Nešam prie bendrabučio, ten gyvena daug nedirbančių. Kažkaip vieną kartą vedžiojant lauke vaikus, žaidimų aikštelėje prie to bendrabučio, viena mergaitė sakė, kad jos sesuo neišeina į lauką, nes neturi vežimėlio. Graudu pasidarė...
mes dar tokiu neturime,bet... kam ismetineti,juk yra tiek zmoniu,kurie neistengia nupirkti, galima padovanoti,atiduoti
Jei zaislai nesulauzyti,nesuplesyti,sniuno atsiklausus vezam juos sunkiai besiverciancioms seimoms
mes viena karta nupirkom zaislini namuka uz 1000lt bat nzn kur deti vaikai nezaid nebent vasara jug ismesi o tas 1000lt nesimeto?
Mes zaislu niekada neismetam, nebent jie buna suluze ir nera prasmes arba neimanoma sutaisyt. O siaip atiduodam neturtingao gyvenantiems kurie neisgali nusipirkt 
Papildyta:
Mes zaislu niekada neismetam, nebent jie buna suluze ir nera prasmes arba neimanoma sutaisyt. O siaip atiduodam neturtingao gyvenantiems kurie neisgali nusipirkt
Papildyta:
Manau, kad siais laikais zaislu niekas neismeta, nebent daiktas suluzes nepataisomai arba visai koks niekutis. Zaislus arba parduoda arba atiduoda kam tikrai ju reikia.
Aš tai gražiai sudedėdavau į maišelius ir padėdavau prie konteinerių, bet pastebėjau kad paaugliai ateina ir viska išsvaido, nebededu, o atiduodu kamnors kam tikrai reikia. kartais vežu į carita
QUOTE(*Bonita* @ 2014 01 27, 21:20)
Pas mus žaisliukai nenusidėvi, vežame į Caritas, ten žino, kam jie pravers ir visuomet džiaugiasi atvežtomis dovanėlėmis. Prie konteinerio man nekyla ranka dėti (nebent tikrai sudėvėtus žaislus), jei žaislas geras ir tinkamas žaisti, būtų gaila matyti jį valkiojamą po gatvę.
kodel valkiojant? pas mus nuo konteinerio dingsta sviesos greiciu zaislai...
siaip as kol zaislai geri niekur nenesu- o paskui- ziuresiu- pas mus kazkaip susidevi- va ir medini arkliuka sugebejo nugarele sulauzyti vaikai... o siaip luzta 2 vaikai sulauzo- pas mus siaip tokie populiaresni zaisliukai keliauja is ranku i rankas per gimine...
QUOTE(Intexins @ 2014 10 27, 13:40)
mes i globos namus nuvežame
O GLOBOS NAMUOSE IMA DĖVĖTUS ŽAISLUS? ESU GIRDĖJUSI, KAD NENORI NAUDOTŲ IMTI??? gal klystu?
QUOTE(xiuke @ 2014 12 16, 14:59)
O GLOBOS NAMUOSE IMA DĖVĖTUS ŽAISLUS? ESU GIRDĖJUSI, KAD NENORI NAUDOTŲ IMTI??? gal klystu? 
Gal yra įvairių globos namų..? Aš tikrai nemetu. Parduodu, atiduodu arba kaupiu palėpėse ateinančioms kartoms