QUOTE(rinna @ 2009 08 02, 15:53)
sveikos merginos,
gal kas perkate iš
http://www.laredoute.lt/ Pasidalinkite patitimi, kokia ten gaminių kokybė, ar gavote tai ko tikėjotės. kaip su gražinimu.
nusipirkau.. ir teko grąžinti.. patiko tai, kad grąžinant prekes, nereikėjo grąžinti dovanas, kurias gavau su užsakytomis prekėmis - rankinę ir rytietiško stiliaus stalo indų rinkinį..
grąžinau kūdikio drabužėlius ir sijoną sau.. grąžinau pakeitimui... nes sijonas buvo per didelis, o kūdikio drabužėliai vienu ūgių mažesni. atvažiavo kurjeris ir pasiėmė prekes.. niekur nereikėjo siųsti pačiai.. tik supakuoti pačiai reikėjo ir surašyti kam ir nuo ko.. už grąžintas prekes pervedė pinigus atgal.. turėjau padaryti naują užsakymą tiems patiems daiktams tik kitų dydžių. kai dariau naują užsakymą , atsiuntė nuolaidos kuponą.. gavosi kad siuntimas dabar bus nemokamas, kai keiti..
pažadėjo prekes pakeitimui atvežti per savaitę.. tai laukiu dabar.. bet lepina tai žiauriai.. sakė vėl dovanų įdės, kelioninį krepšį..ar ne per gerai čia man..
šiaip aptarnavimu esu patenkinta.. prekių ilgai nelaukiau.. kai parašydavau, iš kart atrašė... 23 val rašiau - ir atrašė.. gal ten koks robotas sedi??/
jeigu antrą kartą ateisjusios prekės tiks - tai laimės turėsiu pilnas kelnes.. jeigu vėl netiks.. nu nežinau.. tiksiuosi tiks.. bent dovanos liks.. ir tai gerai..
draugė siuntėsi, tai jai gerai viskas buvo.. čia aš matyt, per mažų gabaritų..