Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio patarimai Klaipėdos pleputėms (ir ne tik..)

QUOTE(Liberte @ 2009 02 06, 19:04)
Na,kad Liv Tyler taip nedaro,tai faktas.Neissidirbineja zvaigzdes,trindamos ledukais plaukus,kai turi asmeninius stilistus schmoll.gif
O siaip tai cia susije su praskalavimu vesiu vandeniu po galvos trinkimo,nes saltas vanduo uzdaro plauku zvynelius,suglotnina plaukus ir jie atspindi sviesa=blizga.

Na nezinau, siaip cia ji pati ta zurnale angliskam interviu sake, ir isvis patys tie stilistai sako, kad minimum pastangu duoda maksimum rezultata smile.gif
Atsakyti
As dar noreciau tanios paklaust... ax.gif O kaip priziuret dazytus plaukus, kokias kaukes daryt, ypac sviesintiems plaukams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijanele: 04 kovo 2009 - 19:29
o issitrynu citrina slaunis nuo celiulito i kokia plevele suvyniot? kur jos galima isigyt? kas tai per plevele? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,noreciau suzinoti atsiliepimus apie puosybos studija 'Kofi" klaipedoje? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
yra bendra tema apie Klaipėdos grožio salonus ir etc.
Atsakyti
Labas, tikrai puiki tema. Noriu paparašyti patarimo - po gimdymo siaubingai išsausėjo rankų oda, jokie kremai nepadeda, rankos šiurkščios, šerpetoja, trūkinėja. Ką naudoti? Labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
wwwtania tavo tema nuostabi thumbup.gif radau labai daug naudingu patarimu,bet dar noreciau paklausti,galbut tu zinai kokiu naturaliu priemoniu ar pan kurios nuramintu oda po depiliacijos?
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
Labai aciu uz pagyras blush2.gif malonu kad vis dar uzsukat, tik kad as vis reciau pasirodau, nesurandu laiko vis blush2.gif
Bet pasistengsiu labai jusu neapleisti ir vis mesteleti jums naudingu patarimu mirksiukas.gif

QUOTE(patrija @ 2009 04 24, 22:28)
Labas, tikrai puiki tema.  Noriu paparašyti patarimo - po gimdymo siaubingai išsausėjo rankų oda, jokie kremai nepadeda, rankos šiurkščios, šerpetoja, trūkinėja. Ką naudoti? Labai ačiū už atsakymą.

Yra vienas labai veiksmingas budas - kasdien sutepk rankas pasildytu alyvuogiu aliejum ir po to iskarto suvyniuok rankas i celofanini maisiuka ( geriau tai daryti nakciai) po to maisiuka numauni ir leidi aliejui pilnai isigerti.
Jei ss budas nepades tada bek pas dermatologa, gali buti kad su hormonais kazkas ne taip g.gif

QUOTE(aurelija789 @ 2009 04 30, 12:06)
wwwtania tavo tema nuostabi thumbup.gif  radau labai daug naudingu patarimu,bet dar noreciau paklausti,galbut tu zinai kokiu naturaliu priemoniu ar pan kurios  nuramintu oda po depiliacijos?

siaip geriausia tepti vaikiskais kremukais ( labai gerai padeda sudocremas)
dar gerai oda nuramina aloe
Atsakyti
nebeuzsuks cia Tania? verysad.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes... Geras klausymas mmergyte biggrin.gif
Tesiog per tą laiką įvyko daug visko, savo suneliui spejau pagimdyt sesutė smile.gif Be to po antro gimdimo turejau labai žiauria depresija... doh.gif verysad.gif prie viso to, dar šeimoje nutikodi džiulė nelaimė, mire mano mamos mama, mano milyma močiutė. verysad.gif Labai netikėtai, žaibiškai, ir butent tuo metu, kai vyras išplauke į jūrą ir aš paprašiau mamos kad atsikeltu pas mane.. nepraejo nei savaites kai teko rasti ją vieną namuose susmigus prie tv ekrano.... verysad.gif

po to depresij dar didesne... apatija viskam ir beviltiškumas žiurint į veidrodį.. (eilini kart per neštuma priaugau apie 30 kg doh.gif ) Su vyru santykiai šalo, namuose nebesusitvarkydavau, jegu neturejau, noro gyvent taip pat....

Bet susiemiau laikui begant... Pradejau klausytis psichologų audio knygų, parsisiunčiau ir klausiausi visur, namuose, mašinoje, išejus pasivaikščioti su vaikais per mp3 ir t.t. ir žinot... tai veikia, aš vis dažniau išlekdavau su vaikais bet kur - į miška, į gamtą, į zoologijos sodą ir dar į daugybe vietų.... Žinot ankščiau net nenutuokiau kad aplink Klaipėdą yra tiek daug šaunių vietų.... Aš užsirašiau į maasažus, į Disco Bike aerobika, namuose atsirado tik sveikas maistas, pora treniruoklių ir puiki nuotaika thumbup.gif Aš nustojau sakyt buvusioms klientems kad nebepriimu namuose, ir net susiradau daugybe naujų smile.gif Veiklos semiausi iš visur na ir depresija dingo... tačiau laiko LABAI LABAI sumažėjo...
Beje vyras grįžes iš jūros manęs nepažino blush2.gif santykiai mūsų ne tai kad pagerejo jie tapo nerealus. Visą vasarą aatostogavom, kur tik nebuvom šią vasarą, ir visur su vaikais ir su maašina thumbup.gif Dabar truputi ramiau... na vyras vel juroj, aš va radau aukle, tai kita savaite vel į sportą, NUOTAIKOS GEROS, TAI BANDYSIU DAZNIAU RODITYS TEMOJ, GAL NET SURASIU LAIKO JĄ ATGAIVINTI ax.gif mirksiukas.gif
Truputi dabar neišeidavo vis, nes tapau adminu kitam internetiniam pusl. tai atima daug laiko nes kasdien jau reik ten tą puslapį kurti... Na bet tikiuos, vis g,i jei įpač bus tokių ištikimų skaitytojų, čia rodytis ir neapleist temos mirksiukas.gif
Atsakyti
valioooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip dziugu uz Tave 4u.gif
Atsakyti
Wwwtania,laukiam sugryztant su naujais postais thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti