Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(burbanti @ 2013 06 24, 19:54)
Paaiskinkit man - kaimui, ka ji turejo omenyje rasydama ''draskoma paklode''?

Turbūt kai X pasikloja Y po apačia naktį, nes X taip patogu, o dieną gal X drasko Y, nes nėra pasirašytino štampo ir mano, kad gali draskyti kiek nori. Išeina taip. O kai jau yra štampas, tada gal glosto, nedrasko. Gal dar išplauna, išlygina g.gif
Klausykit, gal ir nieko tas štampas, a? Kažkaip gerai nuskambėjo g.gif
Atsakyti
man tai but visai nieko stampas, savimeile paglostytu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 24, 21:06)
man tai but visai nieko stampas, savimeile paglostytu  wub.gif

tai kad nebededa to stampo.

Nors va vaiku, kad i dokumentus neraso, tai bauda - tampykis po to vaiku pasus (kaip taptybes dokumenta) + gimimo liudijima (kad giminystes rysius irodytumei).
Atsakyti
Ale prie ruso , tai grerai buvo. Pas vyrus pase visi stampai budavo - zmona, vaikai ir kur gyvena, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 birželio 2013 - 21:31
nu tai netureciau stampo pase, ale uztat tureciau visa atskira popieri, skirta spec savimeiles glostymui biggrin.gif nu pradzioj ten turbut tik, kuri laika taip veiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 06 24, 17:08)
Kaip tik, moterys kurios turejo is ko rinktis, uz ko zenytis - apie santuoka kalba visai kitaip, nei tos, kurios istekejo uz pirmo paprasiusio ju rankos.

Aš noriu paantrinti burbančiai, kad moterų, kurios turėjo pasirinkimą nuomonė visai kita,nei tų , kurios pasinaudojo paskutiniuoju šansu.
Man tai absoliučiai dzin štampas, kadangi iš patirties žinau,kad tai nėra anei joks garantas. Turiu aš tą štampą, ale jo labai maniškiui reikėjo.
Ir atsakant į temą, tai man vyras reikalingas:D, pėvėzė lemputei pakeist, kai mašina sugenda labai praverčia, kai pinigų pritūkstu irgi mačyja. Padeda jis man ir su mūsų vaikais tvarkytis, komplimentą kokį pasako, paguodžia kai būnu nukabinus nosį, pastovus siekaso partneris. Žodžiu, nesigailiu biggrin.gif , kad turiu diedą pašonėj.

Atsakyti
uzuojauta. tai visgi tik del to. tokiu atveju niekuomet nesizenyciau.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 06 28, 01:38)
tokiu atveju niekuomet nesizenyciau.

Manote,kad jus kas nors dar imtu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Draskoma paklode buti su vertu ir man mielu zmogumi man milijona kartu labiau patinka, nei gyventi su savo vaiku tevu, uzstampuotu ir uzsliubavotu. Cia is asmenines patirties, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Aš buna irgi pagalvoju ir kam man tas sutuoktinis reikalingas: lemputes nekeičia,kas suluzta nemoka pataisyti,namus netvarko, sekso neduoda kiek reika. Tai kam tokį laikyti. Tik pliusai jisai mane labai myli,indus plauna, valgyti daro kai nedirbam tai buna per iseigines ir nakčiai šilčiau,vienu žodžiu pradedu
Atsakyti
Jei kyla toks klausimas kam reikalingas vyras, vadinasi jai jis dar nereikalingas arba niekada nebuvo reikalingas, liūdnoka....
Papildyta:
QUOTE(Iden @ 2013 07 06, 14:57)
Aš buna irgi pagalvoju ir kam man tas sutuoktinis reikalingas: lemputes nekeičia,kas suluzta nemoka pataisyti,namus netvarko, sekso neduoda kiek reika. Tai kam tokį laikyti. 

NELAIKYKITE, kitai atiduokite, gal prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aš jam pati jau siūliau kad duradtum kita kuriai jisai bus superinis toks bet jisai neuzka tik aš
Atsakyti