Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 08, 16:08)
Ir siandien aukletoja sake, kad suvalge beveik viska smile.gif Labai dziaugiuosi del to, nes namie jau kelis menesius buvo nevalgus, tai baiminausi kaip bus darzelyje.
Logopede sutiko dirbti su sunum nuo spalio men, nes reikia, kad jis pilnai adaptuotusi, bet tuo paciu pasiule isirasyti i eile Versmes darzelyje (apsidraudimui), jei tie metai praeitu be didesniu pokyciu jo kalboje.

As duodavau Motiejui C vitamino ir zuvu taukus, kad pageretu apetitas, bet labai didelio pokycio nepastebejau.

Gal cia truputi ir ne i tema...Musu vaikiukas irgi is tu nevalganciuju. doh.gif Bandem kai kuriuos vitaminus is vaistines, tai nelabai ir pastebejom kokio efekto. schmoll.gif Tai musu atveju ,kas liecia apetito pagerejima, padejo maisto papildai, kurie vaistinese neparsiduoda. ax.gif
Atsakyti
Sveikos ziedinuku mamytes!kaip jums vaikuciai prainasi darziuke?jetau kaip mes sunkiai g.gif lopseli lengviau buvo mirksiukas.gif aukleojos labiau supratingesnes atrode jok ir vaikuj sunku ir jo mamai!o sitos griestesnes pasirode?neramu man kaip mamai kad vaikas tieknoredavo eiti jokiu oziuku nebudavo,o dabar asarytes dideles g.gif suprantu jok rusejis visiems vaikuciams sunkus menuo,bet tikejausi lengvesnio g.gif man kaip viltei sirdute skauda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 09 13, 20:22)
Sveikos ziedinuku mamytes!kaip jums vaikuciai prainasi darziuke?jetau kaip mes sunkiai g.gif lopseli lengviau buvo mirksiukas.gif aukleojos labiau supratingesnes atrode jok ir vaikuj sunku ir jo mamai!o sitos griestesnes pasirode?neramu man kaip mamai kad vaikas tieknoredavo eiti jokiu oziuku nebudavo,o dabar asarytes dideles  g.gif suprantu jok rusejis visiems vaikuciams sunkus menuo,bet tikejausi lengvesnio g.gif man kaip viltei sirdute skauda blush2.gif

O tai per vasara kazkiek nebevedet? vaikui sunku priprasti prie nauju aukletoju...stiprybes 4u.gif
Atsakyti
[ biggrin.gif smile.gif o kas puola?jus?pati dirbat pedagoge darzelyje esat aukletoja tai gal cia apsvieskit irgi mamas!gal irgi slepiates po avataru o kas po juo nesislepia?......mama sakot mano dirba ...hmm...turbut ne tik mama mociute ir tt biggrin.gif ,ziurekit kur pati dirbat!man sakot 23 metai smile.gif tongue.gif na bent ne 15 .......ir tokiu metu galiu pilnai dirbti volungeleje!gal nevisiskai zinot visa personala pasidomekit!bet manau jusu dukra didele jau!ir kazin ar dar eina i volungele.....niekas nieko nesake apie aukletojas blogai kaip jus!grieztos,neveda i lauka ir tt visi forumai mirgejo nuo pasakymu neina i lauka........o db jau gerai !nes jau aukletojos irgi gali sirgti...PASIKARTOSIU PATI ESAT AUKLETOJA!.......na kad daug zinot apie volungele ir kitus darzelius prasau diskutuokit thumbup.gif
Papildyta:
ponia ciuncia ......
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 09 15, 09:24)
[ biggrin.gif  smile.gif  o kas puola?jus?pati dirbat pedagoge darzelyje esat aukletoja tai gal cia apsvieskit irgi mamas!gal irgi slepiates po avataru o kas  po juo nesislepia?......mama sakot mano dirba ...hmm...turbut ne tik mama mociute ir tt  biggrin.gif ,ziurekit kur pati dirbat!man sakot 23 metai smile.gif tongue.gif na bent ne 15 .......ir tokiu metu galiu pilnai dirbti volungeleje!gal nevisiskai zinot visa personala pasidomekit!bet manau jusu dukra didele jau!ir kazin ar dar eina i volungele.....niekas nieko nesake apie aukletojas blogai kaip jus!grieztos,neveda i lauka ir tt visi forumai mirgejo nuo pasakymu neina i lauka........o db jau gerai !nes jau aukletojos irgi gali sirgti...PASIKARTOSIU PATI ESAT AUKLETOJA!.......na kad daug zinot apie volungele ir kitus darzelius prasau diskutuokit  thumbup.gif
Papildyta:
ponia ciuncia ......

hihihi.gif Vis dėl to gerai įvaldžiusi puolimo techniką, panelė ir nieko nepridursi... lotuliukas.gif na, tiesiog, jei tai ne puolimas, tai bendravimo kultūros stoka tikrai . Labai gerai žinot, kas aš, bet pati slepiatės cool.gif
Įdomu, gi kuo "Gintariukų" grupė geriausia? Ar taip pat dėl to, kad į lauką retai vaikščiodavo, ten visos grupės retai teišeidavo į lauką iki kol higienos centras nedavė pylos . Ir nebūtina man visą "Volungėlės " personalą pažinoti - yra ir taip ką veikti mirksiukas.gif
Apie auklėtojas nesu sakiusi nieko blogo, tiesiog ne visos jos vienodos mirksiukas.gif
Taip aš pedagogė, bet reklamos man nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 16 rugsėjo 2010 - 14:27
Ir dar, panele roze, čia aš bendrauju kaip mama, o ne pedagogė tongue.gif Pastariesiems yra atskira tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 16 rugsėjo 2010 - 14:46
Labas,
Mezginuku grupes aukletoja sake,kad jau sia savaite ves vaikucius i lauka. Maniske sloguoja,todel sedim namie ir idomu ar jau nors karta buvo vaikai laukelyje?
Atsakyti
smile.gif biggrin.gif niekas negiria jokios gintariuku grupes!kalba ejo tik apie lopsy ir viskas pati sakai kad dave velniu higienos centras !ta ir tenorejau pasakyt! cia tu labai puoli taip tu pedagoge !valio biggrin.gif ir man reklamos nereikia!kaip ir tau.tavo dukra i darzeli jau nebeina kuriu galu pati sedi sitoj temoj? tongue.gif pliotikini apie aukletojas irgi ir pasakoji apie visa volungele biggrin.gif eik i kita foruma kad man pasiulei i mokyklos! as irgi tavo ziniai esu mama ir mano vaikas deja eina i sita darzeli! o kitom mamom pasakysiu ,taip sunku maziukam jie nevalgo,verkia,jiem nedrasu atejus is lopselio darzelyje sunkiau ir aukletojos tikrai jau elgiasi su jais kaip su nebemaziukais.....kas vedet vasara priprate yra lengviau ir tai matosi smile.gif valgyti sunkiai moka reikia pamaitinti stresas padaro savo.pamazu pripras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2010 10 28, 12:06)
smile.gif  biggrin.gif  niekas negiria jokios gintariuku grupes!kalba ejo tik apie lopsy ir viskas pati sakai kad dave velniu higienos centras !ta  ir tenorejau pasakyt! cia tu labai puoli taip tu pedagoge !valio biggrin.gif ir man reklamos nereikia!kaip ir tau.tavo dukra i darzeli jau nebeina kuriu galu pati sedi sitoj temoj? tongue.gif pliotikini apie aukletojas irgi ir pasakoji apie visa volungele  biggrin.gif eik i kita foruma kad man pasiulei i mokyklos!  as irgi tavo ziniai esu mama ir mano vaikas deja eina i sita darzeli!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        o kitom mamom pasakysiu ,taip sunku maziukam jie nevalgo,verkia,jiem nedrasu atejus is lopselio darzelyje sunkiau ir aukletojos tikrai jau elgiasi su jais kaip su nebemaziukais.....kas vedet vasara priprate yra lengviau ir tai matosi  smile.gif valgyti sunkiai moka reikia pamaitinti stresas padaro savo.pamazu pripras  smile.gif

Gyrei gyrei.... porą psl atgal ... na nesvarbu, svarbiausia, kad kažkokių klaidingų žinių prisigaudžius apie mane čia skelbi atsipūtus (prieš rašydama tiksliai išsiaiškink apie kokį žmogų rašai), skaitai, bet neaišku, ką visoj temoj... bash.gif O pletkinai pati, panele, net vardus auklėtojų suminėdama hihihi.gif
Atsakyti
laba...
Ko Volungeles lankytojai tokie aprime biggrin.gif biggrin.gif Kaip laikotes,ligos nepuola? kaip ruosiates Kaledoms? Ir mamos,kaip su tais salciais,ar vedate i darzeli pvz.apie -17-20?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 11 29, 10:40)
laba...
Ko Volungeles lankytojai tokie aprime biggrin.gif  biggrin.gif Kaip laikotes,ligos nepuola? kaip ruosiates Kaledoms? Ir mamos,kaip su tais salciais,ar vedate i darzeli pvz.apie -17-20?

labutis,

einam einam, o ką daryti kai į darbą reikia, nesvarbu, kad šalta.
Atsakyti
Siandien musu grupeje tik 4 vaikucius maciau,gal dar veliau koks atejo,nors mes atejom pries pat 9 val...tai va - mamos bijo salciu ax.gif
Atsakyti