Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Danuta Vasilevska

teko man pas ja pakliuti, tai man ji nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Pas ja gimdziau pries 3 sav. Pasirode visai nieko. na man gimdymas buvo gana normalus. Is pradziu kai pamaciau tokia jauna gyd. (idomu kiek jai metu g.gif ) truputi neramu pasidare. Siaip gana maloni - paaiskino ka reikejo (del nuskausminimo) smile.gif Kazin kaip butu jei kokie nesklandumai gimdant - gal irgi gerai smile.gif Juk daug gimdymu priima smile.gif
Atsakyti
o kaip ji atrodo? nes man irgi RK priimamajame sutiko labai jauna gydytoja, man labai gera ispudi paliko, bet gimdziau pas kita... Po gimdymo antra diena ji buvo atejus pas mane, paaiskino viska, man patiko..
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Kaip gaila,kad prieš trejus metus kaip pastojau ir mane prižiūrėjo Vasilevska neturėjau kompiuterio ir interneto unsure.gif Oh kiek galėčiau parašyti apie šią arogantiška, pasiputusi gydytoja blush2.gif Atsitiktinai radau kad apie ją rašo ir negalėjau neparašyti,manyje dabar tiek emocijų verda,kad kai nusiraminsiu būtinai parašysiu apie jos priežiūra ir kalbejimosi manera su neštukem. nestuke.gif blush2.gif Ji su manim elgesi kaip su šiukšle,nors esu išsilavinusi,normali jauna moteris,atsiprašau ne bomžė ir pijokė kokia nors . Mano neštumas būvo sudetingas,ir kaip vėliau supratau ji tiesiog pavargo nuo manęs. Kaip sakoma,nemėgsta tokios kaip Vasilevska sudetingus nėštumus. Aš tik dabar nesuprantu pati savęs,kodėl tiek kentėjau ir verkiau po apsilankimo konsultacijoje pas Vasilevską. doh.gif Reikėjo nuo pat pradžios kai jinai pradėjo rodyti savo nekompetentingumą bėgti nuo jos ir nežiūrėti į jos pusę.Praėjo beveik tris metai,bet aš ir visą mano šeima,vyras,mama,sese atsimena kiek aš verkiau dėl juos ir kaip bijojau eiti pas ją ,todėl kad žinojau ko viskas gali baigtis. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 30 kovo 2010 - 14:16
QUOTE(Vilma4 @ 2010 01 05, 00:50)
Pas ja gimdziau pries 3 sav. Pasirode visai nieko. na man gimdymas buvo gana normalus. Is pradziu kai pamaciau tokia jauna gyd. (idomu kiek jai metu g.gif )

Jeigu neklystu jai 33 metai .
Atsakyti
Dar karta sveikos,nepagailėjau savo brangaus laiko ir radau SM forume parašytus prieš metus mano įspūdžius apie Danutą Vasilevską.
Cituoju: "Nežinau, gal Vasilevska iš tikrųjų nebloga gydytoja,bet jos bendravimas su pacientais priklauso nuo jos nuotaikos, pastebėjau ( ji prižiūrėjo mane visą nėštumą) jai labai "nusibosta" pacientės kurios turi sveikatos problemų .Mano nėštumas buvo labai sunkus, ne karta gulėjau ligoninėje, teko ir reanimacijoje pagulėti. Ir kas mane labiausiai pribloškė galutinai,kad atėjus po reanimacijos 34 nėštumo savaičių jinai sugadino man paskutinius likusius nervus. Žinodama,kad aš vos atėjau (turėjau ir talona) norėjo priimti kitą paciente ,į mano priekaištus, kad pagal laiką dabar mano eilė ji mane apšaukė, pasakė ,kad ji čia sprendžia, kas ateina pas ją. Tos moteriškes ji negalėjo priimti todėl , kad nerado jos kortelės, neturėdama kitos išeities ji labai nemaloniu tonu paprašė užeiti.Kabinete dar karta grubiai pareiškė,kad ji čia "šeimininkė" ir jai spręsti kaip dirbti,nors aš neištariau nei žodžio.Dar noriu priminti,kad jinai puikiai žinojo mano sveikatos būkle ir kad man greit gimdyti.Galiu pasakyti,kad turėjau su šią gydytoją viso neštumo metų nemažai nemalonių situacijų ir bendravimo nekompetentingumo mano atžvilgiui. Ji su manim kalbėjo visada labai valdingu tonu , į mano klausimus niekada neatsakydavo.Tikrai norėjau pakeisti gydytoja,bet kažkodėl kentėjau,labai gailiuosi dėl to.Nėštumas labai svarbus laikotarpis, tikslingiau sakyti pats svarbiausias gyvenimo laikotarpis ir moterys tampa labiau pažeidžiamos ,jautresnes ir geras ginekologas niekada nekels balso , išklausys, patars ir paguos nėštuke, o viso šito iš gydytojos Vasilevskos aš nepajutau, dažniau po apsilankymo iš jos kabineto aš išeidavau su ašarom.Tai va,tokia mano istorija,gal kam šia gydytoja buvo labai gera,bet deja ne man...
Kaip rašiau dar kitame forume ,kad gal mūsų biolaukai nesutapo,bet juk aš jai ne drauge ir ne sesuo,kad mūsų laukai sutaptu,ji privalo laikytis Hipokrato priesaikos ir neskirti žmones į patinka-nepatinka g.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 31 kovo 2010 - 00:45
man irgi teko su ja bendrauti, ligoninej ir dar poliklinikoj (kurioj dirbo kuri laika) su vaikiuku turejau pas ja apsilankyti ir turiu laaabai nemaloniu patyrimu...nezinau man kartais atrodo kad ji nemoka graziai bendrauti, apsaukti jos budas doh.gif pati asmeniskai paskutiniu metu nesu susidurus bet ir neipatingu simpatiju man ji nekelia schmoll.gif nors jauna ji, bet manau bendravimo taisykliu jai oi kaip ilgai reikia mokytis !!!! blink.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 03 31, 06:51)
man irgi teko su ja bendrauti, ligoninej ir dar poliklinikoj (kurioj dirbo kuri laika) su vaikiuku turejau pas ja apsilankyti ir turiu laaabai nemaloniu patyrimu...nezinau man kartais atrodo kad ji nemoka graziai bendrauti, apsaukti jos budas  doh.gif pati asmeniskai paskutiniu metu nesu susidurus bet ir neipatingu simpatiju man ji nekelia  schmoll.gif nors jauna ji, bet manau bendravimo taisykliu jai oi kaip ilgai reikia mokytis !!!! blink.gif  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Gerai kad parašet savo įspūdžius apie Vasilevską drinks_cheers.gif Va va apie bendravima nenoriu ir rašyti,labai nemalonus žmogus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
gal isvaizda aprasytumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 01 15, 16:36)
gal isvaizda aprasytumet blush2.gif

Aukšta,liekna,ilgi tamsus plaukai,atorodo jaunatviškai ,pastebėjau kai vaikščiojo kūprinasi. Brrrr,vaikui jau 3 metukai iki šiol negaliu pamiršti tos migeros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2011 01 15, 19:29)
Aukšta,liekna,ilgi tamsus plaukai,atorodo jaunatviškai ,pastebėjau kai vaikščiojo  kūprinasi. Brrrr,vaikui jau 3 metukai iki šiol negaliu pamiršti tos migeros doh.gif

Tikrai taip ir atrodo 4u.gif Ir sakyciau labai greitai kalbanti.... rolleyes.gif 9bent jau kiek man teko su ja bendrauti ji visada kalbedavo "greitai "( as tik po kiek laiko sugebedavau viska permastyti ka ji ir kaip pasake blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 01 17, 08:49)
Tikrai taip ir atrodo  4u.gif Ir sakyciau labai greitai kalbanti.... rolleyes.gif 9bent jau kiek man teko su ja bendrauti ji visada kalbedavo "greitai "( as tik po kiek laiko sugebedavau viska permastyti ka ji ir kaip pasake  blush2.gif )

Taip taip,dar ir kalba labai greitai biggrin.gif
Atsakyti