Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos internetinės apsipirkinėjimo svetainės

QUOTE(cius @ 2009 11 25, 17:24)
o iš kur pirkot dovaneles ? smile.gif

knygas perku www.patogupirkti.lt
zaislus is e-senukai
o va patalynes, ranksluosciu ir nuostabiu sildanciu zaislu yra www.jusujaukumui.lt
Atsakyti
Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Pirkom vaikui kuprinę mokslo metų pradžioje iš www.mesmadingi.lt thumbup.gif
Liuks. Kainos labai prieinamos, operatyvus atsakymas į laiškus, prekes po apmokėjimo pristatė per vieną dieną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 10 07, 17:26)
wub.gif Gal ką žinote apie http://kombitas.lt/ Ar patikimas? Kaip su garantijomis?

Pirkau, yra garantiniai, atveža į vietą 4u.gif
Atsakyti
Jau kelis kartus prekinausi www.assorti.lt ir patogu ir pristatymas puikus, o dabar akcija: atveža nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2009 11 25, 18:24)
o iš kur pirkot dovaneles ? smile.gif

Dar dovanėlių ir ne tik galima įsigyti http://www.butikas.lt
Atsakyti
gaila,kad www.bizzon.lt bankrutavo.daug visko ten pas juos budavo.kiek siunciausi anksciau,greitai pristatydavo,kokybiskas prekes

gal apie www.epolis.lt ka girdejot? ruosiuosi ten pirkti brangu daikta,tai vis mastau...
Atsakyti
www.eurobuitis.lt teko kelis kartus pirkti.viskas tiko ir patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2009 12 01, 14:44)
www.eurobuitis.lt  teko kelis kartus pirkti.viskas tiko ir patiko  4u.gif

Čia ir man patiko wub.gif Ir nuolaidos ,ir bendravimas , patarimai ir pristatymas thumbup.gif
Atsakyti
O man patiko pirkti www.itbank.lt. Ten labai didelis pasirinkimas buitinės, kompiuterinės ir kitos technikos thumbup.gif

O ir užsisakyti paprasta cool.gif
Atsakyti
Vaikiškos ir ne tik prekės:
www.ekomama.lt thumbup.gif
Atsakyti
As pries keleta savaiciu atsisiunciau pora pleduku is www.pledai.lt. Pristatymas nemokamas ir dar dovanu pridejo imbieriniu sausaineliu dovanu wub.gif Bet labiausiai nustebino pledu grozis ir kokybe - realiai gerokai grazesni, negu fotkese. Reiktu jiems dar ten su fotkem padirbet, kad nemenkint prekes isvaizdos. Bet siaip esu ziauriai patenkinta - mamai ir uosviams kaledines dovanas jau turiu thumbup.gif
Atsakyti