Įkraunama...
Įkraunama...

Mantukas jau žvaigždelė

Sveikutes mamos
naujienos apie Mantuka is Rugutes forumo
Šiandien kalbėjausi su Aušra. Ji džiaugėsi, kad parodžius reportažą apie Mantą "Bremečko" laidoje , žmonės suaukojo 5000 $. Sumokėjo ligoninei už tolesnį Manto gydymą. Šiuo metu berniukui netaikoma chemetorapija. Prieš dvi savaites, Mantui suvalgius kriaušių, jį užpuolė žarnyno infekcija. Iki šiol jie ją gydėsi. Aušra sakė, kad dabar lyg ir jau pasveiko, tikriausia netrukus vėl pratęs gydymą. Tiesa, Aušra sakė, kad jai labai neramu, nes jų gydytoja dvi savaites atostogaus, o tik ji juos gydė ir globojo. Visi kiti gydytojai jau senai nuleido rankas.
Stiprybes Mantukui ir jo visai seimai
Atsakyti
Manau, kad Mantukas dar reanimacijoje, nes, kaip supratau, jo būklė vakar buvo labai sunki
Ši liga ir yra tokia, kad niekada nežinai, kaip vaikas jausis po pusvalandžio, valandos, dviejų... Ryte smagiai žaidęs vaikutis, vakare jau gali būti reanimacijoje

Šios eiutės iš Rugutės forumo... sad.gif
Atsakyti
Čia dar keli sakiniai iš Rugutės forumo: Pasak Aušros "kažkas atsitiko žarnynui, tikriausiai vėl infekcija. Apžiūrėjus echoskopiškai sakė, kad žarnynas visiškai nejudrus". Berniukas labai karščiuoja. Kvėpuoja per deguonies kaukytę.

Čia vakarykštės žinutės, šiandien jokių naujienų dar nėra sad.gif

Atsakyti
Linksmesnės naujienos iš Rugutės forumo:

Mantukas ką tik iš reanimacijos pervežtas į palatą. Pirmiausia ko paprašė mamos, tai įjungti filmukus. Sakė, žiūrės juos visą dieną. Mantukas labai silpnutis, kol kas pats net nepastovi - kojytės linksta. Tačiau labai norėjo sugrįžti į savo palatą, sakė joje jis žymiai greičiau sustiprės, nes ... tai jo namučiai.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri nors prisiregistravus prie PAYPALsitemos blush2.gif , bandyciau i jusu sask. pervesti pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
sveikos
as su labai liudnom ziniom del Mantuko, negaliu sirdis verkia ir pati nuo vakar zliumbiu
cia is Rugutes forumo
Anksti ryte Aušra parašė žinutę: "Mantas negerėja. Baisus kraujo kritimas. Neturi nei leukocitų, nei hemoglobino, nei trombocitų. Labai skauda pilvą, širdelę. Aukšta temperatūra. Dreba. Nevalgo. Sugniaužia kumščius, įsitempia, persikreipia - kenčia."

Ką tik gavau Aušros žinutę, perrašau: "Mantas išsekęs. Neturi jėgų, bijo visko, išgąsdintas nepakeliamų skausmų. Toks silpnas, rodos net skauda nuo silpnumo. Kraujas vis labai blogas. Nevalgo. Viena rankyte glosto man veidą"


mamukai , labai jusu prasau pasimelskite uz Mantuka, as tikiu kad gali but stebuklas kurio tikrai labai labai laukiu ir pati jau dvi paras tik apie tai ir galvoju.
Atsakyti
Butinai
Atsakyti
Vargsiukas Mantukas sad.gif wub.gif ,sveikateles jam! Butinai pasimelsiu wub.gif
Atsakyti
Vargšas vaikas, Dieve, padėk jam.
Atsakyti
Mantukas jau po truputį atsigauna. Gerėja kraujukas, jis jau linksmesnis (čia naujienos iš Rugutės fondo).
Atsakyti
Ačiū tau Dieve 4u.gif
Atsakyti
tikrai ačiu , nuostabios naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti