man tas paskutinis baltas toks mielas labai

QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 07 18, 15:09)
bet man TV labai nepatogioje vietoje pakabintas

mergaites, kadangi mano miegamojo 2 sienos va tokios raudonos, gal galit patarti ar likusias dvi sienas tapetuoti (nu mes tapetuosim) vienspalviais tapetais ir kokios spalvos ar su kokiu nedideliu rastu
na tos likusios dvi sienos manau turetu buti daug sveisesnes, tada planuoju lova su bordo detalemes deti ir manau turetu ziuretis

tapetuokit vienspalviais tapetais šviesene spalva, pvz, dramblio kaulo spalvos, arba visiškai balta, turėtu gražiai atsišviesti

QUOTE(PUka @ 2007 07 18, 16:29)
nu taip bet šiaip tai man jis mielas as telika kabinsiu savo gale koju (ta prasme ant sienos)

o aš tai dar gerai pagalvosiu ar iš vis dėsiu i miegamajį teliką, nes vyras labai nori teliko, o aš ne, nes man trukdo miegoti jei vyras žiūri telika, ir ryte jis mėgsta įsijungti pasižiūreti ryte kokią laida, o aš dar miegu, na žodžiu nenoriu miegamam teliko
QUOTE(okkey @ 2007 07 18, 15:30)
mergaites, kadangi mano miegamojo 2 sienos va tokios raudonos, gal galit patarti ar likusias dvi sienas tapetuoti (nu mes tapetuosim) vienspalviais tapetais ir kokios spalvos ar su kokiu nedideliu rastu
na tos likusios dvi sienos manau turetu buti daug sveisesnes, tada planuoju lova su bordo detalemes deti ir manau turetu ziuretis

O kokia prasmė tapetuoti vienspalviais tapetais, kuo tada skirsis nuo dažų?

QUOTE(braske24 @ 2007 07 18, 16:45)
o aš tai dar gerai pagalvosiu ar iš vis dėsiu i miegamajį teliką, nes vyras labai nori teliko, o aš ne, nes man trukdo miegoti jei vyras žiūri telika, ir ryte jis mėgsta įsijungti pasižiūreti ryte kokią laida, o aš dar miegu, na žodžiu nenoriu miegamam teliko
mes tai einam kartu miegot kartu ir keliames tai as nematau bedos del to

QUOTE(okkey @ 2007 07 18, 15:30)

Jusu pradzia man patinka

QUOTE(cudo @ 2007 07 18, 18:19)
o mano pradzia bus tik kita savaite vyras isvaziuos dirbt tai as su teciu sienas lupsiu kad pradzia padaryt o kai gris maniskis gal pabaigsim

QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 07 18, 17:46)
o mano pradzia bus tik kita savaite vyras isvaziuos dirbt tai as su teciu sienas lupsiu kad pradzia padaryt o kai gris maniskis gal pabaigsim 

O as viena vargstu su remontu