Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(Jasmin @ 2007 10 18, 12:38)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aš nežinojau kad tokių ir yra, o kokia spalva žydi ši gražuolė margalapė bigsmile.gif

Margalapių irgi būna visokių spalvų.Ana žydi oranžiniais žiedais,bet tokiais ir panašiais lapais turiu ir geltonų ,štai pavyzdys:4u:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2007 10 18, 13:06)
Margalapių irgi būna visokių spalvų.Ana žydi oranžiniais žiedais,bet tokiais ir panašiais lapais turiu ir geltonų ,štai pavyzdys:4u:
user posted image

labai gražūs žiedai thumbup.gif ,
gal vaikučių turi parduoti margalapių geltonai žydinčių blush2.gif man mat vis negana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 10 18, 13:31)
labai gražūs žiedai thumbup.gif ,
gal vaikučių turi parduoti margalapių geltonai žydinčių blush2.gif  man mat vis negana doh.gif

Dar jos "nepilnametės" ,kad augintų vaikus biggrin.gif jos dar pačios nesenai buvo vaikai-joms dar nepilnai 4 metukai,nes užaugintos iš sėklų ax.gif
Atsakyti
Bet jau dideles atrodo smile.gif
Atsakyti
Braske, labai grazi tavo klivija wub.gif

Manasis vaikelis o truputi auga (kur is Sigutes gavome). Jau su trim lapukais esam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2007 10 18, 14:04)
Dar jos "nepilnametės" ,kad augintų vaikus  biggrin.gif  jos dar pačios nesenai buvo vaikai-joms dar nepilnai 4 metukai,nes užaugintos iš sėklų ax.gif

na atrodo jau nemažos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2007 10 18, 11:58)

grazios tavo gelytes wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui merginos ,už pagyrimus blush2.gif biggrin.gif 2003 rudenį parsisiuntėm sėklas,na o šiemet kai kurios iš jų jau pradžiugino žiedais.Manau kitamet galėsim ir daugiau pademonstruoti įdomesnių spalvų.Linkiu ir Jums visoms,auginančioms iš sėklų,turėti kantrybės ir sulaukti gražių žiedelių savo namuose 4u.gif
O čia keletas mano augintinių blush2.gif
http://foto.lc-pasau...lbum918137.html
Atsakyti
Na apsišarvavau kantrybe ir augam , augam , o atėjus laikui girsimės žiedukais .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nepamiršiu to pasties įdomumo , kaip gavau du obuoliukus Geltonžiedės klivijos , o juose net 23sėkliukės , kurios man bepopinant , per gerą mėnesį parodė pirmuosius spurgelius , ir TT.toks malonumas , jog sunku nupasakoti , mieli likę pas mane tie augaliukai .... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 18 spalio 2007 - 17:04
QUOTE(Braške @ 2007 10 18, 16:52)
  O čia keletas mano augintinių  blush2.gif

koks grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 10 18, 16:59)
Na apsišarvavau kantrybe ir augam , augam , o atėjus laikui girsimės žiedukais .... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepamiršiu to pasties įdomumo , kaip gavau du obuoliukus Geltonžiedės klivijos , o juose net 23sėkliukės , kurios man bepopinant , per gerą mėnesį parodė pirmuosius spurgelius , ir TT.toks malonumas , jog sunku nupasakoti , mieli likę pas mane tie augaliukai .... thumbup.gif

tai čia kaip pačios užauginti vaikai, kol išpopini ir išaugini ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Braške,
kokie žiedeliai albume paslėpti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2007 10 18, 16:52)
  O čia keletas mano augintinių  blush2.gif

Och kokias gražuoles auginat, Braške. Net kelis kartus peržiūrėjau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti