Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(Mojito @ 2007 06 16, 11:23)
o kaip pasidaryti?

paemi apie 1,5 cm storo lenta,na ne lenta ,plokste.apipurski klijais ,priklijuoja kokio nori storio paralona,apipjaustai graziai sonus,aptrauki su medziaga su spec aparatu kaip buna baldams traukti.ir pritvirtini prie lovos galo smile.gif

http://img526.images...=1000827hq4.jpg

vat pavyzdziui cia aptrauktas,tik zemas.o galima nors iki lubu daryti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 16 birželio 2007 - 18:51
cia prie minkstu lovagaliu 4u.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 16 birželio 2007 - 21:28
Merginos, gal turit pavyzdziuku su odine lova? Ir gal kas ja namie turit? Kokie atsiliepimai? Noriu jos, nes ji visa minksta, be jokiu astriu kampu, kur pasirisi ten nesusidausi thumbup.gif
Atsakyti
Va ruošiuosi miegamąjį rengti ir niekaip neapsisprendziu dėl spalvų doh.gif Ar tokią violetinę-alyvinę pastellių atspalvių, ar balintos kavos-bordo? Nes jau, kai pradesiu viską pirktis, tai nenoriu blaškytis... Man abu varaintai atrodo neblogi, o kuri geraiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2007 06 07, 21:34)

Man labai patinka šie balti, klasikinio stiliaus miegamojo baldai.Būtent tokių miegamojo baldų ieškosiu savo naujiems namučiams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 06 16, 20:27)
cia prie minkstu lovagaliu  4u.gif
user posted image 

Lovugaliai lovugaliais,bet as gele pamaciau...kazkodel mane dabar trauka milziniskos geles-kazi kodel? blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 16, 18:47)
paemi apie 1,5 cm storo lenta,na ne lenta ,plokste.apipurski klijais ,priklijuoja kokio nori storio paralona,apipjaustai graziai sonus,aptrauki su medziaga su spec aparatu kaip buna baldams traukti.ir pritvirtini prie lovos galo smile.gif

http://img526.images...=1000827hq4.jpg
vat pavyzdziui cia aptrauktas,tik zemas.o galima nors iki lubu daryti biggrin.gif  biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2007 06 17, 10:15)
Lovugaliai lovugaliais,bet as gele pamaciau...kazkodel mane dabar trauka milziniskos geles-kazi kodel? blush2.gif  tongue.gif  biggrin.gif

kazkaip esu 100 procentu isitikinus,kad cia piesinys ant sienos.

mojito-prasom
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 06 16, 21:44)
Merginos, gal turit pavyzdziuku su odine lova? Ir gal kas ja namie turit? Kokie atsiliepimai? Noriu jos, nes ji visa minksta, be jokiu astriu kampu, kur pasirisi ten nesusidausi  thumbup.gif

mūsų lova odiniu galvūgaliu ir visi šonai odiniai (tik po užtiesalu nematyt). Man patinka, nes nemėgstu mediniais rėmais lovų. Prieš tai turėjau visą gobelenu aptrauktą. Man žymiai smagiau išlipti iš tokių lovų, nes į rėmus visada nusibrozdinu blauzdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2007 06 17, 10:15)
kazkodel mane dabar trauka milziniskos geles-kazi kodel? blush2.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Gal todėl, kad mada dabar tokia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 17, 14:40)
Gal todėl, kad mada dabar tokia?  biggrin.gif

geras lotuliukas.gif thumbup.gif , tą patį norėjau atsakyti
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 17, 12:51)
kazkaip esu 100 procentu isitikinus,kad cia piesinys ant sienos.

mojito-prasom

cia fototapetas 4u.gif
galvojam apie toki dalyka miegamajame ir vaiko kambaryje wub.gif
FOTOTAPETAI
Atsakyti