Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(daivasun @ 2009 11 13, 11:18)
O tai kas benutiko, mes tik iki pietų būnam, tai nieko nežinau?

na, kiek zinau, tai viena mamyte per langa pamate, kad viena mergaite stipriai Viltyte musa. As isivaizduoju koks vaikui sokas, o ir kitiems vaikams kurie visa tai mate. unsure.gif unsure.gif Be as tik niekaip nesuprantu, kur aukletojos tuo metu buvo?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2009 11 13, 13:21)
na, kiek zinau, tai viena mamyte per langa pamate, kad viena mergaite stipriai Viltyte musa. As isivaizduoju koks vaikui sokas, o ir kitiems vaikams kurie visa tai mate. unsure.gif  unsure.gif Be as tik niekaip nesuprantu, kur aukletojos tuo metu buvo?? g.gif

aukletoja gal trumpiau diro vakar ,o auklyte nuego vakariene atnesti ax.gif liamba gaila kazkaip ir as sukresta kai mano vaika musa tai taip pergyvenu jok nemokes apsigint unsure.gif o sita paulina sako tokia museika?bet kazkur ta problemele turetu but,kad vaikas taip musasi?sake aukletoja ir auklyte vilte rami mergyte maniau gal ji isprovokavo!subraizyta kaktyte vaikas buvo blyn negaliu pyktis ima kai toks dalykas unsure.gif suprantat gi mane blush2.gif man kaip tai viltei sirdute skauda ir pyktis ima ant tos museikos g.gif bet mastau o jei mano vaikas taip mustu kitus ka as daryciau?visa diena galvoju apie tai.....
Atsakyti
Sveikos, tas pokalbiukas nelabai jau mane liecia, bet ikisiu savo trigrasi, o busiu museiku atstove (maniske irgi megeja pasikumsciuot, buvo prie labiausiai pasiutusiu lopselyje, nors yra mokoma ir namie nemusama).
Gal pasnekekit su Paulinos mama, kad atkreiptu i tai demesi, gal Paulina tik taip protestuoja pries lopsiuka ir tevu demesio trukuma (kiek jau senai su mama sedejo sau ramiai namie...). Gal pastebejus ir mama agresyviai elgiasi su vaiku, daznai uzmeta per sedimaja? Tada, tai jau kalbek nekalbejus, bergzdzias reikalas....

Nu ir parasiau, tikiuosi rasit kazkiek isminties....
Atsakyti
vat ir as vis galvoju, kaip elgciaus as jei kazkas pradetu skustis jog mano vaikas kazka musa (nors jis pas mane irgi toks gerietis). Zinoma, be kalbu, kad daug apie tai su vaiku kalbeciausi, nors dar neturinciam dvieju metu vaikui tai butu nelabai suprantama ko as is jo noriu. Bet mes ir dabar stengiames jam daug aiskinti kodel to ar ano negalima, tai tikiuosi kada nors supras ko mes is jo norim.
Bet as irgi vis galvoju apie ta mergaite kuri pakele ranka, kas jos galveleje dedas, kad jinai tokia agresyvi. Is kur pas toki maza vaika tiek pykcio??Mano nuomone, gali buti kelios versijos: gal vaikas taip isreiskia pykti, kad palieka ji darzelyje, o jinai to nenori, gal namuose su vaiku taip elgiamasi arba visa tai mato, o gal cia vaiku megiama televizija itaka daro. g.gif Is tiesu,gal reakcija butu truputi kitokia, jei berniukas taip butu padares, bet visteik, turbut tokiais atvejais labai daug reikia uzsiimti ir kalbetis su vaiku.
Cia tik mano nuomone isdestyta, kas dabar galvoj sukasi ax.gif

o kas liecia Viltes mama, tai as irgi ne maziau is proto kraustyciausi ir baisu butu palikti vaikiuka, bet Vilte saunuole, kad siandien be jokiu problemu pasiliko darzelyje, stipri mergaite 4u.gif
tikekimes daugiau tokiu negraziu dalyku nebepasitaikys grupej 4u.gif
Atsakyti
Nu jooooooo blink.gif , gaila vaiko, aš irgi bijau, kad maniškio nenuskriaustų, nežinau ar sugebėtų apsiginti doh.gif Šiandien graudžiai Viltė verkė, taip graudu žiūrėt kai vaikai verkia verysad.gif
Atsakyti
Cia ne i tema, bet prie vaikucio pykcio. Mano mergina irgi yra mazas pikciukas, ir nezinosi is kur, mes abu gana ramus, bent ne agresyvus, per tris metus per sikniuka gavo vieninteli karta, su vyresniais vaikais nebendrauja, agresyviu ir apskritai multiku beveik neziuri. Tai va is kur? O beje, tarp 2 ir 3 metu sako yra toks padidinto agresyvumo laikas, kai galvojama, kad viskas yra mano, o reik dalytis su visais...
Atsakyti
QUOTE(daivasun @ 2009 11 13, 20:13)
Nu jooooooo  blink.gif , gaila vaiko, aš irgi bijau, kad maniškio nenuskriaustų, nežinau ar sugebėtų apsiginti  doh.gif Šiandien graudžiai Viltė verkė, taip graudu žiūrėt kai vaikai verkia  verysad.gif

kiek laiko jus darziuke bunat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 11 18, 09:00)
kiek laiko jus darziuke bunat ax.gif

Mes dartik iki pietų miego ax.gif , viskas normaliai, pasilieka be ašarų, bet kai ateina pietų valgymas, tai ir prasideda ašaros verysad.gif , nenori sėsti prie stalo, sako, kad valgys namie su mama smile.gif

O jūs jau visą dieną būnat? Šiandien vėl Viltė graudenosi verysad.gif , skaudu jiems kai ne jų mama ateina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasun @ 2009 11 18, 16:50)
Mes dartik iki pietų miego  ax.gif , viskas normaliai, pasilieka be ašarų, bet kai ateina pietų valgymas, tai ir prasideda ašaros  verysad.gif , nenori sėsti prie stalo, sako, kad valgys namie su mama  smile.gif

O jūs jau visą dieną būnat? Šiandien vėl Viltė graudenosi  verysad.gif , skaudu jiems kai ne jų mama ateina  unsure.gif

na as ilgai ja iki 12 telaikydavau tai todel ir graudenasi jok neateinu!na ziuriu slogyte eldziasi mum tai vel reikes gyditis neiti savaite laiko!liama kaip nusibodo tie sirgimai ax.gif et nieko nepadarysi ir tai 2 sav po ligos ejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2009 11 19, 09:14)
na as ilgai ja iki 12 telaikydavau tai todel ir graudenasi jok neateinu!na ziuriu slogyte eldziasi mum tai vel reikes gyditis neiti savaite laiko!liama kaip nusibodo tie sirgimai ax.gif et nieko nepadarysi ir tai 2 sav po ligos ejom blush2.gif

tai jau neblogai paėjot, mes dar savaitę einam ax.gif
Atsakyti
Kaip laikotės, ligos nepuola?
Mes sveiki, bet aš galvoju gal nevesti bent savaitėlę, vis gąsdina visi aplinkui su gripu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasun @ 2009 11 22, 22:44)
Kaip laikotės, ligos nepuola?
Mes sveiki, bet aš galvoju gal nevesti bent savaitėlę, vis gąsdina visi aplinkui su gripu  doh.gif

Vat as irgi ta pati galvoju, kad gal nevest kokia savitele, bet klausimas, kada ta gripo epidemija pasibaigs, o gal po savites bus dar baisiau g.gif g.gif . As taip bijau to gripo, fear.gif scare.gif kad net nezinau kaip pasielgt. Na ziuresim, kaip ten grupej laikosi vaikuciai. 2.gif 2.gif
Atsakyti