QUOTE(shrekiuke @ 2008 02 08, 13:59)
vakaras paskakė, o pradėjo pamokslauti, kaip vaiko tėvas gali gulėti mamos lovoj prie vaiko, juk čia tik mamos ir vaiko erdvė, ir užtat,
As kai nuejau drauges lankyt su vaiku mane norejo isvaryt

QUOTE(dark @ 2008 02 08, 17:55)

Aš po antro vaiko gavau rėkt, kai atėjus rado vaiką gulintį mano lovoj per vidurį. Tai rėkė, kad kodėl dedamas vaikas ten, kur mama užpakalį deda???

O sita persona tai isvis geriausia ,kai atsigavinejau po cezario ji man pradejo pasakot kaip man ciut vaika isgelbejo

QUOTE(chikko @ 2008 02 11, 14:06)
jaučiu ta Černiūtė tokia neaukšta, tamsiais plaukais?Man atrodo, ji iškart po gimimo mano vaiką apžiūrėjo.Atėjo užsimiegojusi, susilamdžiusi, ir iškart pasižiūrėjus pasakė,kad mano vaikui širdies ūžesiukas yra, tai yra labai labai blogai. Kaip man ilgai teks gydyti jį, žodžiu, iškart "nušvietė"situaciją. Bet mano patirtis, juk mėn,pragulėjau tam naujagimių skyriuj tai gąsdinimai manęs nebeveikė.Po kelių valandų ,aišku, ūžesiukų nebeliko, pasveiko stebuklingai greit vaikas
O man kaip tik vaiką liepė gulgytis pas save į lovą,kad jam šilčiau būtų.
Žiūriu, situacija praėjus penkiems matams išlieka ta pati. Na nesikeičia nei daktarai nei sesutės (nauj. skyriuje).Kaip liūdna

O man kaip tik vaiką liepė gulgytis pas save į lovą,kad jam šilčiau būtų.
Žiūriu, situacija praėjus penkiems matams išlieka ta pati. Na nesikeičia nei daktarai nei sesutės (nauj. skyriuje).Kaip liūdna

zn ji mane ir buvo prigazdinus