NIEKUR!!!
QUOTE(Vijune @ 2012 09 28, 11:23)
NIEKUR!!!
Ir kam tie šauktukai? Nenormalų klausimą uždaviau?
QUOTE(Spurgitta @ 2012 09 28, 14:56)
Ir kam tie šauktukai? Nenormalų klausimą uždaviau?
deja, kad nenormalu

QUOTE(wolfin @ 2012 09 28, 15:07)
deja, kad nenormalu
paieskokit globos namuose juodu ilgaplaukiu sunu ir turesit savo nuosava pseudo griunendali, ty ta pati ka gautumet pirkdami be dokumentu, vienur padesit gyvunui, kitur paremsit daugintojus

Man reikalingas šuo draugas. Aš neturiu kompleksų, kuriuos norėčiau taisyti tampydama šunį per parodas. Labai gaila, kad tokius nuostabius šunis augina tokie pikti ir riboti šeimininkai.
QUOTE(Spurgitta @ 2012 10 01, 08:09)
Man reikalingas šuo draugas. Aš neturiu kompleksų, kuriuos norėčiau taisyti tampydama šunį per parodas. Labai gaila, kad tokius nuostabius šunis augina tokie pikti ir riboti šeimininkai.
Super! Važiuokite į Grindą (ar kitą žudančią prieglaudą) ir išgelbėkite savo draugą nuo užmigdymo. Prie ko čia griunai?
Oho kiek kompleksuotų damų
Neveltui šita tema senai mirus. Gaila šių šunų. Ėskitės toliau
Tikiuosi niekada su tamstom nesusitikti.

QUOTE(Spurgitta @ 2012 10 01, 10:09)
Aš dokumentuotą šunį net iš Čekijos atsiboginau, o po parodas nevaikštau. Ir dokumentai stalčiuje dulka

Tai ,pasakykite, kokių aš turiu kompleksų?
Jūs nesuprantate dokumentų esmės. Kol jos nesuprasite, tol visi jums bus pikti.
Kažkur labai geras straipsnis buvo apie tai, kaip pavyzdys ten pateiktas vokiečių aviganis. Tikriausiai kiekvienos temos viršuje reikėtų tą straipsnį įkurdinti. Nes ateina vis nauji ir nauji...ir visi kaip vėliavą neša tą pačią frazę- " Man reikia draugo, ne parodų". Ir tada senbuviai netekę kantrybės pradeda urgzti piktai, nes čia jums mes pirmieji, o mums jūs jau šimtoji ar dar daugiau....kuriai reikia pasakoti iš naujo...
Ne parodoms yra skirti dokumentai. Mano kilmingas šuo toks pat draugas, kaip nekilmingas šuo iš prieglaudos būtų. Ir mylimi jie vienodai būtų. Skirtumas tas, kad vienas yra tam tikros veislės atstovas, o kitas tiesiog mišrūnas. Ir kompleksų čia kaip tik turi tie, kurie bando jam prilipdyti kažkokios veislės etiketę.
P.S.: štai tas straipsnis -
http://www.klubas-gr...e_dokumentu.pdf
Tik klausimas, ar jį visą perskaitysite? Nes tam juk reikia noro domėtis

Na visai mes nekompleksuoti ir nepikti, o tiesiog labai mylim belgus
Ir ne tik
O jei rimtai, visų pirmą, labai rizikuojat planuodami pirkti bedokumentį belgą, ir dėl paveldimų ligų, ir dėl charakterio, ir dėl išvaizdos- užaugęs gražuolis juoduliukas gali buti net nepanašus į griūną. Beje, pati auginu dokumentinį terviureną, pirkau kaip šeimos draugą ir po parodas vaikštom tik kaip žiūrovai. Tai, kad nepykit, o daugiau pasidomėkit kam reikalingi dokumentai

QUOTE(Vijune @ 2012 09 28, 12:23)
NIEKUR!!!
deje, deje........ žinau žmones, kurie yra nusipirke

QUOTE(Spurgitta @ 2012 10 01, 09:41)
Oho kiek kompleksuotų damų
Neveltui šita tema senai mirus. Gaila šių šunų. Ėskitės toliau
Tikiuosi niekada su tamstom nesusitikti.

Pritarsiu daugumai "kompleksuotu" ir nelabai - be reikalo pykstat, jei nezinot tikrosios tu dokumentu prasmes, dargi renkantis tokios sakyciau ekstremalokos veisles suni.
Turbut nesuklysiu sakydama, kad didesne puse griunu i tas parodas net nevaiksto, veikiau tai seimos ir sporto sunys

O del temos neaktyvumo, tai turbut yra atskiras sios veisles myletoju forumas, be to tai aktyvu laisvalaiki megstantys zmones, tai gal nelabai tauzijimams laiko turi - dazniau uzsiemimuose susitinka-daznoj sventej, ypac apie Vilniu, net juoda buna nuo situ grazuoliu

Vat būtent
Nesėdi forumuose ir nepliurpia kokie jų šuniukai gražūs ir protingi, nes daug veiklos turi 
Tai šunys reikalaujantys be galo daug veiklos su jais, dresūros, sporto kažkokio tais. Ne tik palakstyti po miškus
Iš čia man ir kilo klausimas. O kodėl būtent belgo jums ,Spurgitta, reikia? Kokiu tikslu? Nes gražus?Ar norite su juo kažką veikti?
Nes būtent bedokumentis šuo gali neturėti tų savybių, kuriomis jūs taip žavitės , kurios jums reikalingos.
Aš pvz norėjau šuns sportui, dresūrai. Ir man jo reikėjo būtent su tam tikromis savybėmis.
Taip kad nepykite, nesižodžiuokite piktai, o geriau pasipasakokite
Niekas jūsų neužgaulios, jei jūs parodysite bent kokį norą tų žinių gauti. Nes dabar tikrai jų neturite, arba turite klaidingas
O su žiniomis ateis ir supratimas, ir labai tikiuosi, kad pakeisite nuomonę, kaip aš kažkada pakeičiau
Nes nėra aklesnio už tą, kuris nenori matyti....

Tai šunys reikalaujantys be galo daug veiklos su jais, dresūros, sporto kažkokio tais. Ne tik palakstyti po miškus

Iš čia man ir kilo klausimas. O kodėl būtent belgo jums ,Spurgitta, reikia? Kokiu tikslu? Nes gražus?Ar norite su juo kažką veikti?
Nes būtent bedokumentis šuo gali neturėti tų savybių, kuriomis jūs taip žavitės , kurios jums reikalingos.
Aš pvz norėjau šuns sportui, dresūrai. Ir man jo reikėjo būtent su tam tikromis savybėmis.
Taip kad nepykite, nesižodžiuokite piktai, o geriau pasipasakokite

Niekas jūsų neužgaulios, jei jūs parodysite bent kokį norą tų žinių gauti. Nes dabar tikrai jų neturite, arba turite klaidingas

O su žiniomis ateis ir supratimas, ir labai tikiuosi, kad pakeisite nuomonę, kaip aš kažkada pakeičiau

Nes nėra aklesnio už tą, kuris nenori matyti....
Sveikos belgu myletojos. Domiuosi sunu veislemis, nes pagaliau pribrendo reikalas isigyti suni. Labai jau man grazus sis suo. Su vyru zavimes vokieciu aviganiu, bet jo auginti kambaryje nelabai imanoma vien del kvapo ir serimosi. Nes gyvename name, bet kiemo neturime, tad vilkinis atpuola. Ar galima griunendali auginti namie? Ar labai seriasi?