Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 12:32)
Aaa dar sumąsčiau pvz kai esi tik draugė bet kartu turit vaiką tai tik vaikas gali skaitytis vyro gimine, o vat tu jau nelabai paišytumeisi juk pavardė ne ta  smile.gif

Ištekėjus neprivalai imt vyro pavardę schmoll.gif
Manęs poliklinikoj kartais paklausia ar aš su savo vaiku giminės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 08 birželio 2007 - 10:35
QUOTE(darbsti @ 2007 06 08, 10:31)
Juokinga, taciau jei yra meile ji vienoda pas visus, susituokusius ir ne.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tai ir gyvenkime , kaip kam geriau. Svarbu, ilgai ir laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 06 08, 11:31)
Jam tas santuokos liudijimas ne motais.

Šiaip tai aš nesu mačiusi savo tėvų santuokos liudijimo blink.gif Susinervinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 11:32)
Aaa dar sumąsčiau pvz kai esi tik draugė bet kartu turit vaiką tai tik vaikas gali skaitytis vyro gimine, o vat tu jau nelabai paišytumeisi juk pavardė ne ta  smile.gif

Zmona vyrui ir taip ne gimine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 08, 11:32)
Man rodos gali g.gif Jei oficialiai pripažintas ir t.t. tai turbūt gali.O gal.. Žinau kad tikrai negali išeit mėnesiui atostogų tik gimus vaikui. Čia tas naujas skatinimas šeimas tuoktis. Gerai kad MB ir taip nebūtų ėjęs biggrin.gif

jei nesusituokes tai negali imti tevystes atostogu - cia sitos pacios, kur menuo po vaiko gimimo mirksiukas.gif

QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 11:32)

a pavardes ir sutuoktiniu gali skirtis - bet kokiu atveju, kaip laiudyje sakoma - zmona ne gimine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 08 birželio 2007 - 10:36
Bet apskritai tai, žiūrint kiek tau metų, brangioji.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 11:33)
na mes cia truputi ne apie gynybas pakalbekim, o apie tai, kodel moterys, pasirinkusios santuoka taip nusprende, kokius argumentus uz jos rado?
man idomu  ax.gif

tai jos neargumentuoja, o irodineja ne tas tiesas: ne seima ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 08, 11:35)
Bet apskritai tai, žiūrint kiek tau metų, brangioji.

arti 30
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 12:35)
jei nesusituokes tai negali imti tevystes atostogu - cia sitos pacios, kur menuo po vaiko gimimo  mirksiukas.gif

Va čia tai diskriminacija blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 08, 11:34)
Šiaip tai aš nesu mačiusi savo tėvų santuokos liudijimo  blink.gif Susinervinau  blink.gif

Gal as ne i tema, bet skirybu tai tikrai maciau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 09:37)

Aš to geltono šrifto neįskaitau.
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 06 08, 11:36)
tai jos neargumentuoja, o irodineja ne tas tiesas: ne seima ir t. t.

yra argumentuojanciu ax.gif

QUOTE(litavkasam @ 2007 06 08, 11:37)
Va čia tai diskriminacija blink.gif  g.gif

aha, matot, musu seimo nariams tik santuokos liudijimas tevyste irodo lotuliukas.gif

Dindilin, uzzymek su pele kaip worde teksta zymedama kkopijavimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 08 birželio 2007 - 10:39