Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

aha.... blink.gif
tada iveskite vartotojas:nemeja
slaptazodis:bandite1
Atsakyti
Prazydo musu dracena, tai atejom biski pasirodyt wub.gif nes as asmeniskai iki siol buvau nemacius tokio reiskinio:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif parodysiu savo dracena smile.gif norėčiau kad šakotusi, bet nesišakoja blink.gif user posted image
Atsakyti
[quote=JuzTea,2007 11 02, 11:35]Sveiki 4u.gif parodysiu savo dracena smile.gif norėčiau kad šakotusi, bet nesišakoja blink.gif [img]

Kad šakotųsi, reikia nupjauti viršūnę smile.gif

Papildyta:
[quote=Dasha,2007 11 02, 09:45]
Prazydo musu dracena, tai atejom biski pasirodyt wub.gif nes as asmeniskai iki siol buvau nemacius tokio reiskinio:

Gražus žiedas thumbup.gif

o gal žinai ką reikės daryti, kad nužydės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Živilytė: 02 lapkričio 2007 - 16:00
oj ne, tokiam drastiškam poelgiui nesiryžčiau vis dėl to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Živilytė @ 2007 11 02, 15:52)
Gražus žiedas  thumbup.gif

o gal žinai ką reikės daryti, kad nužydės?

net neisivaizduoju schmoll.gif o reikia kazka daryt? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 02, 08:45)

user posted image

user posted image

user posted image

Dar neprazydo..dar tik ziedus sukrove, na bent jau kas nuotraukoj matos.Bet zydes fantaskiskai, o dar 2 sakos...o koks kvapas svaigus bus... wub.gif

Gal kas zinot, ar toks stiprus ju kvapas nekenkia?nealergizuoja?nes internete randu labai nedaug info apie sias geles...ypac ju zydejima.. g.gif
Atsakyti
mano dracena irgi pries kelis metus zydejo- tai po to issisakojo toje vietoje , kur buvo ziedas, o kvapas tai nieko nesualergizavo- gal kad nera seimoje jautriu kvapams ( aciu dievui smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nemeja @ 2007 11 05, 10:22)
Dar neprazydo..dar tik ziedus sukrove, na bent jau kas nuotraukoj matos.Bet zydes fantaskiskai, o dar 2 sakos...o koks kvapas svaigus bus... wub.gif

Gal kas zinot, ar toks stiprus ju kvapas nekenkia?nealergizuoja?nes internete randu labai nedaug info apie sias geles...ypac ju zydejima.. g.gif

oj geras, reiskias fotiko dar nepaslepsiu bigsmile.gif nezinau nieko del kvapo alergizavimo schmoll.gif nelabai ir info daug yra is tikro :mastau:as irgi ieskojau, tai is vis apie zydejima vienam kitam puslapy tera
Atsakyti
Laba vakareli. graziu cia gelyciu pamaciau ax.gif noriu dabar paklausti, gal ir kvailokai nuskambes. persikelem i nauja vieta. ir del vietos stokos noreciau persodinti dabar turimas dracenas, jos jau nemazos, bet butu idealus variantas man jas tris susodinti i viena didesni vazona g.gif nepakenks ? o gal labai ne koks laikas (zinau,kad ne pats tinkamiausias, bet esant poreikiui gal nieko tokio ? ) 4u.gif
Atsakyti
Merginos, sos unsure.gif

Nusipirkau vakar dracena marginata ir nezinau ka man su ja daryt doh.gif persodint-nepersodint? g.gif Suprantu kad jau beveik ziena - ramybes metas - gal labai blogai jeigu persodinsiu..? O kaip zinot i kokio dydzio vazona sodint? Kokia zeme det? O gal palikt pirktiniam vazone? Patarkit nes zalia as geliu auginime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 11, 01:23)
del vietos stokos noreciau persodinti dabar turimas dracenas, jos jau nemazos, bet butu idealus variantas man jas tris susodinti i viena didesni vazona  g.gif  nepakenks ? o gal labai ne koks laikas (zinau,kad ne pats tinkamiausias, bet esant poreikiui gal nieko tokio ? ) 4u.gif

Man atrodo kad neturėtų pakenkt jei susodinsit į vieną vazoną g.gif , bet dėl laiko tai nežinau, šiaip tai geriau pavasario palaukt ax.gif

QUOTE(garbane @ 2007 11 11, 15:10)
Merginos, sos  unsure.gif

Nusipirkau vakar dracena marginata ir nezinau ka man su ja daryt  doh.gif persodint-nepersodint?  g.gif Suprantu kad jau beveik ziena - ramybes metas - gal labai blogai jeigu persodinsiu..? O kaip zinot i kokio dydzio vazona sodint? Kokia zeme det? O gal palikt pirktiniam vazone? Patarkit nes zalia as geliu auginime  doh.gif

Jei nėra butinos priežasties pvz.ligos,kenkėjai, tai manau iki pavasario nieko neatsitiks ir nepersodinus ax.gif
Atsakyti