Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio patarimai Klaipėdos pleputėms (ir ne tik..)

user posted image

Kai paukščiai gers dangaus žydrynės gaivą,-

Mylėkit vienas kitą.

Kai viesulai ims siausti

Ir negandom dangus pajuos,-

Laikykit vienas kitą.

Kai laiko rūdys bandys pagraužti Jūsų meilę,-

Matykit vienas kitą.

Kai džiaugsmas degs,

Ar skausmas maus Jums širdį,-

Girdėkit veinas kitą.
user posted image

user posted image

Nuoširdžiausi sveikinimai vestuvių proga wub.gif
Atsakyti
wwwtania, aš nusipirkau askorbo rūgšties (ampulės). Pakelyje yra 10 ampulių po 2 ml. O viename mililitre injekcinio tirpalo yra 50 mg askorbo rūgšties. Kaip man jas reiktų naudoti? Ar išvis galima naudoti veido odos kapiliarų stiprinimui g.gif ?
Atsakyti
4u.gif VAJEJ kaip graziai tema pasipuose wub.gif wub.gif wub.gif

aciu didelis uz sveikinimus is ties labai malonu...

Askorbo rugstis siaip yra puikus antioksidantas bei odos konservantas. Naudojant tokias ampules atsistatoma odos struktura. ampules valo bei sviesina oda, mazina uzdegiminius procesus, skatina kolageno gamyba del kuriu mazeja smulkios rauksleles, oda tampa lygesne bei grazesne. kadangi ji sviesina oda bei mazina uzdegimus ja galima nauduoti ir esant kapiliarams, zinoma nereikia tikietis kad jie isnyks, bet pasvieses mirksiukas.gif
atidarius ampule ja reiketu sunaudoti per 7 dienas, tepti reiktu nenideli kieki masazuojant sukamaisiais judesiais, kol pilnai isigers i oda. siulyciau aplink akis tepti kuo mazesni kieki, ir zinova vengti jog nepatektu i akis. Po naudojimosi ampule reiktu veida sudrekinti kokiu nors kremu kuri naudoji, arba pasidaryti kauke.
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 10 01, 16:38)
4u.gif VAJEJ kaip graziai tema pasipuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu didelis uz sveikinimus is ties labai malonu...
Askorbo rugstis siaip yra puikus antioksidantas bei odos konservantas. Naudojant tokias ampules atsistatoma odos struktura. ampules valo bei sviesina oda, mazina uzdegiminius procesus, skatina kolageno gamyba del kuriu mazeja smulkios rauksleles, oda tampa lygesne bei grazesne. kadangi ji sviesina oda bei mazina uzdegimus ja galima nauduoti ir esant kapiliarams, zinoma nereikia tikietis kad jie isnyks, bet pasvieses  mirksiukas.gif
atidarius ampule ja reiketu sunaudoti per 7 dienas, tepti reiktu nenideli kieki masazuojant sukamaisiais judesiais, kol pilnai isigers i oda. siulyciau aplink akis tepti kuo mazesni kieki, ir zinova vengti jog nepatektu i akis. Po naudojimosi ampule reiktu veida sudrekinti kokiu nors kremu kuri naudoji, arba pasidaryti kauke.

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 01, 23:56)
Ačiū už patarimus  4u.gif

nera uz ka, visad dziaugiusi kazkuom padedama.... mirksiukas.gif

beje noriu pasigirti blush2.gif nusprendziau studijuoti kosmetologija profisionaliau thumbup.gif kelsiu savo kvalifikacija, tam kad pasitikedama savo jegom galeciau atidaryt salona ir buciau isitikinus jog teikiu profisionalias paslaugas blush2.gif taigi pries akis 3,5 metu mokslu ir pasikelsiu savo kvalifikacija thumbup.gif tik tada busiu tikra jog esu ne siaip kosmetologe blush2.gif o is didzios RAIDES kosmetologe su stazu biggrin.gif myliu jus, merginos, juk butent si tema neleido man pamirst mano profesijos ir mano noro tobulintis thumbup.gif noriu tobulintis ir siekt kuo daugiau siuoj srity ir jei man tai pavyks busiu laimingiausias zmogus !!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 10 02, 00:48)
nera uz ka, visad dziaugiusi kazkuom padedama....  mirksiukas.gif
beje noriu pasigirti  blush2.gif nusprendziau studijuoti kosmetologija profisionaliau  thumbup.gif kelsiu savo kvalifikacija, tam kad pasitikedama savo jegom galeciau atidaryt salona ir buciau isitikinus jog teikiu profisionalias paslaugas  blush2.gif taigi pries akis 3,5 metu mokslu ir pasikelsiu savo kvalifikacija  thumbup.gif tik tada busiu tikra jog esu ne siaip kosmetologe  blush2.gif o is didzios RAIDES kosmetologe su stazu  biggrin.gif myliu jus, merginos, juk butent si tema neleido man pamirst mano profesijos ir mano noro tobulintis  thumbup.gif noriu tobulintis ir siekt kuo daugiau siuoj srity ir jei man tai pavyks busiu laimingiausias zmogus !!!  thumbup.gif

Kaip gera matyti toki uzsidegima mokytis, labai linkiu,kad neisblestu ir gebetum ir toliau taip megautis savo profesija thumbup.gif SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 02, 01:00)
Kaip gera matyti toki uzsidegima mokytis, labai linkiu,kad neisblestu ir gebetum ir toliau taip megautis savo profesija thumbup.gif  SEKMES 4u.gif

dideliausia padeka aciuks.gif tikrai stengsiuos pasiekt visu aukstumu, kadangi labai myliu si darba ir jis man teikia labai daug dziaugsmo...

p.s. tik labai bijau to,kad, ispindesiu ir tapsiu ne pagalbinike, o tesiog platintoja belekokios kosmetokos doh.gif kaip daugelis kosmetologiu siais laikais..., vien del uzdarbio platina kosmetika ir siulo ja klijentems doh.gif man tai nepriimtina, todel tikiuosi jog mano mylimas vyras palaikys mane, ir leis man ikurti savo salona kur galesiu pasireiksti kaip kosmetologe .... o ne kaip vienas is platintoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 02 spalio 2008 - 00:13
QUOTE(wwwtania @ 2008 10 02, 01:12)
dideliausia padeka  aciuks.gif tikrai stengsiuos pasiekt visu aukstumu, kadangi labai myliu si darba ir jis  man teikia labai daug dziaugsmo...

p.s. tik labai bijau to,kad, ispindesiu ir tapsiu ne pagalbinike, o tesiog platintoja belekokios kosmetokos doh.gif kaip daugelis kosmetologiu siais laikais..., vien del uzdarbio platina kosmetika ir siulo ja klijentems  doh.gif  man tai nepriimtina, todel tikiuosi jog mano mylimas vyras palaikys mane, ir leis man ikurti savo salona kur galesiu pasireiksti kaip kosmetologe .... o ne kaip vienas is platintoju  ax.gif

Na nepasivaiksciojes kito zmogaus batais teisti negali...
Nevisos tokius gerus vyrus visom prasmem randa, o valgyt visoms reikia,tad turbut ir tenka... smile.gif
Kad kosmetologes siulo tai su kuo dirba dar tiekto,vistiek kosmetika tik kaip pagalbine priemone o kas rimtesniu problemu turi kreipiasi gydytojus,dermatologus..bet va kad ir gydytojai labai daznai israsineja tos firmos vaistus,kuriuos juos remia ir pan.. doh.gif tai kuo bepasitiket?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 02, 01:21)
Na nepasivaiksciojes kito zmogaus batais teisti negali...
Nevisos tokius gerus vyrus visom prasmem randa, o valgyt visoms reikia,tad turbut ir tenka... smile.gif
Kad kosmetologes siulo tai su kuo dirba dar tiekto,vistiek kosmetika tik kaip pagalbine priemone o kas rimtesniu problemu turi kreipiasi gydytojus,dermatologus..bet va kad ir gydytojai labai daznai israsineja tos firmos vaistus,kuriuos juos remia ir pan.. doh.gif  tai kuo bepasitiket?

ne... gal ne taip supratai.. blush2.gif juk neteisiu visu tu kuriuos tuo usiima... taigi ir pati, jei neturecieu tokio nuostabaus zmogaus, salia daryciau ta pati blush2.gif ... teisingai pasakei, visos norim valgyt ... nereik kaz ka mastyt ir galvuot... viskas jau yra suskurta... kosmetines priemones juk, nera blogai, jos nesa gera .... as apie tai jog kol kas kol esu tokia tyra, galiu pasakyt apie tai jog vietoj brangiu kremu galima nauduot tai kas priimtina visoms moterims, nesvarbu ar jai pakanka pinigeliu ar ne..... tesiog zinau jog gali but kai isitrauksiu i ta versla ir pradesiu tiket jog kremai daro didesnius stebuklus nei tie visoms moterims prieinami dalykai mirksiukas.gif
Kaip ten bebutu galiu pasakyt visoms ( kol nesu dar ispindejusi kosmetologe lotuliukas.gif kokia stengsiuos patapt) as nenauduoju jokiu ampuliu, kremu ir pan. !!!!! tik naturalieji produtai!!! agurkas vietoj kaukes, citrina vietoj toniko ir pan. kremai ir t.t. yra tik mitas ... juk viska galima pakeisti daug prieinamaisiais dalykais apie kuriuos mes kartais net nepagalvojam unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 10 02, 00:48)
nera uz ka, visad dziaugiusi kazkuom padedama....  mirksiukas.gif
beje noriu pasigirti  blush2.gif nusprendziau studijuoti kosmetologija profisionaliau  thumbup.gif kelsiu savo kvalifikacija, tam kad pasitikedama savo jegom galeciau atidaryt salona ir buciau isitikinus jog teikiu profisionalias paslaugas  blush2.gif taigi pries akis 3,5 metu mokslu ir pasikelsiu savo kvalifikacija  thumbup.gif tik tada busiu tikra jog esu ne siaip kosmetologe  blush2.gif o is didzios RAIDES kosmetologe su stazu  biggrin.gif myliu jus, merginos, juk butent si tema neleido man pamirst mano profesijos ir mano noro tobulintis  thumbup.gif noriu tobulintis ir siekt kuo daugiau siuoj srity ir jei man tai pavyks busiu laimingiausias zmogus !!!  thumbup.gif

Šaunuolė wwwtania thumbup.gif Džiaugiamės už tave ir "visom keturiom" tave palaikom ax.gif
Visada siek savo tikslo ir niekada nenuleisk rankų bigsmile.gif
Pamatysi kaip viskas tau pavyks thumbup.gif Mano svajonė yra dirbti tokį darbą kaip tu, bet deja..... neišsipildė verysad.gif gyvenimas kitaip klostosi....
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super tema
akys isvarvejo kol perskaiciau, einu daryti kaukiu bigsmile.gif
o tu nepergyvenk, atsidarysi salona mes ateisim pas tave pasilepinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai jau ir dabar norėčiau apsilankyti pas Tania net nelaukus kol atsidarys grožio salonas ax.gif
Atsakyti