Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(Gaurė @ 2007 08 24, 08:51)
Pas mane žydi, kai išleidžia 4 naujus lapukus.

Neturi lapukų skaičius reikšmės tikrai . mirksiukas.gif
Atsakyti
:4u:Mano senoji orandžinė klivija vėl žiedyną formuoja , šiais metais trečiasis žydėjimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 26 rugpjūčio 2007 - 12:07
Norėjau paklausti: ar nukirpti žiedkotį kai klivija nužydėjo?ir jei taip-tai kurioje vietoje? Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Jei nesiruoši brandinti sėklų , (aš tai taip darau ), tai nupjauk netoli lapų , atsargiai , jog jų nepažeistum , o kada ?....kaip baigia žydėti žiedukai .

user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Ji jau seniai nužydėjusi, bet sėklų nebuvo pas kliviją, tik žiedkotis...aš jau nupjoviau kaip tik..
ir dar klausimėlis,... ją sukiot reikia į šviesą, kad ji nesikreivotų, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 08 26, 13:32)
Ačiū 4u.gif  Ji jau seniai nužydėjusi, bet sėklų nebuvo pas kliviją, tik žiedkotis...aš jau nupjoviau kaip tik..

as pasukineju smile.gif

Sigute, bet kokia grazi tavo klivija wub.gif lapu jokiu nera padziuvusiu thumbup.gif
Atsakyti
apsižiūrėjau saviškę, tai prieš mėnesį atkeliavus mano namus, jau leidžia antrą lapelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 26, 21:06)
apsižiūrėjau saviškę, tai prieš mėnesį atkeliavus  mano namus, jau leidžia antrą lapelį biggrin.gif

o tai su kiek lapeliu ji atkeliavo pas tave g.gif
nes maniske tai tik pirmaji leidzia bigsmile.gif
Atsakyti
na va, nulėkiau ir suskaičiavau - 16 +2(kaip anksčiau rašiau, gavau gana didel vaikiuką) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 27, 10:43)
na va, nulėkiau ir suskaičiavau - 16 +2(kaip anksčiau rašiau, gavau gana didel vaikiuką) biggrin.gif

aaaaaaaaaaaaaa, tai tu jau paaugli gavai lotuliukas.gif
o mes tai naujagimius tongue.gif
pas mane trecias tik lapukas lenda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 08 26, 14:32)
Ačiū 4u.gif  Ji jau seniai nužydėjusi, bet sėklų nebuvo pas kliviją, tik žiedkotis...aš jau nupjoviau kaip tik..

Skaičiau, tik dabar greitai nerandu kur blush2.gif , kad klivijos turi būti visada tuo pačiu šonu į šviesą, kitaip pradeda mesti lapus. Kadangi laikausi to, tai nežinau kas būtų, jei nesilaikyčiau g.gif
Sigute, nežinau, kas turi įtakos mano klivijos žydėjimui, bet jau treti metai ji žydi būtent taip - du lapukai (vienoje pusėje) - žiedas smile.gif
Atsakyti
Oho kiek pas Sigute*** uzderejo derliaus smile.gif
Atsakyti