Respublikoje rašo apie pagyvenusį lietuvį Ugo Briedį
gal koks vokiečių kilmės?
QUOTE(Lane @ 2007 06 26, 14:27)
Man tai kaip Paloma iš vieno meksikiečių serijalo.dabar galvoju,kad čia ispaniškas vardas Paloma reiškia Balandėlė.
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 21:26)
Man tai kaip Paloma iš vieno meksikiečių serijalo.dabar galvoju,kad čia ispaniškas vardas Paloma reiškia Balandėlė. 
taip, paloma ir yra balandis
QUOTE(dori @ 2007 06 26, 15:46)
Geistautas, Geistautė, Baniutė, Gaudrė, Balandė
labai keisti vardai
ŽEIMINTA man labai įdomus vardas, visai nieko.
o kaip ERVINAS, JUGANA
ŽEIMINTA man labai įdomus vardas, visai nieko.
o kaip ERVINAS, JUGANA
Ervinas senovinis vokiečiu vardas gražus
Dabar jūs man pasakykit, ar esate girdėjusios ar pažystat ką nors vardu Mamerta/as ?
palangoj vienoj kavinukėj kai atnešė sąskaitą buvo parašyta, jus aptarnavo Mamerta.. labai nustebau nes pirmą kart išgirdau tokį vardą. šalia buvo mama, tai sakė jos vaikystės laikais buvo Mamertas daugiau neteko girdėti tokio.
Šiaip skamba įdomiai ir neįprastai labai.
palangoj vienoj kavinukėj kai atnešė sąskaitą buvo parašyta, jus aptarnavo Mamerta.. labai nustebau nes pirmą kart išgirdau tokį vardą. šalia buvo mama, tai sakė jos vaikystės laikais buvo Mamertas daugiau neteko girdėti tokio.
Kas dėl Enriko - jis yra 44m lietuvis, tėvai irgi gimęs ir augęs Lietuvoje, ir vardo neįprastumas yra tame, kad būtent ne Enrikas, o Enriko
QUOTE(grange @ 2007 06 26, 23:12)
Dabar jūs man pasakykit, ar esate girdėjusios ar pažystat ką nors vardu Mamerta/as ?
Kazkada aptarinejom sitoj temoj toki varda. Bet lyg vyriska
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 27, 00:01)
Gražus vardas
QUOTE(rytoj @ 2007 06 26, 10:15)
Lilija - man labai gražus vardas
P.S. o, štai dar: Gema - Gemà ant akmens išraižytas mеno kūrinys,
QUOTE(rytoj @ 2007 06 26, 10:18)
kažin, ar teisybė sako, kad sutapimų nebūna
QUOTE(Lane @ 2007 06 26, 14:27)
jau esau sakiusi - man labai gražus
Papildyta:
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 26, 14:00)