Įkraunama...
Įkraunama...

Supratau, ką reiškia verkti iš laimės

Labai jausminga istorija cray.gif Sveikinu gimus sūneliui. Aukit sveikučiai, kad rūpestėliai būtų tik malonūs. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis bigsmile.gif , su Jumis sveikinasi beveik viendieniukas, bet metais vyresnis gegužiukas 4u.gif Man gydytojas pranašavo gimimą 29d, bet aš atbėgau pas mamytę 28d mirksiukas.gif taigi - mes labai labai arti smile.gif

sveikinam Tave su Tavo atėjimu į šį pasaulį, o Tavo mamytei linkim kuo greičiau atsigauti po didelio darbo ir mėgautis mėgautis mėgautismotinystės džiaugsmu wub.gif wub.gif wub.gif

beje, ir aš, ir mano mama galvojam, kad istorija labai šauniai parašyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Heart, wub.gif
Atsakyti
nuostabu wub.gif asaros pacios byra wub.gif
Atsakyti
Negalejau sulaikyti asaru beskaitydama, dedeliausios sekmes jums, aukit sveiki ir dideli
Atsakyti
Heart wub.gif as be zodziu... wub.gif tik asaru pilnomis akimis... wub.gif
Viso ko geriausio jusu seimai wub.gif
Atsakyti
Ašarėlę nubraukiau verysad.gif svarbu laiminga pabaiga.
Atsakyti
Sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Negaliu sulaikyti asaru... neapsakomai grazu.. Aciu uz toki nuostabu pasakojima aciuks.gif
Stiprybes jums!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagnesa: 12 birželio 2007 - 10:06
Net apsiverkiau skaitydama. Daug teko isgyventi jusu graziai seimai, bet nugalejot visas negandas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Meiles ir demesio jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuoliai! 4u.gif net susigraudinau blush2.gif
Atsakyti
Kokie stiprūs išgyvenimai wub.gif aukit sveikučiai.
O kadangi pati neseniai ten pat gimdžiau su ta pačia komanda, tai išgyvenau beveik vėl tą patį ką kątik pagimdžiusi wub.gif
Atsakyti