterikuoti, jeigu nenuperka kažkokio reklamuojamo jogurto. Vaikai labai imlūs toms reklamoms ir t.t. Visa tai tik sukelia produkto kainą, o kokybės tikrai neprideda.
Labai nudžiugino lietuviški varškės rageliai vasaros metu, nes lengva vaiką apgauti - buktai ledas, bet ne toks šaltas.
Apie Aktivia http://www.homosanit...tyvioji_activia
Manau , kad cia reklama ir kaina .mes tokiu nesirenkam

o mano abi labai nori actimel... kiekviena diena praso... kuom galeciau ji pakeisti????