Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Respublikoje rašo apie pagyvenusį lietuvį Ugo Briedį mastau.gif gal koks vokiečių kilmės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 26, 14:27)
O kaip jums atrodytų vardas Balandė? bigsmile.gif

Man tai kaip Paloma iš vieno meksikiečių serijalo.dabar galvoju,kad čia ispaniškas vardas Paloma reiškia Balandėlė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 21:26)
Man tai kaip Paloma iš vieno meksikiečių serijalo.dabar galvoju,kad čia ispaniškas vardas Paloma reiškia Balandėlė. g.gif

taip, paloma ir yra balandis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažįstu brolį ir sesę - Daurija ir Irenijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dori @ 2007 06 26, 15:46)
Geistautas, Geistautė, Baniutė, Gaudrė, Balandė schmoll.gif  labai keisti vardai
ŽEIMINTA man labai įdomus vardas, visai nieko.
o kaip ERVINAS, JUGANA ax.gif

Ervinas senovinis vokiečiu vardas gražus thumbup.gif
Atsakyti
Dabar jūs man pasakykit, ar esate girdėjusios ar pažystat ką nors vardu Mamerta/as ?

palangoj vienoj kavinukėj kai atnešė sąskaitą buvo parašyta, jus aptarnavo Mamerta.. labai nustebau nes pirmą kart išgirdau tokį vardą. šalia buvo mama, tai sakė jos vaikystės laikais buvo Mamertas daugiau neteko girdėti tokio.
Šiaip skamba įdomiai ir neįprastai labai.
Atsakyti
Kas dėl Enriko - jis yra 44m lietuvis, tėvai irgi gimęs ir augęs Lietuvoje, ir vardo neįprastumas yra tame, kad būtent ne Enrikas, o Enriko
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 26, 23:12)
Dabar jūs man pasakykit, ar esate girdėjusios ar pažystat ką nors vardu Mamerta/as ?

palangoj vienoj kavinukėj kai atnešė sąskaitą buvo parašyta, jus aptarnavo Mamerta.. labai nustebau nes pirmą kart išgirdau tokį vardą. šalia buvo mama, tai sakė jos vaikystės laikais buvo Mamertas daugiau neteko girdėti tokio.
Šiaip skamba įdomiai ir neįprastai labai.

Kazkada aptarinejom sitoj temoj toki varda. Bet lyg vyriska mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 27, 00:01)
Ervinas senovinis vokiečiu vardas gražus thumbup.gif

Gražus vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 06 26, 10:15)
Mano siandienos grobiai - dvi Gemos, Raseta, Vaidilė, Lilija, Judita ir Dalija tongue.gif

Lilija - man labai gražus vardas wub.gif wub.gif wub.gif Dalija itgi nieko, bet ko gero trumpintų Dalia tad schmoll.gif , Juditą pažįstų tongue.gif O Gema... Na man tai tikrai labai negražu... Primena man kažkaip žodį gemalas... ax.gif verysad.gif
P.S. o, štai dar: Gema - Gemà – ant akmens išraižytas mеno kūrinys,

QUOTE(rytoj @ 2007 06 26, 10:18)
Dar vieną radau - Gerutis hihihi.gif Teisėjas Kaune unsure.gif

kažin, ar teisybė sako, kad sutapimų nebūna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal neatsitiktinai Gerutis tokią profesiją pasirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 26, 14:27)
O kaip jums atrodytų vardas Balandė? bigsmile.gif

jau esau sakiusi - man labai gražus wub.gif kadangi cool.gif su tokiu vardu tikrai nesutiktų, tai norėjau katę pavadinti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 26, 14:00)
O mano puseserė ŽEIMINTA, jai 26m., kito tokio Lietuvoje negirdėjom. ax.gif

kol nestuke.gif , šitas vardas taip pat sukosi mintyse. jam cool.gif neprieštaravo. bet gimė berniukas, taigi vardas dar liko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 06 26, 16:11)
Vakar per telika dainavo mergaite AVIGĖJA mastau.gif

Vargsas vaikas su tokiu vardu blink.gif siais laikais biggrin.gif
Vaikstinedama po Antakalnio kapines radau ant seno antkapio varda IDAJA rolleyes.gif grazus pasirode ax.gif
Atsakyti