Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(niuma @ 2007 08 17, 19:51)
Siena, kur telikas- nuostabi smile.gif O va šitų plytų bute aš nemėgstu  schmoll.gif  Ir kambarys gana mažokas dviems dekorams  g.gif  Manau akcentą reikėjo arba vieną, arba kitą sieną darytis smile.gif

nu o man visai grazu. ax.gif tik pas drauge yra tokios plytos virtuvej tai visai kitaip ziurisi ax.gif as tai nedeciau i miegama tokiu bet as gal daug ko nedaryciau o kitos gal irgi nedarytu taip kaip as darau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 08 15, 12:45)
Mamos, padėkite rasti tokią lovą:
user posted image
user posted image

Labai noriu pakeliamos.

mes tokia isigijome Nakts miebelis smile.gif uz keliu savaiciu turetu atvaziuot
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 08 17, 23:05)
mes tokia isigijome Nakts miebelis smile.gif uz keliu savaiciu turetu atvaziuot

turėsi pasirodyt kaip atrodys tavo miegamasis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 17, 20:50)
nu o man visai grazu.  ax.gif tik pas drauge yra tokios plytos virtuvej tai visai kitaip ziurisi  ax.gif as tai nedeciau i miegama tokiu bet as gal daug ko nedaryciau o kitos gal irgi nedarytu taip kaip as darau  tongue.gif

tai daug kam ir patiko... bet aš pasakiau tik savo nuomonę. tuo forumai ir geri- kad galima pasigaudyt įvairių idėjų, ir atsirinkt, kas tinka, ir patinka, o kas visai nelimpa prie dūšios mirksiukas.gif
Mano pačios miegamasis TOKS . Irgi tikiu, kad toli gražu ne visiems patiktų biggrin.gif Gaila, neturiu foto, kokį radom. Jei trumpai- buvo visas kaltas medinėm lentelėm doh.gif Žodžiu- pirtis biggrin.gif
Tiesa, dabar laikinai komoda stovi arčiau durų, o tarp jos ir lango sienos- lovytė mažam gyventojui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 17 rugpjūčio 2007 - 21:32
QUOTE(niuma @ 2007 08 17, 20:28)
tai daug kam ir patiko... bet aš pasakiau tik savo nuomonę. tuo forumai ir geri- kad galima pasigaudyt įvairių idėjų, ir atsirinkt, kas tinka, ir patinka, o kas visai nelimpa prie dūšios  mirksiukas.gif
Mano pačios miegamasis TOKS . Irgi tikiu, kad toli gražu ne visiems patiktų biggrin.gif Gaila, neturiu foto, kokį radom. Jei trumpai- buvo visas kaltas medinėm lentelėm  doh.gif  Žodžiu- pirtis biggrin.gif
Tiesa, dabar laikinai komoda stovi arčiau durų, o tarp jos ir lango sienos- lovytė mažam gyventojui smile.gif

as truputi ne i tema,bet perziurejau tavo megztus drabuzelius wub.gif kadangi mergytes neturiu tai tik seile pavarvinau kokie grazus rubeliai,o labai noreciau kepurytes rasto,jei turi zinoma kuri buvo prie melsvo kostiumelio berniukui,noreciau savo maziui tokia nunerti...dar karta atsiprasau kad as cia ne itema 4u.gif
Atsakyti
man ir sitas grazus spalvos super toks jaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 17, 18:46)
man ir grazu odines lovos ir ta is minijos patiko bet kaina tai man netinka tokia  verysad.gif

Taigi ne visos tokios brangios mirksiukas.gif Uzeikit i "SBA Baldai". Ten pora neblogu visai variantu yra, o ir kaina nesiekia 1500Lt. Viena is ju mes ir uzsisakem tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2007 08 18, 10:12)
Taigi ne visos tokios brangios mirksiukas.gif Uzeikit i "SBA Baldai". Ten pora neblogu visai variantu yra, o ir kaina nesiekia 1500Lt. Viena is ju mes ir uzsisakem tongue.gif

sveikinu mirksiukas.gif mes ieskojom su deze kas labai retas tarp odiniu lovu. labai aisku graziu yra bet tik seile pavarvinom verysad.gif
Atsakyti
jurgustiukai, pas mus lova odinė su dėže. Atlošai odiniai ir apačia odinė, ant metalinių kojyčių stovi. Pasikelia kiekviena pusė atskirai ir dar galvūgalis 3 skitingais aukščiais keliasi. Pirkom iš Vokietijos atvežtų baldų. Kainavo mums berods 1100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2007 08 18, 09:12)

mes kaip buvom "4kampai" tenais pamaciau tokia pacia lova kaip ir "sbabaldai". tai buvau nustebusi...nes visada buvau isitikinusi, kad "sba" gamina patys....ir is nustebimo garsiai pasakiau, ka isgirdusi pardave man atsake. kad tipo "sba" daug ka perka is ju, nes "4kamapai" transportuoja i lietuva...tai mano dar toks patarimas, kad uzsukut i "4kampus" ten gal but rasit tokia pat lova, bet pigesne. nes ta matyta lova buvo 200 lt pigiau, na vis vien kai kam tai yra pinigas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2007 08 18, 10:17)
jurgustiukai, pas mus lova odinė su dėže. Atlošai odiniai ir apačia odinė, ant metalinių kojyčių stovi. Pasikelia kiekviena pusė atskirai ir dar galvūgalis 3 skitingais aukščiais keliasi. Pirkom iš Vokietijos atvežtų baldų. Kainavo mums berods 1100 Lt.

oho blink.gif nebloga kaina, sakyciau liuksiska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutellee: 18 rugpjūčio 2007 - 09:20
QUOTE(niuma @ 2007 08 18, 11:17)

na matai maniskis uzsispyre pirkt tik su geru ciuziniu ir viskas doh.gif tai ir rinkosi ilgai ir nuobodziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 18, 10:52)
na matai maniskis uzsispyre pirkt tik su geru ciuziniu ir viskas  doh.gif tai ir rinkosi ilgai ir nuobodziai  doh.gif

geras ir teisingas užsispyrimas smile.gif . Nes žinau, kas pataupė, tai ko ne po dviejų metų jau reukėjo čiužinį keisti, jau nekalbu apie miego kokybę smile.gif
Atsakyti