Įkraunama...
Įkraunama...

Pakabukai

Aš turiu idėja ,bet nlb žinau kaip ją gyvendint.
Artėja kalėdos. Aš savo broliams (kuriu turiu 2) ir jų panoms kalėdoms noriu padovanot kažką panašaus į talismaną su nat. akmenimis(pvz raktų pakabukus) na kažką tokio ką jie visad turi su savimi. Ir idėja tokia kad vienas brolis ir jo pana turėtų vienodus pakabukus, o kitas brolis su pana kitokius, bet tarpusavyvienodus( kažką čia suvėlaiu tikiuos supratot).
Tai mano klausimėlis toks: gal netyčia kas nors žino koks akmuo neša sėkmę ar pan.. Ir gal kas gali patart kaip tuos pakabukus padaryt?
Ačiū iš anksto.
Ir sorry jei ką ne taip parašiau.
4u.gif
Atsakyti
Siaip labai sunku parinkti kazkam akmeni, jam nezinant.
Galima bandyti rinkti pagal horoskopa, bet cia irgi nevisada sutampa.
Geriausias budas issirinkti sau skirta akmeni yra paimti ji i rankas ir atkrepti demesi, ar jis tau ne per sunkus, ar mielas o gal saltas ir visai nepatinka? Nes kiekvienam zmogui yra skirtas visiskai kitas akmuo.
Atsakyti
QUOTE(Cinnamon @ 2007 11 17, 23:38)
Aš turiu idėja ,bet nlb žinau kaip ją gyvendint.
Artėja kalėdos. Aš savo broliams (kuriu turiu 2) ir jų panoms kalėdoms noriu padovanot kažką panašaus į talismaną su nat. akmenimis(pvz raktų pakabukus) na kažką tokio ką jie visad turi su savimi. Ir idėja tokia kad vienas brolis ir jo pana turėtų vienodus pakabukus, o kitas brolis su pana kitokius, bet tarpusavyvienodus( kažką čia suvėlaiu tikiuos supratot).
Tai mano klausimėlis toks: gal netyčia kas nors žino koks akmuo neša sėkmę ar pan.. Ir gal kas gali patart kaip tuos pakabukus padaryt?
Ačiū iš anksto.
Ir sorry jei ką ne taip parašiau.
4u.gif

Kiekvienas turi pats sau rinktis akmeni pagal nuojauta. Ir cia ne sekmej esme. Akmenys turi ivairiu savybiu, stimuliuoja zmogaus organizma ir t.t. Todel negalima dovanot kitam akmenu, nezinant, kokie akmenys ta zmogu traukia.
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
wub.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti

Bruksniuk, jau pirmojo spalvos wub.gif Tokios zemiskos, labai labai grazu thumbup.gif

! 
Necituokit su visomis nuotraukomis! Galima paminėt autorių arba įkelt giriamo darbelio nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 04 gruodžio 2007 - 09:44
dėkui, merginos wub.gif
Atsakyti
Einu, ir visur katinus tysuosi blush2.gif

user posted image
user posted image

šiaip jie nedidukai - tik su nuleista uodega septyni cm, su "patiesta" - tik penki ax.gif
Atsakyti
bruksniuk, nu labai labai wub.gif fantastiškai gražu doh.gif taip žvilga, o spalvytės wub.gif
Atsakyti
dėkui wub.gif
Atsakyti
Kokie man jie grazus. O kaip ten tie katinukai prilipdyti, ar kaip? Na, ta prasme as sneku apie ta juostele. Ji ten tik uzrista? Laikosi?
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2007 12 01, 21:27)
Kokie man jie grazus. O kaip ten tie katinukai prilipdyti, ar kaip? Na, ta prasme as sneku apie ta juostele. Ji ten tik uzrista? Laikosi?

juostelė tai tik užrišta- čia pradinis variantas buvo ax.gif
Atsakyti