Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:10)
vaiku gimimo liudijimus, buto/namo nuosavybes dokumentus, mokslo diplomus, asmens tapatybe patvirtinanti dokumenta, .....ir t.t. - irgi reik  gauti ,  moketi pinigus, sandeliuoti ir dar saugoti.
Tai gal nieko nereikia?
Komunizmas? Laukine senove, pirmykste bendruomene? Kas? g.gif

a asmenybes ir nuosavybes bei kvalifikacijos dokumentus yra privaloma arba/ir naudinga tureti tongue.gif o va as ir klausiu - kodel reiketu tureti santuokos liudijima? nei tai mano asmeninis dokumentas, nei tai apsprendzia ar busiu priimta i darba ar ne ir t.t.
prasom argumentu UZ (morales normos man ne argumentas, as turiu savo morales normas ir jomis vadovaujuosi, man reik praktiniu priezasciu)
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:10)
buto/namo nuosavybes dokumentus

Kadangi savintis vyrą griežtai uždraudė suntea, tai santuokos ir nekilnojamo turto popierių laikymas yra nesulyginami dalykai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 11, 16:09)
Aš mielai nerašyčiau apie moralines normas, jau ir pačiai nusibodo. Bet žmonės pradeda dangstytis jomis, paskaitę apibrėžimus iš wikipedijos ir galvoja, kad tai viskas. Painiojama, arba bandoma savo normų supratimą, pateikti kaip argumentą, todėl ir parašiau bent pagrindą. Nereikia atradinėti dviračio jis jau atrastas.

imeskit nuoroda ir uzteks, jeigu jau be jusu "pamatiniu" neapsieinama.

Ir prie ko cia "dangstytis" ? Seima nepaleidzia savo vaiku i gyvenima aklu ir kurciu moralinems nuostatoms - tik va tos nuostatos ne visose seimose vienodos.
Jeigu seimoje dukra auklejama, kad santuoka yra sventas dalykas - tai ji ir bus sventas. Tokiu atveju merginai net klausimu nekils, kad gali buti kitaip. Del surasytu "pamatiniu" ji neis gyventi susimetus irnesakyk.gif

ooo praso argumentu, kodel vyras reikalingas apskritai, galvoju, nes jei "vini gali pati moteris ikalt" - nereik sutuoktinio, nereik sugyventinio . a? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 birželio 2007 - 15:20
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:20)
ooo praso argumentu, kodel vyras reikalingas apskritai, galvoju, nes jei "vini gali pati moteris ikalt" - nereik sutuoktinio,  nereik sugyventinio . a?  blink.gif

ne vyras kodel reikalingas, o kodel vyras kaip sutuoktinis reikalingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 11, 16:13)
nei tai apsprendzia ar busiu priimta i darba ar ne ir t.t.
prasom argumentu UZ (morales normos man ne argumentas, as turiu savo morales normas ir jomis vadovaujuosi, man reik praktiniu priezasciu)

a va i tam tikrus darbus tikrai nebusi priimta, jei neturesi sutuoktinio ar vyriskis sutuoktines.
Negausi tam tikru valstybiu tam tikrais atvejais ivaziavimo vizu.
Turesi problemu, kai sugyventinis numirs, jei jis nebus parases testamento ar kitu butinu saugojimui/archyvavimui dokumentu (gal net daugiau teks jum abiem vaikscioti ir moketi pinigus uz atskiras pazymas, nei santuokos liudijimas)

O siaip, jei tu turi savo morales normas ir tvirta isitikinima, kad santuoka yra nereikalinga, gyvenimas susimetus yra tas pats , reiskia Tau tas pats. Ir jokiu argumentu nebereikia.
O jei reikia, tai kam? g.gif
a jo, radau - moraliniu nereikia... nagrinekim "technines" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 11 birželio 2007 - 15:29
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:27)
a va i tam tikrus darbus tikrai nebusi priimta, jei neturesi sutuoktinio ar vyriskis sutuoktines.
Negausi tam tikru valstybiu tam tikrais atvejais ivaziavimo vizu.
Turesi problemu, kai sugyventinis numirs, jei jis nebus parases testamento ar kitu butinu saugojimui/archyvavimui  dokumentu (gal net daugiau teks jum abiem vaikscioti ir moketi pinigus uz atskiras pazymas, nei santuokos liudijimas)

pvz, kokie tie darbai bigsmile.gif gal jie man visai ir neidomus ax.gif
a i kokia cia sali nesusituokusiu neileidzia g.gif kazkaip neikada dar nekilo problemu ax.gif
siaip laikais toks dalykas kaip testamentas yra - tik vienas apsilankymas pas notara ir vsio tongue.gif taip kad santuokos liudijimas cia nebutinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 11, 16:23)
ne vyras kodel reikalingas, o kodel vyras kaip sutuoktinis reikalingas  ax.gif

a tada argumentas "viniui ikalti" netinka ax.gif , ar sugyventiniai "nekala"? g.gif
Nu gal nekala, jei butas sugyventines? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:35)
a tada argumentas "viniui ikalti" netinka  ax.gif , ar sugyventiniai "nekala"?  g.gif
Nu gal nekala, jei butas sugyventines? blink.gif

kaip pirstu i aki lotuliukas.gif nevaiksto ir netikrina ar visos vinys vietoj, tik kai pamato su plaktuku, tada atima lotuliukas.gif plaktuka turiu omeny lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 11, 16:30)
pvz, kokie tie darbai  bigsmile.gif  gal jie man visai ir neidomus  ax.gif
a i kokia cia sali nesusituokusiu neileidzia  g.gif  kazkaip neikada dar nekilo problemu  ax.gif
siaip laikais toks dalykas kaip testamentas yra - tik vienas apsilankymas pas notara ir vsio  tongue.gif  taip kad santuokos liudijimas cia nebutinas  ax.gif

Kai susidursi su tokiu darbu - suzinosi. Jei priims ir be santuokos, bus daugybe apribojimu "veikime".
A va manes neileido - kai susituokiau, viza gavau is kart (nu ne del vizos , aisku, tuokiaus lotuliukas.gif )
O kiek + - 30-meciu suraso testamentus?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 11, 16:30)
pvz, kokie tie darbai  bigsmile.gif  gal jie man visai ir neidomus  ax.gif
a i kokia cia sali nesusituokusiu neileidzia  g.gif  kazkaip neikada dar nekilo problemu  ax.gif
siaip laikais toks dalykas kaip testamentas yra - tik vienas apsilankymas pas notara ir vsio  tongue.gif  taip kad santuokos liudijimas cia nebutinas  ax.gif

Tai čia kalbam apie jūsų atvejį konkrečiai ar bendrai apie santuokos reikalingumą?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 11, 16:40)
Kai susidursi su tokiu darbu - suzinosi. Jei priims ir be santuokos, bus daugybe apribojimu "veikime".
A va manes neileido - kai susituokiau, viza gavau is kart (nu ne del vizos , aisku, tuokiaus  lotuliukas.gif )
O kiek  + - 30-meciu suraso testamentus?

a idomu is anksto apie tokius darbus ax.gif
kazi kodel neileido g.gif mane ileidzia visur irnesakyk.gif
man dar ner 30, bet testamenta surasiusi, bo autoavarijose zuvusiu skaicius Lietuvoj berods didziausias Europoj g.gif nesinoretu po saves palikt kazkokiu neaiskumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 11, 16:37)
kaip pirstu i aki  lotuliukas.gif  nevaiksto ir netikrina ar visos vinys vietoj, tik kai pamato su plaktuku, tada atima  lotuliukas.gif  plaktuka turiu omeny  lotuliukas.gif

As asmeniskai pazistu pora, kuri gyvena paneles bute kartu jau beveik 10 metu. Oi boze boze koks tvartas doh.gif O vyriskio argumentas paprastas, bet tvirtas: as cia tik kvatierantas doh.gif , man remontai nepriklauso cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 11, 16:14)
Kadangi savintis vyrą griežtai uždraudė suntea, tai santuokos ir nekilnojamo turto popierių laikymas yra nesulyginami dalykai.  cool.gif

Gal tavo "rodiklis" suntea neskaite santuokos liudijimo? Ten nera parasyta, kad vyras/zmona po santuokos tapo nuosavybe schmoll.gif
Atsakyti