Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Sveikos merginos , kas bus patresiau veja su trašomis naikinanciomis samanas ir kur uzpyliau tai tokie juodi ruozai, ta zole kaip varputis tokiais lapais , na nezinau kaip pavadinti blush-anim-cl.gif zaliuoja o visos kitos juodos , ar man visai neisnyks , ir ka netaip padariau , o trasos tai ARVI .
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 06 22, 22:19)
Dabar pazadu tesiu Wolkei- dekor. baseinukas.

per ilgą savaitgalį ir mes pasidarėm baseinuką ax.gif , plastikinio nepirkom, pirkom plėvelę baseinam ir išsikasem toki nediduką blush2.gif apdėjom akmenim, dar nusipirkom fontanuką ir jau veikia mūsų baseinas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 06 26, 08:59)
O siaip jau taigi pats zydejimas geliu, ko niekas vaizdu nekelia?

aha as irgi pagalvojau,kazko aptingo visos-neberaso, nei ka rodo g.gif

QUOTE(rds @ 2007 06 26, 10:20)
per ilgą savaitgalį ir mes pasidarėm baseinuką  ax.gif , plastikinio nepirkom, pirkom plėvelę baseinam ir išsikasem toki nediduką  blush2.gif apdėjom akmenim, dar nusipirkom fontanuką ir jau veikia mūsų baseinas bigsmile.gif

bigsmile.gif o kur nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 26, 10:45)
bigsmile.gif o kur nuotraukos  mirksiukas.gif

gal vakare pafotkinsiu ir įkelsiu ax.gif nėra labai nusisekęs, nes pirmas blynas, kaip man vyras sakė, palik, kaip yra, vistien dar 10 kartų akmenis perdėliosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 26 birželio 2007 - 09:53
QUOTE(vida777 @ 2007 06 22, 17:00)
Mano jukos, kur pavasary prisiplesiau, taip zelia  thumbup.gif , ir net atzalas jau leist pradejo. Dar kambariniu turiu jau gal 10 prisidauginus ir dar 3 dideles kaip medziai, tai su tom jukom jauciuos jau beveik kaip siubo filme  bijau.gif - kur nepazvelgsi, jukos tik lenda, lenda  biggrin.gif .

Eik tu sau kaip tau faina, o as ieskau ieskau tos jukos. Viena forumiete man siulo, bet pas ja toli vaziuot reikia verysad.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 06 24, 00:26)
žinai, tas žymusis latviukas, kur lietuviškai be priekaištų kalba, tai jis Žaliakalnio turguj rožėmis prekiauja ( bent jau tokia info skaičiau), išskyrus kažkurią savaitės dieną ( sekmadienį gal ar trečiadienį, nepamenu  doh.gif )

As pas ji grazuole balta roze pirkau, jau zydi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 26, 10:11)
Sveikos merginos , kas bus patresiau veja su trašomis naikinanciomis samanas ir kur uzpyliau tai tokie juodi ruozai, ta zole kaip varputis tokiais lapais , na nezinau kaip pavadinti  blush-anim-cl.gif zaliuoja o visos kitos juodos , ar man visai neisnyks , ir ka netaip padariau , o trasos tai ARVI .

oi kaip užjaučiu, bet nežinau kame reikalas čia.
O mes irgi prisidirbom su veja, nusprendėm vieną dieną nupurkšti nuo piktžolių, vyrui sakau nupirksiu banvelo o jis sako nereikia aš turiu. Na ramia dūšia išsitraukė, nupurškė ir grįžtam mes po vestuvių, o visa mūsų išpuosialėta veja nudžiūvusi. doh.gif doh.gif blush2.gif
O gi mano brangiausias nupurškė su rondapu. verysad.gif

lauksiu dabar kol nudžius ir teks sėt naują veją, o tik pernai metais mes ją pasėjo, šiemet jau tokia graži buvo.
Ot yra žioplių šiam pasaulyje. lotuliukas.gif
mes prieš tai sėjom Burengburgo žolę universalą, o dabar mintys sukasi apie liliputą. Būkit geros patarkit man ar vertą ar vistik rinktis universalą. 4u.gif
Atsakyti
man tai liliputas thumbup.gif tik mindziojimo bijo, o va sportine sejom, tai suds ant pagaliuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 26, 10:26)
Eik tu sau kaip tau faina, o as ieskau ieskau tos jukos. Viena forumiete man siulo, bet pas ja toli vaziuot reikia  verysad.gif

Na, tai pas mane dar toliau reiketu vaziuoti biggrin.gif .
Manau, kad mugese tai tikrai ju buna.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 26, 11:26)
grazuole balta roze pirkau, jau zydi  wub.gif

na va ir yr jau ka paveiksluot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 06 26, 10:11)
Sveikos merginos , kas bus patresiau veja su trašomis naikinanciomis samanas ir kur uzpyliau tai tokie juodi ruozai, ta zole kaip varputis tokiais lapais , na nezinau kaip pavadinti  blush-anim-cl.gif zaliuoja o visos kitos juodos , ar man visai neisnyks , ir ka netaip padariau , o trasos tai ARVI .

sakoma, kai niekas nepadeda, reikia paskaityt instrukciją ax.gif susiradau apie tas trąšas per google ir matyt šitas turi, rašo, kad barstyti tik ant samanų unsure.gif , tad galima spėti, kad kitiems augalams jos vistik agresyvios ir barstant nesilaikant instrukcijų galima gauti nepageidaujamą rezultatą, kokį galbūt ir turi.... unsure.gif
užuojauta, žinoma, nepriimk mano posto, kaip moralo ar priekaišto, tai tiesiog pasvarstymas, kas galėjo atsitikti.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 26 birželio 2007 - 10:46
QUOTE(Tina* @ 2007 06 26, 11:36)
man tai liliputas  thumbup.gif tik mindziojimo bijo, o va sportine sejom, tai suds ant pagaliuko  verysad.gif

blink.gif blush2.gif o kodėl g.gif aš prieš 6 metus sportinę sėjau ir visai nebloga vejukė yra. o va pernai vieną gabaliuką pasisėjom iš Senukų kažkokią nusipirkę (net neatsimenu kokia) tai kažkokia pieva gavosi doh.gif miglės visai nesudygo, o visas žolynas toj vietoj kuokštais iškilo - toks vaizdas, kad tik vienos rūšies žolė būtų pasėta ir ta pati baisi - jau norėjau varyt viską šalin, nu bet nutariau pakentėti - rudeny panaikinsiu unsure.gif O kas liečia liliputą tai nežinau - sakė, kad labai retai pjauti reikia, bet va dėl tos pačios priežasties aš jos ir atsisakiau - vienas dalykas žymiai brangesnė, o antra - neturėčiau kuo savo daržo mulčiuoti ax.gif nes nupjautą, susmulkintą žolę aš visur apdelioju, kad mažiau ravėt reikėtų rolleyes.gif o ir kaip trąša susinaudoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 26, 11:36)
man tai liliputas  thumbup.gif tik mindziojimo bijo, o va sportine sejom, tai suds ant pagaliuko  verysad.gif

Mūsų pažįstama kur apželdinimu užsiima irgi sakė nesėt jokiais būdais sportinės. drinks_cheers.gif sakė imt universalą, bet man toks fainas tas liliputas, tai vat ir galvoju, turim šunį ir mažą vaiką ar nebus problemų. blush2.gif
Atsakyti