Mačiau keliose grupėse raštelius ant durų

Pas mus grupėj kiek sirgo vaikų tai nebuvo jokio raštelio, tai ir galvoju gal jau nebededa

Ant mūsų durų tai yra pakabintas raštelis, kad vejerapių karantinas

Pas mus sakė nebekabins, nes ir taip visi žino

QUOTE(joliss @ 2009 07 07, 22:57)
Mes nuo rugsėjo pradėsim lankyti ,,Volungėlės,, darželį. Mums bus 1,10 metukų. Žiūrėsim, kaip mums seksis...
I kokią grupę eisite?

QUOTE(Margarita 25 @ 2009 07 08, 13:21)
Nu šiaip dar nezinau i kokia grupe, tik zinau kad patekome. Liepė ateiti rugpj mėnesi. O gal paturtumėt i kokia geriau? gal ka daugiau zinot apie ta darzeli, aukletojas??
QUOTE(joliss @ 2009 07 09, 23:35)
Nu šiaip dar nezinau i kokia grupe, tik zinau kad patekome. Liepė ateiti rugpj mėnesi. O gal paturtumėt i kokia geriau? gal ka daugiau zinot apie ta darzeli, aukletojas??
Mes tai ėjome į lopšelio mezginukų grupę. Tai auklėtojos ten geros, ypač auklėtoja Alma, užsiima labai su vaikais, rūpestinga. Ir auklytė labai gera.

O apie kitas lopšelio grupes nieko nežinau.

QUOTE(Margarita 25 @ 2009 07 13, 18:11)
Mes tai ėjome į lopšelio mezginukų grupę. Tai auklėtojos ten geros, ypač auklėtoja Alma, užsiima labai su vaikais, rūpestinga. Ir auklytė labai gera.

Na ir mes būsim mezginukės

QUOTE(joliss @ 2009 07 26, 16:07)
Tai šaunu, pamatysit geros tenais auklėtojos.

Siaubas esu neviltyje
mes nepatekom i lopseli o ejo vyras rasyti nuo 6 menesiu ku kai mazei buvo o dabar mum bus lapkrity 2 metukai!ar neset kysi?as nesuprantu kas per nesamone 3 kart ejom vis sake dar nerasom o kai uzrase likom paskutiniai

QUOTE(ramune82 @ 2009 08 17, 09:58)
Siaubas esu neviltyje
mes nepatekom i lopseli o ejo vyras rasyti nuo 6 menesiu ku kai mazei buvo o dabar mum bus lapkrity 2 metukai!ar neset kysi?as nesuprantu kas per nesamone 3 kart ejom vis sake dar nerasom o kai uzrase likom paskutiniai 

Jokio kyšio aš bent jau nenešiau, užrašius buvau palaukiau metus ir prieme.