Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

O mano ilsisi.
Atsakyti
Mano abi klivijos leidzia po du vaikus.Bet pacios taip suprasejo...
Gal tie vaikai jas taip issekino?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 12 12, 16:01)
Mano klivija vėl leidžia žiedą  tease.gif

Šaunuolė thumbup.gif Kiek pastebėjau pagal žinutes, tai pas tave visos gėlės gerai auga rolleyes.gif Matyt, tu jas labai myli ir gerai prižiūri.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 13, 21:37)
Šaunuolė thumbup.gif  Kiek pastebėjau pagal žinutes, tai pas tave visos gėlės gerai auga rolleyes.gif Matyt, tu jas labai myli ir gerai prižiūri.

Ačiū ačiū... Myliu, kalbinu, pagiriu. Žinai, kai į senatvę atsiranda meilė gėlėms, tai gal truputėlį perdėta būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Geles jaucia, kai jas "myli" ir tada gerai auga. Tikrai taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Arnyte @ 2007 11 21, 09:26)
Oi, kokiu groziu prisiziurejau wub.gif  wub.gif  wub.gif  o pas mane irgi problemytes su klivija, nors jau 4 metus turiu, bet nei karto nezydejo, o ant lapeliu kartas nuo karto atsiranda rudu tasku ir galiukai paruduoja, tai vis tenka nukirpti doh.gif  turbut kazka ne taip darau g.gif  gal kas patartu???? jau supratau, kad pavasari turesiu tresti zydincioms gelems skirtomis trasomis biggrin.gif

Ir man tas pats su tuo galu rudavimu, uzknisa jau, ir nezydi visai, nors prisiskaiciau, kaip ja augint, nieko gero is to. Karpau, karpau rudus nudziuvusius galus, nezinau, ko ji nori is manes mad.gif
Atsakyti
o mano geltonosios klivijos lapukas vienas geltonuot pradejo doh.gif
Atsakyti
Mano geltonoji ax.gif
Atsakyti
kokia grazi zalia wub.gif

o vat maniske, kazkada atskyriau nuo mamos, dar net islindus is zemes nebuvo schmoll.gif o mama ismeciau nes vidurys visas puvo ir jau nieko gero is jos verysad.gif tai tas mazius nuo pavasario neaugo, vietoj stovejo, o dabar lapuka isleido bigsmile.gif thumbup.gif tai irgi pradziugino thumbup.gif
nes rudeni persodinau, tai turejo tokia nusususia viena saknyte unsure.gif isodinau ir maniau, kad is jo nieko gero nebus schmoll.gif bet... bigsmile.gif
Atsakyti
Reiskias prigijo jei lapuka isleido bigsmile.gif
Atsakyti
o nuo ko gali geltonuoti lapas g.gif
Atsakyti
Kazko truksta. Turiu viena knyga, kurioje rasoma mazdaug taip: isvardinti ligu pozymiai, o paskui rasoma - prie sito pozymio gali buti tokia, arba tokia, arba tokia, arba... liga. Mazdaug atsirink pats doh.gif
Atsakyti