Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Nu taigi nuvesk kaimiecius prie krioklio ir jie atvesins deimanta krioklio vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 21, 13:36)
Aš irgi dar žaidžiu  biggrin.gif , tik niekaip nesumąstau kaip paimti tą, kažkokią detalę iš laužavietės  doh.gif

Laužas turi būti pradeges ne mažiau nei 60 valandų mirksiukas.gif o jau tada pradės jis užgeses blizgėti. Ir tada galėsi prie krioklio nunešt ir pasems užgesinimui mirksiukas.gif
Čia chetuose paskaičiau, nes nebeištempė mano kantrybė tiek laiko juos tampyti kad laužą užgesintų blush2.gif o pasirodo dar ne laikas buvo.
Atsakyti
Pagaliau aiškūs atsakymai biggrin.gif o aš vis suku galvą kodėl nunešus juos prie krioklio jie to vandens nesemia, nors laužavietė ir užgesusi bigsmile.gif
Atsakyti
Geras, as tai nezinojau, kad 60 valandu turi degti. As tai pas save ten po nakties ar po darbo dienos, kai 10h nebuvau pasijungus, pamaciau, kad lauzas uzgeso. Ir ziuriu - oba, deimantas kazkoks. Davai griebt - kaimieciai rekt! Karsta, sako biggrin.gif Nu tai ir pagalvojau, kad su vandeniu nugesint reik.
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 21, 16:10)
Geras, as tai nezinojau, kad 60 valandu turi degti. As tai pas save ten po nakties ar po darbo dienos, kai 10h nebuvau pasijungus, pamaciau, kad lauzas uzgeso. Ir ziuriu - oba, deimantas kazkoks. Davai griebt - kaimieciai rekt! Karsta, sako biggrin.gif Nu tai ir pagalvojau, kad su vandeniu nugesint reik.

o tai tu pati sumaistei kaip tą rubiną paimti? g.gif
Atsakyti
Rubina (ta, nuo kalno) tai ne biggrin.gif Nes tikrai nebuciau sugalvojus, kad jam reikia isvirt kazkokio geralo, kad kaimieciai taptu "light and springy" doh.gif
O deimanta is lauzo tai pati sugalvojau, kaip paimt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 21 gegužės 2008 - 15:37
Nu va, stumia ir pas mane jau statula biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O aš dar pradėjau žaisti pirmus villagerius, nes niekada jų nebuvau žaidusi ax.gif
Atsakyti
neklauso kaimiečiai manės visai doh.gif užstūmė statulą beveik iki pat viršaus,o dabar aš jų niekaip nepriverčiu toliau stumti doh.gif
Atsakyti
O ka daro? g.gif Man dar tebestumia doh.gif

Nu bet plem, puzles tai tikrai per sudetingos siam zaidime schmoll.gif Tikrai nebuciau sugalvojus tos aromatherapy, jei nebuciau hintu paskaicius doh.gif
Kazkaip dauguma tu puzliu tokiu, kad tik atsitiktinai pataikyt gali. Pirmose dalyse daugiau buvo, kad gali ir ismastyt, logiskai sugalvot, o ne aklai saudyt...
Atsakyti
nieko,pridedu prie statulos,rašo kad ie mato nukritusią statulą, oji au takelio viršuj,bet daugiau tai nieko nedaro doh.gif
Atsakyti
Tikrai puzlės sudėtingos, man tai antra dalis buvo geriausia thumbup.gif , o šita tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti