Nu taigi nuvesk kaimiecius prie krioklio ir jie atvesins deimanta krioklio vandeniu
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 21, 13:36)
Aš irgi dar žaidžiu
, tik niekaip nesumąstau kaip paimti tą, kažkokią detalę iš laužavietės 
Laužas turi būti pradeges ne mažiau nei 60 valandų
Čia chetuose paskaičiau, nes nebeištempė mano kantrybė tiek laiko juos tampyti kad laužą užgesintų
Pagaliau aiškūs atsakymai
o aš vis suku galvą kodėl nunešus juos prie krioklio jie to vandens nesemia, nors laužavietė ir užgesusi
Geras, as tai nezinojau, kad 60 valandu turi degti. As tai pas save ten po nakties ar po darbo dienos, kai 10h nebuvau pasijungus, pamaciau, kad lauzas uzgeso. Ir ziuriu - oba, deimantas kazkoks. Davai griebt - kaimieciai rekt! Karsta, sako
Nu tai ir pagalvojau, kad su vandeniu nugesint reik.
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 21, 16:10)
Geras, as tai nezinojau, kad 60 valandu turi degti. As tai pas save ten po nakties ar po darbo dienos, kai 10h nebuvau pasijungus, pamaciau, kad lauzas uzgeso. Ir ziuriu - oba, deimantas kazkoks. Davai griebt - kaimieciai rekt! Karsta, sako
Nu tai ir pagalvojau, kad su vandeniu nugesint reik.
o tai tu pati sumaistei kaip tą rubiną paimti?
Rubina (ta, nuo kalno) tai ne
Nes tikrai nebuciau sugalvojus, kad jam reikia isvirt kazkokio geralo, kad kaimieciai taptu "light and springy" 
O deimanta is lauzo tai pati sugalvojau, kaip paimt
O deimanta is lauzo tai pati sugalvojau, kaip paimt
Nu va, stumia ir pas mane jau statula
Labas rytas
O aš dar pradėjau žaisti pirmus villagerius, nes niekada jų nebuvau žaidusi
O aš dar pradėjau žaisti pirmus villagerius, nes niekada jų nebuvau žaidusi
neklauso kaimiečiai manės visai
užstūmė statulą beveik iki pat viršaus,o dabar aš jų niekaip nepriverčiu toliau stumti
O ka daro?
Man dar tebestumia 
Nu bet plem, puzles tai tikrai per sudetingos siam zaidime
Tikrai nebuciau sugalvojus tos aromatherapy, jei nebuciau hintu paskaicius 
Kazkaip dauguma tu puzliu tokiu, kad tik atsitiktinai pataikyt gali. Pirmose dalyse daugiau buvo, kad gali ir ismastyt, logiskai sugalvot, o ne aklai saudyt...
Nu bet plem, puzles tai tikrai per sudetingos siam zaidime
Kazkaip dauguma tu puzliu tokiu, kad tik atsitiktinai pataikyt gali. Pirmose dalyse daugiau buvo, kad gali ir ismastyt, logiskai sugalvot, o ne aklai saudyt...
nieko,pridedu prie statulos,rašo kad ie mato nukritusią statulą, oji au takelio viršuj,bet daugiau tai nieko nedaro
Tikrai puzlės sudėtingos, man tai antra dalis buvo geriausia
, o šita tai nelabai