Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 25, 09:56)
Nesupyk,bet čia tikros senmergės logika ir ka čia tau berašynetų tu vistiek liksi prie savo,o aš tau galiu pasakyti,kad su mylimu žmogumi santuoka JEGA!!!!

thumbup.gif pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 09 19, 16:16)
visas sias funkcijas manau gali atlikti ir meiluzis, bet kaip nekeista, dazniausiai jis ieskomas tik seksui ir tai ne kada nori, o kada jis gali-pastoviam seksui nevisada tinka.

Kai būsi suvytusi ir negraži, tu būsi reikalinga tik vienam vyrui - sutuoktiniui. Visi kiti liks tik prisiminimuose.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 25, 18:45)
Kai būsi suvytusi ir negraži, tu būsi reikalinga tik vienam vyrui - sutuoktiniui. Visi kiti liks tik prisiminimuose.

Palaukit, o kaip skyrybos. Santuoka negarantuoja, jog santuoka bus ilgalaikė.
Atsakyti
O kaip pati manai, kas gyvenime dažniau skiriasi, sutuoktinių poros ar meilužiai?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 25, 19:07)
O kaip pati manai, kas gyvenime dažniau skiriasi, sutuoktinių poros ar meilužiai?

Ne meilužiai, o sugyventiniai.

Mane nesulaikė santuoka, išsiskyriau, o dabar su tuo pačiu 15 metų gyvenam kartu nesusituokę.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 06 25, 19:10)
Ne meilužiai, o sugyventiniai.

Citavau meilužių gyvenimo peripetijas, jei nepastebėjai wink.gif
Atsakyti
Na čia rašo apie sutuoktinių pliusus, ir sugyventinių minusus. Na, o meilužis, tai tik sutuoktinio pakaitalas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 06 25, 19:16)
Na čia rašo apie sutuoktinių pliusus, ir sugyventinių minusus. Na, o meilužis, tai tik sutuoktinio pakaitalas.

o man atrodo, kad meiluzis tik seksui, su juo kartu negyveni, nesidalini buitimi, tai jis negali buti nei sutuoktinio nei sugyventinio pakaitalas..
Atsakyti
Būtent. Meilužiai - malonumui, sutuoktiniai - gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 06 25, 19:16)

Arba sugyventinio. Ar 15 metų kartu pragyvenę sugyventiniai negali turėti meilužių? Juk ne "antspaudas pase" žmones sulaiko nuo skyrybų, o bendri vaikai, namai - tai kuo puikiausiai galioja ir ilgalaikiams sugyventiniams.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 25, 23:11)
Būtent. Meilužiai - malonumui, sutuoktiniai  - gyvenimui.

Man tiks viena ir kita tik vienam „flakone“, nes nemėgstu melo.
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 25, 09:56)
Nesupyk,bet čia tikros senmergės logika ir ka čia tau berašynetų tu vistiek liksi prie savo,o aš tau galiu pasakyti,kad su mylimu žmogumi santuoka JEGA!!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti