Šiandien kepiau pyragėlius su kriaušėmis
Aviečių džemo neturėjau, tai įdėjau aviečių uogienės. Super paprastas, labai greit padaromas skanėstas ir labai skanus
Norėjau jūsų merginos paklausti
ar kuri kepėte iš keksiukų tešlos keksą?Tiek daug receptukų yra keksiukams,bet neturiu formelių tai galvoju gal galima kekesą kepti
Parašykite jei kuri taip darėte.Aš manau,kad nieko blogo nenutiks 
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
QUOTE(noir1 @ 2007 07 17, 08:21)
Norėjau jūsų merginos paklausti
ar kuri kepėte iš keksiukų tešlos keksą?Tiek daug receptukų yra keksiukams,bet neturiu formelių tai galvoju gal galima kekesą kepti
Parašykite jei kuri taip darėte.Aš manau,kad nieko blogo nenutiks 
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
Tikrai nieko blogo neatsitiks, tik kepti reikės ilgiau, apie valandą
QUOTE(noir1 @ 2007 07 17, 08:21)
Norėjau jūsų merginos paklausti
ar kuri kepėte iš keksiukų tešlos keksą?Tiek daug receptukų yra keksiukams,bet neturiu formelių tai galvoju gal galima kekesą kepti
Parašykite jei kuri taip darėte.Aš manau,kad nieko blogo nenutiks 
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
Papildyta:
Oi kiek klaidų,atsiprašau už neraštingumą
visai neseniai kepiau keksą pasinaudodama keksiukų su persikais receptu. Dėjau tiek ingridientų, kiek ir buvo recepte. Viskas šauniai iškepė ir keksas gavosi nemažas
Ačiū mergaitės už patarimus
jau dabar kai kepsiu aš juos visus iš eilės pagal sąrašiuką
Vakar kepiau Varskes apkepa -
purutis, mikstutis, skanutis. O va su saldziais kepiniais turejau nesekmiu per savo ziopla galva
Bananini keksa kepiau tiek laiko ir tokioj temperaturoj kaip parasyta, net nepatikrinus ar iskepe - isjungiau. Jau beveik praausus atejau paziuret - ogi neiskepus mase per truki virsuje islindus
Teko kept is naujo.... Nu bet skanus vistiek buvo
O Greita pyraga su uogom biski sudeginau, net uzsistaciau skambuti 5 min veliau del visa ko... Bet diedulis ir apdegusi suvalge - sake ir toks labai skanus
QUOTE(laurechka @ 2007 07 16, 22:55)
O aš šiandien gaminau Vištienos baltuosius kukulius. Tik, kaip ir Sonatina, gaminau iš kalakutienos faršo
Bet man nesigavo jie tokie balti, kaip kad įdėtoj Sonatinos foto
Man gavosi kaip ir keptos galkutės... Skonis tai fantastiškas, ale kodė pas tave, Sonatina, jie tokie baltučiai... lig būtų nekepti, o apvirti
Kame čia reikalas?
Iš vištienos krūtinėlės gavosi balti
QUOTE(Rudnosiene @ 2007 07 17, 11:51)
Vakar kepiau Varskes apkepa -
purutis, mikstutis, skanutis. O va su saldziais kepiniais turejau nesekmiu per savo ziopla galva
Bananini keksa kepiau tiek laiko ir tokioj temperaturoj kaip parasyta, net nepatikrinus ar iskepe - isjungiau. Jau beveik praausus atejau paziuret - ogi neiskepus mase per truki virsuje islindus
Teko kept is naujo.... Nu bet skanus vistiek buvo
O Greita pyraga su uogom biski sudeginau, net uzsistaciau skambuti 5 min veliau del visa ko... Bet diedulis ir apdegusi suvalge - sake ir toks labai skanus 
O varškės apkepą kepti uždengtą, ar atidengus
QUOTE(vetuke @ 2007 07 17, 14:40)
Atidengus
VARŠKINIAI BLYNAI - labai skanu, paprasta ir greitai, vaikui labai patiko, suvalge daugiau nei as
Keksiukai su persikais - labai skanu
Kalakutienos kiškis su sūriu - afigenai skanu
Dabar jau gailiuos, kad dariau tik iš pusės porcijos, vos keli kąsneliai beliko
Tiek norinčių paragaut, ir darbe, ir namie







