Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

smile.gif gintariuku grupeje geriausios aukletojos kaip ir kurioje buvote sitam darzelyje:).........o aplamai as daug labai zinau apie sita darzely.gal nesiplesiu is kur.i lauka lopselinukai tikrai nera vedami.....gaila,todel kad aukletojos patingi .......ypac 4 grupeje.amzius nebe tas biggrin.gif geriau patekti i 3 grupe lopselinuku.o del darzeliniu apie lauka tai priklauso jau daug nuo aukletoju ar jos eis sian i lauka ar neis.grupese ziema nera labai salta turi sildytuvus,tikrai daug visokiu molio pamokeliu.ir tt.as noriu jum patarti neleisti vaiku sokt ......as maciau kaip jie ten soka biggrin.gif ....trenere geria kava o vaikai tupinejasi......ir ziuri pro langa.aisku kiekvienai mamai savo bus!kitai gali tiks.kalbant apie atidarymo laika grupese ,,,,,7h renkasi aukletojos o ant 9 auklytes ateina,tai reikia ieskot salia darzelio kad nebutu masinu spusciu .aukletojos irgi nuo 5 ryto negali dirbti irgi vaiku turi mazu ir seimas. tongue.gif cia ne nuo ju priklauso o nuo direktores.patarimas geriau patekti pas jaunesnes aukletojas ............
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 08 30, 10:11)
smile.gif gintariuku grupeje geriausios aukletojos kaip ir kurioje buvote sitam darzelyje:).........o aplamai as daug labai zinau apie sita darzely.gal nesiplesiu is kur.i lauka lopselinukai tikrai nera vedami.....gaila,todel kad aukletojos patingi .......ypac 4 grupeje.amzius nebe tas  biggrin.gif geriau patekti i 3 grupe lopselinuku.o del darzeliniu apie lauka tai priklauso jau daug nuo aukletoju ar jos eis sian i lauka ar neis.grupese ziema nera labai salta turi sildytuvus,tikrai daug visokiu molio pamokeliu.ir tt.as noriu jum patarti neleisti vaiku sokt ......as maciau kaip jie ten soka  biggrin.gif ....trenere geria kava o vaikai tupinejasi......ir ziuri pro langa.aisku kiekvienai mamai savo bus!kitai gali tiks.kalbant apie atidarymo laika grupese ,,,,,7h renkasi aukletojos o ant 9 auklytes ateina,tai reikia ieskot salia darzelio kad nebutu masinu spusciu .aukletojos irgi nuo 5 ryto negali dirbti irgi vaiku turi mazu ir seimas. tongue.gif cia ne nuo ju priklauso o nuo direktores.patarimas geriau patekti pas jaunesnes aukletojas ............

o tai kaip pasirinkti geras, vienam viena patinka, kitam kita, žinoma svarbiausia, kad vaikui gera būtų rolleyes.gif ? Gan daug šiame darželyje vyresnių dirba, o Žiedynėlio auklėtojos ar jaunos, dar neteko sutikti, tik rugsėjo 1 d. pradėsim eiti, o taip smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasun @ 2010 08 30, 16:26)
o tai kaip pasirinkti geras, vienam viena patinka, kitam kita, žinoma svarbiausia, kad vaikui gera būtų  rolleyes.gif ? Gan daug šiame darželyje vyresnių dirba, o Žiedynėlio auklėtojos ar jaunos, dar neteko sutikti, tik rugsėjo 1 d. pradėsim eiti, o taip smalsu  ax.gif

Žiedynėlio auklėtojos jaunos, mano dukra lankė, manau visai normali grupė, nors kitų grupių nežinau, tai negaliu palyginti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!mes irgi siandien ejom susipazinti su savo grupe darzeli!juk nezinos mama kur nuvesti mazyle,jau gi bus nebelopsinuke!vaje ir man neramu kaip ten aukletojos?ar mazyle noriai pasiliks?
blush2.gif mes buvom siulinukai,o dabar ziedinukai...
Atsakyti
smile.gif aisku svarbu vaikui gerai ....sutinku taip ten kolektyvas senas .....apie ziedyneli suzinosiu parasysiu:),,,,,gintariuku jaunos dirba grupeje kitam korpuse irgi jaunu yra keleta.tik jetau patarimas i kodelciuku nei uz ka ........!grupe nelinkeciau.tik problematiska su 4 grupe lopselinukam kad i lauka neina ir aplamai aukletojos per senos savam darbe dirbti.......nei jos ka mato nei priziuri tuos maziukus verysad.gif savo nevesciau,
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 08 31, 14:18)
smile.gif aisku svarbu vaikui gerai ....sutinku taip ten kolektyvas senas .....apie ziedyneli suzinosiu parasysiu:),,,,,gintariuku jaunos dirba grupeje kitam korpuse irgi jaunu yra keleta.tik jetau patarimas i kodelciuku nei uz ka ........!grupe nelinkeciau.tik problematiska su 4 grupe lopselinukam kad i lauka neina ir aplamai aukletojos per senos savam darbe dirbti.......nei jos ka mato nei priziuri tuos maziukus  verysad.gif savo nevesciau,

o tai cia 4 grupe tai kuri?Siulinuku ar mezginuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 08 31, 14:18)
smile.gif aisku svarbu vaikui gerai ....sutinku taip ten kolektyvas senas .....apie ziedyneli suzinosiu parasysiu:),,,,,gintariuku jaunos dirba grupeje kitam korpuse irgi jaunu yra keleta.tik jetau patarimas i kodelciuku nei uz ka ........!grupe nelinkeciau.tik problematiska su 4 grupe lopselinukam kad i lauka neina ir aplamai aukletojos per senos savam darbe dirbti.......nei jos ka mato nei priziuri tuos maziukus  verysad.gif savo nevesciau,

O kodėl jūs kalbat apie tai visiškai neturėdama jokios patirties? Kas tai? Daugžinau, ar dar kažkokios ambicijos? Vienaip gali atrodyti jums, visiškai kitaip vaikams, tas grupes lankantiems, ar net mamoms, su vienom ar kitom auklėtojom susidūrusiom smile.gif
Kas liečia senas auklėtojas lopšelinukų grupėj, tai aš apie jas esu kur kas daugiau gerų atsiliepimų girdėjus (iš tėvų, kitų darbuotojų), nei apie jaunesnes kitoj lopšelinėj grupėj...
Atsakyti
smile.gif as ten dirbu!................ir daugiau zinau nei jus ponia.norejau padeti mamoms,niekas nesako kad blogos ir tt,as taip pat busiu mama! ir zinau ko reikia vaikam pati esu pedagoge.nereikia cia pustis labai madam biggrin.gif ,tiesiog ir as girdejau is jusu forumu kad jie neina i lauka!ir tai tiesa......:)jei jum tai patinka valio jei jusu vaikui taip pat tai tuo labiau.as asmeniskai nenoreciau kad mano vaikas geru oru sedetu grupeje......o aukletojos vistinetusi .kiekvienam savo.po lopselio eisit i darzeli tad ir ten rinkites kas jums patogiau.gal pas mane pateksit biggrin.gif !!cia daug ir aukletoju skaito jusu forumus nemanykit,,,,,,,,
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 09 01, 12:17)
smile.gif as ten dirbu

as taip pat busiu mama! ir zinau ko reikia vaikam pati esu pedagoge

gal pas mane pateksit biggrin.gif !!

cia daug ir aukletoju skaito jusu forumus nemanykit,,,,,,,,

Gerai, kad prisistatėt. Gal pasitaikys proga į akis pažiūrėt jaunai vištelei tongue.gif Nedaug ten tokių...

Jūsų žinios tik teorinės, panele.

Apsaugokdieve. Nors, ačiū, jau apsaugojo - nepateksim biggrin.gif

Būtų gerai, kad ir tos kitos auklėtojos, jūsų vadinamos vištos, paskaitytų tongue.gif

Beje, su šiuo darželiu aš jau 10 metų reikalų turiu. Informacijos taip pat turiu pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 02 rugsėjo 2010 - 08:20
Laba,
Gal pasidalinsit savo nuomone,pastebejimas apie aukletojas Alma ir Alina?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 09 02, 11:48)
Gal pasidalinsit savo nuomone,pastebejimas apie aukletojas Alma ir Alina?

Dabar visos bijos pasisakyt, nes gi auklėtojos jas seka... biggrin.gif O šiaip tai, pavarčius temą rastumėt įvairių nuomonių ir apie jas mirksiukas.gif

Kuomet aš dar tik ruošiaus užrašyt vaiką į lopšelį, man kai kurių darbuotojų buvo siūloma būtent tų pagyvenusių auklėtojų grupė smile.gif Motyvuojant tuo, kad ten priežiūra geresnė. Taip, jos vyresnės, senesnės, bet ir vaikus prižiūri su didžiule gyvenimiška patirtim, kaip močiutės - kiekvieną sužiūrės, verkiantį nuramins, paglostys, pasaką paseks. Kitoj grupėj viena ne ką jaunesnė, o ta jaunoji... tai nu... kaip čia pasakius... ne maži vaikai galvoj dar - kątik mokslus baigusi... darbas dėl darbo ax.gif
Į lopšelį taip ir neišėjom, patekom tiesiai į darželį thumbup.gif
Bet vieną dieną teko stebėt tokią situaciją. Einu pro darželį ir akurat, aikštelėj vienintėlė mažiukų grupė su jaunąja auklėtoja. Viskas būtų kaip ir gražu, bet... vaikai kas sau - kas smėlio dėžėj atsisėdęs kapstosi (primenu - ruduo), kas tą smėlį kitam ant galvos žarsto, kažkas su kažkuo mušasi, verkia... o auklėtoja už pavėsinės pasislėpus rūko blink.gif ir mobiliako mygtukus minko... Žinokit, net man užvirė kraujas, maniau jau eit tiesiai pas direktorę. Bet kažkaip ai, susilaikiau... nu, nebūna neklystančių. Maniau, pamatysiu dar kartą... bet pamatyt nebeteko biggrin.gif o gal tiesiog, pro šalį nebėjau smile.gif
Tiesa, tai buvo gal prieš 2-3 metus. Tikiuosi, kad per tą laiką ir jaunoji auklėtoja kažkiek susitupėjo, į protą atėjo. Gal... cool.gif
Tai va, labai jau svarstytinas ir diskutuotinas dalykas, pas ką geriau leisti savo vaiką. Pas senas vištas, kur vaikai gal ir nedažnai išvedami į lauką, bet yra tikrai motiniškai prižiūrėti, ar pas jaunas, kurių grupės vaikai verkiantys, apsisnarglėję, bet užtai į lauką išvesti cool.gif

Na, ir dar apie vaikų vedimą/nevedimą laukan. Manau, kad jie nevedami ne tik dėl to, kad auklėtojos to nenori, ar tingi. Bandykit jūs suruošti po 5-7 vaikus į lauką (po tiek tektų auklėtojai ir auklytei). Juk jei vyresnėse grupėse vaikai patys apsirengia ir išeina laukan (kai auklėtoja laukia lauke, o auklytė tik išlydi iš grupės), tai šito niekaip nepadarysi su mažiukais. Juk nepaleisi aprengto dvimetinuko laiptais į lauką doh.gif Vadinas, kol penktas ar septintas vaikas yra rengiamas, pirmieji prakaituoja prie durų... wacko.gif O toks, suprakaitavęs vaikiukas lauke - 100-procentinė liga. Geriau jau po darželio pačios su vaiku ilgiau grynam ore pabūkit, visiems nuo to bus geriau ir lengviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 02 rugsėjo 2010 - 14:23
Jėga, man labai priimtinas jūsų požiūris. Ačiū už išsakytą nuomonę. Beje, šiandien teko stebėti kaip antrą dieną verkiančią mergaitę kantriai ant rankų nešioja auklytė. Pirmas ispūdis apie auklėtojas neblogas. Kadangi su lopšeliu nesu turėjusi reikalų, tai buvau kiek neįvertinusi auklėtojų ir auklytės darbo krūvių. Dabar aišku kodėl lopšelinukai nėra dažnai vedami i lauką.
Atsakyti