Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys II dalis (tęsinys)

QUOTE(shrekiuke @ 2008 02 08, 13:59)
vakaras paskakė, o pradėjo pamokslauti, kaip vaiko tėvas gali gulėti mamos lovoj prie vaiko, juk čia tik mamos ir vaiko erdvė, ir užtat,

As kai nuejau drauges lankyt su vaiku mane norejo isvaryt doh.gif
QUOTE(dark @ 2008 02 08, 17:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  normaliai...
Aš po antro vaiko gavau rėkt, kai atėjus rado vaiką gulintį mano lovoj per vidurį. Tai rėkė, kad kodėl dedamas vaikas ten, kur mama užpakalį deda???  doh.gif  Tai buvo naujagimių gydytoja A. Černiūtė. Aš nekreipiau jokio dėmesio, nes du vaikus pagimdžius abu kartus teko su ja susidurti, tai ji visada tokia nepatenkinta ir rėkaujanti  cool.gif  Ji tokia neaukšta, su akinukais, trumpi plaukai, apyjaunė. Jei ta pati-visai nestebina tada.

O sita persona tai isvis geriausia ,kai atsigavinejau po cezario ji man pradejo pasakot kaip man ciut vaika isgelbejo doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(chikko @ 2008 02 11, 14:06)
jaučiu ta Černiūtė tokia neaukšta, tamsiais plaukais?Man atrodo, ji iškart po gimimo mano vaiką apžiūrėjo.Atėjo užsimiegojusi, susilamdžiusi, ir iškart pasižiūrėjus pasakė,kad mano vaikui širdies ūžesiukas yra, tai yra labai labai blogai. Kaip man ilgai teks  gydyti jį, žodžiu, iškart "nušvietė"situaciją. Bet mano patirtis, juk mėn,pragulėjau tam naujagimių  skyriuj tai gąsdinimai manęs nebeveikė.Po kelių valandų ,aišku, ūžesiukų nebeliko, pasveiko stebuklingai greit vaikas bigsmile.gif 
O man kaip tik vaiką liepė gulgytis pas save į lovą,kad jam šilčiau būtų.

Žiūriu, situacija praėjus penkiems matams išlieka ta pati.    Na nesikeičia nei daktarai nei sesutės (nauj. skyriuje).Kaip liūdna verysad.gif

zn ji mane ir buvo prigazdinus doh.gif ,beje kai pradejau savo daktarei Ofsianienei pasakot apie ja ,gavau atsakima kad nieks jos neapskundzia uztat ji taip ir elgiasi doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 16 vasario 2008 - 20:11
O naujagimių skyriun kai buvau nestuke.gif , ir ėjau su kita nestuke.gif , aplankyt pažystamos, tai saselė neįleido doh.gif Kai paklausėm dėl ko, sakė galim užnešti bacilų lotuliukas.gif
Atsakyti
apie naujagymiu skyriu ir as galiu papasakot ax.gif lankyt mus leido visiem kas norejo tongue.gif nieks nieko nesake o kai norejo dar kazkokia mamka atkelt tai graziai paprasius blush2.gif i musu palata nieko nebeatkele iki pat isleidimo ax.gif tik viena sesute liepe mergyte nuskust plikai lotuliukas.gif tipo dabar per daug plauku turi doh.gif tai ji grazioj formoj buvo nutildyta cool.gif o gyd. ta su akinukais tai tikrai nors gun_bandana.gif jau tooooookia grubijanka kad ka as zinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 02 17, 19:08)
O naujagimių skyriun kai buvau  nestuke.gif , ir ėjau su kita  nestuke.gif , aplankyt pažystamos, tai saselė neįleido  doh.gif Kai paklausėm dėl ko, sakė galim užnešti bacilų  lotuliukas.gif

Man atrodo jos ten pacios daugiau bacilu prinesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2008 02 12, 20:28)
tiesa kai tuos musu vaikus seseles purte zvigde ir kitaip "dirbo savo darba", palatos kaimyne apsiverke, tai tokia viena ragana sako, "taigi cia viskas del jusu vaiko " , tai nors paimk ir nusauk. ir tarpk kitko, po gimdymo Tvarijonaviciene kasdien, jei nesusitikdavom reanimacijoj, ateidavo i pogimdyvine palata, kol ten gulejau tris paras ir atraportuodavo apie vaiko bukle, kokius tyrimus padare ir pan.,nezinau kodel, nes jai nieko nedavem  g.gif  .

Niekam nemokėjau ir gavau palatą su džiakuze, puikią priežiūrą, ypač, kad gimdžiau 36 savaitę.
Kadangi visą savaitę praleidau neonatologiniam, turiu savo nuomonę - ji radikaliai skiriasi nuo jūsų, mums visos sesutės buvo geros - nedaviau nei cento, man buvo daug bėdų su maitinimu, tikrai ir mokė ir padėjo, Tvarijonavičienė - puiki gydytoja, visi tyrimai atlikti laiku ir šauniai.
Kai kurios seselės, norėčiau, kad būtų mano močiutės.
Po Vilniaus, man Panevėžys paliko puikų įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2008 02 23, 18:02)
Niekam nemokėjau ir gavau palatą su džiakuze, puikią priežiūrą, ypač, kad gimdžiau 36 savaitę.
Kadangi visą savaitę praleidau neonatologiniam, turiu savo nuomonę - ji radikaliai skiriasi nuo jūsų, mums visos sesutės buvo geros - nedaviau nei cento, man buvo daug bėdų su maitinimu, tikrai ir mokė ir padėjo, Tvarijonavičienė - puiki gydytoja, visi tyrimai atlikti laiku ir šauniai.
Kai kurios seselės, norėčiau, kad būtų mano močiutės.
Po Vilniaus, man Panevėžys paliko puikų įspūdį.

tikriausiai tos seseles kur buvo prie taves, tuo metu kai as gimdziau ir gulejau naujagimiu skyriuje atostogavo. cool.gif siaip as tik geru zodziu galiu paminet dirbancias gimdykloje ir pogimdyviiame skyriuje, treciame aukste, bet jau naujagimiu skyrius schmoll.gif tikiuosi jei dar turesiu vaiku, tens nebeteks buti. as nekalbu apie visas absoliuciai. buvo viena tokia jaunute ilgais lygiais plaukais ir viena vyresne, net nebepamenu kaip atrodo, kurios tikrai nieko, bet daugiau..... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MONRO: 23 vasario 2008 - 18:03
QUOTE(MONRO @ 2008 02 23, 18:01)
tikriausiai tos seseles kur buvo prie taves, tuo metu kai as gimdziau ir gulejau naujagimiu skyriuje atostogavo.  cool.gif  siaip as tik geru zodziu galiu paminet dirbancias gimdykloje ir pogimdyviiame skyriuje, treciame aukste, bet jau naujagimiu skyrius  schmoll.gif  tikiuosi jei dar turesiu vaiku, tens nebeteks buti. as nekalbu apie visas absoliuciai. buvo viena tokia jaunute ilgais lygiais plaukais ir viena vyresne, net nebepamenu kaip atrodo, kurios tikrai nieko, bet daugiau..... schmoll.gif

Tiesa, prisiminiau vieną seselę, kuri buvo gruboka, pagyvenus tokia, bet atėjo maudyt mažės ir supratau, kad dirba ji super, tiesiog nevisada reikia to švelnumo, o mano mylimiausia buvo tokia močiutė žilais plaukais, gera gera ir storulė tokia irgi faina, man tikrai padėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas: 23 vasario 2008 - 19:34
QUOTE(deikon @ 2008 01 25, 22:18)
Mano draugė Petrauskienei prieš metus davė po gimdymo 500 lt.
Papildyta:
Jo kai norėjau tartis su Janušausku, jis  man iš karto pasakė kainą - paprašė 1000 Lt. Šiaip nei vienas daktaras taip nedaro, o jis kadangi nerealus stačiokas ir pižonas, tai pasisakė, bet aš su juo nesitariau. Aš buvau susitarus su akušere Irmute - tai super moteris, tikrai atlėkė naktį paderino gimdyklas palatas, net ir vėliau atėjo aplankyti. JAi daviau 300 Lt - tikrai buvo verta nes visą darbą padarė ji. Šiaip reikia žiūrėti pagal nėštumo būklę - jeigu viskas gerai - tikrai manau užtenka akušerės, jeigu nėštumas sudėtingesnis - tada tartis su gydytoju. Apie abu Petrauskus esu labai geros nuomonės (ir ne tik aš)

as lankiausi pas Petrauskiene,bet per termina mano ji atostogavo,tai susitariau su vyro draugo mama,kuri dirba akusere jau gal 10m gimdymo namuose R.Penkauskiene,ji man patare pinigu nemetyt ir su gydytoja nesitart,sako jei jau nepatiks kuri budes gimdykloj,pasikviesim is 3 a.,kai nuvaziavau gimdyt budejo Antanaviciene,akusere nuramino,sako tikrai gera gydytoja,homeopate,atkalbejo mane nuo epiduro (buvau del jo jau susitarus,tereikejo tik paskambint).Gydytoja tikrai sauni buvo,gimdziau lb ilgai,nakti nubego vandenys,o pagimdziau tik vakare,i gimdymo pabaiga lb padejo ir stumti ir t.t. paskui paklausiau akuseres kiek jai duoti,sake 300lt,tiek ir davem,o su akusere atsiskaitem jau gerokai veliau,nes ji sako neskubekit,grisit namo atsigausit,nu kadangi su jos sunum mano vyras geri draugai,mb kt ryta jai geliu atnese,nes budejo ji kaip tik 3a.O kai vaziavom atsiskaityt nuvezem orchideja vazonelyje su melynu drugeliu prisegtu (kad berniukas gime wub.gif ),saldainiu ir 300 lt davem.Tai nzn tikiuosi ne per mazai rolleyes.gif Ji manim lb rupinosi ir pries gimdyma vis nuvaziuodavau pasitikrint i potologini,ir gimdykla rezervavo jau is anksto (su dzekuzi, nors man joje nepatiko gulet) ir mokama palata gavo (kai gimdziau buvo sausakimsa,atvaziavom sako nzn nera is vis laisvu palatu blink.gif pogimdyviniam skyriui) ir siaip lb padejo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristutex @ 2008 01 13, 16:41)
mirksiukas.gif
Tai, juk su epiduru taip pat vaikas gimsta naturaliai, tik skirtumas su epiduru tas, kad mama nejaucia tokiu stipriu skausmu  mirksiukas.gif

o man gyd. Antanaviciene,sake kad jau yra istirta,kad su epiduru vaikiukas jaucia lb dideli skausma ir ji sugebejo mane itikint gimdyti be jo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2008 01 15, 12:33)
o tai vis dar galima samdytis akusere??? as gimdžiau rugsejo men., o po to pasklido kalbos kad jaunebegalima samdytis akuseriu. ta pati Irma vienai atsisake priimti leliuką, neva visi samdymai jau "užrišti"...

tikrai galima,nes savo pusesere suvedziau su akusere prie kurios pati gimdziau,jai terminas kovo men ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgiukste: 24 vasario 2008 - 18:01

Nieko keisto cia nematau g.gif . Aisku, kad jei draugai, tai ir pades. Gi paskui bus nesmagu ir pan. Pas mus Lietuvoje dar "labai gyva" sita tradicija blush2.gif Bet labai smagu aisku buti "aptarnauta" auksciausiam lygyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ccikas: 25 vasario 2008 - 10:59
QUOTE(MONRO @ 2008 02 12, 21:28)
ir tarpk kitko, po gimdymo Tvarijonaviciene kasdien, jei nesusitikdavom reanimacijoj, ateidavo i pogimdyvine palata, kol ten gulejau tris paras ir atraportuodavo apie vaiko bukle, kokius tyrimus padare ir pan.,nezinau kodel, nes jai nieko nedavem  g.gif  .

bet kaip nuosirdziai sugebam stebetis, kad zmogus ir negaudamas kysiu gerai savo darba dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liupa: 25 vasario 2008 - 21:23
QUOTE(liupa @ 2008 02 25, 22:19)
bet kaip nuosirdziai sugebam stebetis, kad zmogus ir negaudamas kysiu gerai savo darba dirba  smile.gif

nu zinok siais laikais kalbant apie medikus, tikrai keista irnesakyk.gif tikriausiai as jau atpratau nuo tokiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2008 02 26, 12:53)
nu zinok siais laikais kalbant apie medikus, tikrai keista  irnesakyk.gif tikriausiai as jau atpratau nuo tokiu  rolleyes.gif

nu šiaip daug tokių yra mirksiukas.gif Tik mes patys juos lepinam pakišomis tongue.gif
Atsakyti