Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, įdomūs, keisti vardai ir nevardai

Man Vaižgantas visai nieko vardas ax.gif
Atsakyti
Turiu pasakyti, kad Vaižgantas tikrai įdomus vardas. O štai aš pažįstu vieną merginą vardu Alvadorija. Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija, g.gif o teta buvo Adolpina ar Adolfina. ar įsivaizduojat tokiais vardais dabar kokį vaiką pavadinus?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2007 06 28, 12:31)
O kaip jums vardas-Dangiris? rolleyes.gif

Kadangi man vardas Dangiris asocijuojasi tik su vienu žmogumi (beje, tuo pačiu, kaip ir tau biggrin.gif ), tai aš į jį pozityviai. o iki tol, kol nepažinojau būtent šito Dangirio, tai net nežinojau tokį vardą esant.
Visgi asociacijos labai daug reikškia. Pvz., nepavadinčiau savo dukros Lina, nors vardas gražus ir pažįstu keletą puikių Linų, bet užteko vienos vriednos - i psio. Arba vyriškas vardas Julius — vardas puikus, bet... turiu neįgalų dėdę Julių ir savo sūnaus (jei tokį turėčiau) nepavadinčiau Juliumi.
Papildyta:
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 18:17)
Radau vardą GAUDĖ mirksiukas.gif
Įdumu ka sugaudė g.gif

Mano dukra lanko muzikos mokyklą su Gaudute. Labai miela mergaitė. Ir vardas automatiškai gražus patampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2007 06 28, 14:44)
Šiandien aptikau mergaitės vardą Armada... Ne tai nuo Armando, ne tai velnias žino koks.  doh.gif Jau nekalbant kad laivyno toks terminas yra...  lotuliukas.gif

yra tokia muzikos grupė- Groove Armada 4u.gif super thumbup.gif

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2007 06 28, 22:32)
Prosenelė irgi indomų vardą turėjo - Cecilija, g.gif  o teta buvo Adolpina ar Adolfina. ar įsivaizduojat tokiais vardais dabar kokį vaiką pavadinus?

Cecilija neįsivaizduoju. Reikšmė — akla.
O Adolfina savo dukterį pavadino H.Kunčius ir S.Trimakaitė. Net nežinau, kiek mergaitei dabar galėtų būti metų, gal kokie 5-7.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 28, 22:42)

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Va Snieguolę tai pažįstu.Snaigūnė visai nieko vardas,bet pirma kart girdžiu. g.gif
Atsakyti
pas mus irgi Adolfina dirba smile.gif normalus vardas, tik man asoiacijos su AH kyla, tai nevadinciau del to schmoll.gif

o Snaigune - idomus priesagos -une vedinys, kaip ir Audrune, Laisvune. man tai grazu mirksiukas.gif

Vaizgantas - thumbup.gif , kaip ir Tumas biggrin.gif
Atsakyti
"Laba, aš norėčiau savo mergaitei, kuri turėtų gimti 09 mėn., suteikti vardą DIMEIRA, labai norėčiau sužinoti ką jis reiškia, tačiau niekur nerandu. Gal žinote kur ieškoti? Dėkui."

cia vienos forumietes prasymas. kaip sau norit - nesuvokiu blink.gif vardas atrodo kazkoks paciu sugalvotas, primena portugaliska pavarde Riveira. na, jeigu vard patys sugalvojo, tai kaip galima jo reiksme suzinoti? doh.gif o jei girdejo kazkur, svecioje salyje, tai reikia ir narsyti tos salies tinklalapiuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 28, 22:42)

šiandien buvo ligoninėj lankyti bočiaus, teko pakalbėti su budinčia daktarė, kortelėje užrašytas tikrai negirdėtas vardas buvo- Snaigūnė bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

iš "žiemiškų" vardų serijos man labai gražus Šalnė ax.gif
Atsakyti
šiandien mačiau vardą Linksmuolė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
užvakar sužinojau savo kaimynės vardą - EVIKA. o aš visada galvojau, kad ji Erika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 06 29, 22:31)
šiandien mačiau vardą Linksmuolė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turbūt labai jau linksma moterytė lotuliukas.gif
Atsakyti