Man gal labiausiai tinkami nūdienai išrodo Girdenis ir Gerdvilas. O kiti tai kaip pavardės
Joooo, įdomūs vardeliai
Bet visi tokie sunkūs, su sunkiais priebalsiais
Ir sunkiai tariami.
Man gal labiausiai tinkami nūdienai išrodo Girdenis ir Gerdvilas. O kiti tai kaip pavardės
Ypač Liesis
QUOTE(rytoj @ 2007 07 03, 14:30)
Aleksas Girdenis- profesorius. džiaugiuosi, kad jį gyvenime sutikau. VU ir VPU dėsto.
Gydenis - labai tinkamas vardas gydytojui.
[quote=muminukas,2007 07 03, 14:19]
ką gi, tai vienas kitas įdomesnis senoviškas lietuviškas vardas iš kn. pie Mindaugą. įprastų ir dabar vartojamų kaip vardų nerašysiu. o gal kam kas nors tiks ir patiks
Bikšys, Bunys, Buteikis, Dučius, Gerdenis/Girdenis, Gerdvilas, Gydenis, Gintbutas, Girstukas/Girstutis, Gotartas, Judikis, Jedivilas, Jerdvilas, Jomantas, Juodikis, Kintenis, Kintibutas, Kitenis, Bardys, Liesis, Lygeikis, Liugaila, Liumbis, Milgrynas, Montvila, Pukeikis, Replys, Ruškis, Skabys, Sudargas, Surminas, Svalkenis, Šabys, Šiukšta, Vegys, Velžys, Vembutas, Vesgelis, Viešgaila, Vyžeikis, Živinbudas, Žvelgaitis.
afu...
[/quot
Gerdenis man panašus kaip ir į varda Gerdas
Gerdenis dar panašu į Žemaitiška Gėrdėnį
ką gi, tai vienas kitas įdomesnis senoviškas lietuviškas vardas iš kn. pie Mindaugą. įprastų ir dabar vartojamų kaip vardų nerašysiu. o gal kam kas nors tiks ir patiks
Bikšys, Bunys, Buteikis, Dučius, Gerdenis/Girdenis, Gerdvilas, Gydenis, Gintbutas, Girstukas/Girstutis, Gotartas, Judikis, Jedivilas, Jerdvilas, Jomantas, Juodikis, Kintenis, Kintibutas, Kitenis, Bardys, Liesis, Lygeikis, Liugaila, Liumbis, Milgrynas, Montvila, Pukeikis, Replys, Ruškis, Skabys, Sudargas, Surminas, Svalkenis, Šabys, Šiukšta, Vegys, Velžys, Vembutas, Vesgelis, Viešgaila, Vyžeikis, Živinbudas, Žvelgaitis.
afu...
[/quot
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 03, 17:01)
SM mačiau vardą Jorūnas. gražu
draugės sūnus Antonijus. gyvena Lt. taip ir vadina, netrumpina.
Man iš šitų Jomantas labai gražus
Ką tik perskaičiau moters varda - Taura
QUOTE(muminukas @ 2007 07 04, 13:44)
Antonijus yra ir Next grupės narys, bet nežinau ar jis lietuvis
QUOTE(melana @ 2007 07 04, 17:17)
Antonijus yra ir Next grupės narys, bet nežinau ar jis lietuvis
tai tas pusiau lietuvis, tėvas lyg kubietis
QUOTE(muminukas @ 2007 07 04, 13:44)
Paauglystėj draugavau su Jorūnu
"Lietuvos ryte" kurią čia dieną mačiau vardą Aiktorija
Šiandien susipažinau su kolega, vardu Einius
Šiaip kažkaip visai mielai skamba...