Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(Asio @ 2007 06 08, 14:45)
Rodau savo dracena, ji pas mane daugiau nei 10metu ax.gif

Sveikos. Gal klystu, bet man atrodo, kad čia juka. ax.gif Dracenų siauresni ir kietesni lapai, man atrodo... blush2.gif

Nors as ko gero klystu... blush2.gif

Patarkit, man neišmanėlei, ka daryti, kad dracenoms (na toms paprastoms įprastoms) nedžiūtų lapų galai (praktiškai iki vidurio nuruduoja, o galiausiai ir visai nudžiūsta). Į viršų auga gerai, tik iš apačios lapai taip negražiai daro... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna: 18 birželio 2007 - 21:06
QUOTE(Mėlyna @ 2007 06 18, 22:00)
Sveikos. Gal klystu, bet man atrodo, kad čia juka.  ax.gif Dracenų siauresni ir kietesni lapai, man atrodo...  blush2.gif

Nors as ko gero klystu...  blush2.gif

Patarkit, man neišmanėlei, ka daryti, kad dracenoms (na toms paprastoms įprastoms) nedžiūtų lapų galai (praktiškai iki vidurio nuruduoja, o galiausiai ir visai nudžiūsta). Į viršų auga gerai, tik iš apačios lapai taip negražiai daro...  verysad.gif

Laba diena. smile.gif va ir man ta pati beda , bet lapai ruduoja ne tik nuo apacios, bet ir nuo virsaus.Gavau patarima palaistyti degtine rolleyes.gif tai perskaiciau apie jukas, ten patarimas buvo, kad laistyti galima visas geles: 50 ml skiesti 1 litru vandens. Tai manau bandysiu jau blogiau tikiuosi is vien nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džipis @ 2007 06 19, 13:57)
Laba diena. smile.gif va ir man ta pati beda , bet lapai ruduoja ne tik nuo apacios, bet ir nuo virsaus.Gavau  patarima palaistyti degtine rolleyes.gif  tai perskaiciau apie jukas, ten patarimas buvo, kad laistyti galima visas geles: 50 ml skiesti 1 litru vandens. Tai manau bandysiu jau blogiau tikiuosi is vien nebus g.gif

as siandien palaisciau savo dracenas degtine ir paparcius. ziuresim koks rezultatas bus. o galima visas geles laistyt? nes as galvojau, kad tik jukas, dracenas ir paparcius g.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 19, 16:02)
as siandien palaisciau savo dracenas degtine ir paparcius. ziuresim koks rezultatas bus. o galima visas geles laistyt? nes as galvojau, kad tik jukas, dracenas ir paparcius  g.gif

tai gal geriau nelaistykit g.gif reikia tiksliau pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džipis @ 2007 06 19, 16:17)
tai gal geriau nelaistykit g.gif reikia tiksliau pasiskaityti smile.gif

tikrai nezadu laistyt, kol irodimu nebus lotuliukas.gif nemanau, kad visos geles megsta degtine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 06 18, 22:00)
Sveikos. Gal klystu, bet man atrodo, kad čia juka.  ax.gif Dracenų siauresni ir kietesni lapai, man atrodo...   blush2.gif

Nors as ko gero klystu...  blush2.gif

Patarkit, man neišmanėlei, ka daryti, kad dracenoms (na toms paprastoms įprastoms) nedžiūtų lapų galai (praktiškai iki vidurio nuruduoja, o galiausiai ir visai nudžiūsta). Į viršų auga gerai, tik iš apačios lapai taip negražiai daro...  verysad.gif

Cia dracena kvapnioji o daugiau dracenu galima pasiziureti cia mirksiukas.gif
http://images.google...&...es&ct=title
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 26 birželio 2007 - 12:05
QUOTE(anestute @ 2007 06 19, 16:02)
as siandien palaisciau savo dracenas degtine ir paparcius. ziuresim koks rezultatas bus. o galima visas geles laistyt? nes as galvojau, kad tik jukas, dracenas ir paparcius  g.gif

tai ar sulauket kokio rezultato smile.gif as taip pat palaisciau, bet mano didzioji nereagavo niekaip, galvoju g.gif gal per mazai degtines pyliau, o stai maziukei dracenai tai patiko
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džipis @ 2007 06 28, 20:32)
tai ar sulauket kokio rezultato smile.gif  as taip pat palaisciau, bet mano didzioji nereagavo niekaip, galvoju  g.gif  gal per mazai degtines pyliau, o stai maziukei dracenai tai patiko
thumbup.gif

tai kad nezinau g.gif lygtai pagrazejo, lapai i virsu pakilo, bet ar cia nuo to ar ne nezinau. daugiau jokiu pokyciu nematau g.gif gal ir per mazai ipyliau, nes bijojau pergirdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
As vakar isigijau dracena, bet nieko apie ja nezinau smile.gif tai dabar nusprendziau pasidometi apie jos prieziura. Gal kokiu pagrindiniu patarimu turite? Aciu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 07 05, 08:47)
As vakar isigijau dracena, bet nieko apie ja nezinau smile.gif tai dabar nusprendziau pasidometi apie jos prieziura. Gal kokiu pagrindiniu patarimu turite? Aciu  bigsmile.gif  4u.gif

Pagrindiniai dalykai: nemegsta tiesiogines saules sviesos, negalima perlaistyti ir labai megsta purskimus. As savio laistau tik tada, kai matau, kad jau zeme visai sausa, o purskiu kiekviena diena mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gelbėkite, mano draceną fragrans massageana kažkas užpuolė-ant lapų vidinės pusės arčiau koto - baltų voratinklių gniutuliukai, o iš išorės balsvi taškeliai... nezinau ką daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 06 08, 15:45)
Rodau savo dracena, ji pas mane daugiau nei 10metu ax.gif

Ar ne Juka cia? g.gif

Cia mano 2 dracenos.
Dar ikelsiu marga veliau mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Cia marga user posted imagebet fotkinta is virsaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 12 liepos 2007 - 12:59