QUOTE(Viktorija1986 @ 2012 05 06, 10:56)
tai minejai, kad yra issausinta intymi zona nuo muilu, tai kaip tik reiktu tada kuo maziau naudoti muilo, duso zeliu. Prausti tai prausiam mes su intymios hig. muilu kas vakara, bet jei sausina, gal reiktu maziau ten prausti?.... Kazin kuri jau cia mam prasiua savo dukra kasdien su muilu ten?....

karta i savaite numaudo ir viskas tuom pasakyta, todel jos ir neturi tokiu bedu kaip mes..
gal netiksliai parašiau

prausti kasdien reikai tik su int. hig. muilu. Nors aš jau stengiuosi iš vis kartais tik su vandeniu. Bet su tarkim muilu ar dušo žele, jau čia kas ką naudoja maudant, tai ilgai nemirkti. Nes tas vanduo taigi susimuilina ir patenka muilo ir ten
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 05 06, 14:28)
mums irgi raudonuoja, ir nieko negaliu padaryt. Rengiu labai nedaug, grupeje maziausiai prirengta, ziema tik maikute ir viskas, arba suknele trikotazine. Megztiniu nenaudojam net. Ant virsaus striuke ir viskas. Nes nemegsta ji sulumos, sukaista labai greitai. Nuogos i darzeli tai neleisiu

jei pabegioja is kart parausta irgi. Gal kudoms maziau, maniske apkunesne, nera sakaliukas, tai irgi dasideda manau..
Kol nepradejo suauginet tikrai tiek higiena nesirupinom, tai nemanau kad del perdetos higienos mums cia.. O dabar isbandzius esu ir vien vandeniu praust ir su ekologisku muilu. Tas pats s... suaugineja kas 2 menesiai ir viskas
Tiesa, kai as buvau maza man irgi tas pats buvo, buvo suauge, israse kazkoki tepaliuka, patepe kol atsidalino ir viskas, baiges visos bedos. O maniskei tai kartojasi ir kartojasi..
Einam siand pas gyd, kazi ka sakys.. voneliu prirasys kokiu
mano tai kaip tik liekna mergina, tai tikriausiai įtakos tiek neturi
aš irgi manau, kad ne tik nuo "perdėto" mūsų rūpinimosi švara... o kai dar būdavo su sauskelnėm, keičiant man visada atrodydavo normalu nuprausti
įdomu kąjums sakys, tkiuosi, pasidalinsit su mumis
sėkmės