Sveikos, merginos

nepopuliari tema

smagu

vadinasi-ne daug ligoniuku

Beda ta, kad ir mane ta beda uzpuole

niekada nemaniau, kad turiu rimtu bedu su stuburu

pairodo turiu, nes jau savaite, kaip sunkiai sutariu su viena koja, skauda, nutirpo, o prasidejo nuo skausmo ties juosmeniu.. sita vieta man paskaudedavo ir anksciau, bet tai diena, dvi, savaite ilgiausiai, bet ir tai, net ne taip, kad reiktu gert vaistus. O dabar.. sestadieni net greitaja kvieciausi-negalejau islipt is lovos, sitaip siaubingai gyvenime nera skaudeje... Buvau masazuose pirmadieni, kita diena visa prazliumbiau is skausmo.. Siandien buvau pas neurologe, sake-jokiu masazu, galima i baseina ir tik. Dar vaistu prirase, bet as pasitaupysiu, jei bus dar blogiau.. nes visi leidziami, vieni i vena. Siaip buciau linkusi iskest skausma, jei tik zinociau, kad yra kazkoks budas ji iveikti be vaistu.. Daktarei taip sakiau, tai ji mane labai uzjaute, guode, bet kazkokiu alternatyvu vaistams nepasiule

Planuoju su maistu prisiziuret, kad svorio daug nepriaugciau, nes ir siaip nesu is lengvuju

Dabar pilni 6men, o jau priaugau 8kg. su pirmu nestumu svoris augo lygiai, kaip dabar, kai ejau gimdyti, buvau priaugusi-24..Daugoka.. Reikia susiimti, reik kazka daryti. Merginos, pasidalinkit savo kova su skausmais budais

P.S. Neurologe itaria isvarza
[url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]

[/url