planuojam savo vestuves ir nezinau ka daryti su pamergiu puokstem...ar man jas susirinkti po wisu ceremoniju ar palikti kaip prisiminima?kiek pati esu dalyvavusi vestuvese tai jas visur susirinkdavo...tik nezinau kodel..patarkit

QUOTE(aurelija789 @ 2007 06 12, 13:59)
planuojam savo vestuves ir nezinau ka daryti su pamergiu puokstem...ar man jas susirinkti po wisu ceremoniju ar palikti kaip prisiminima?kiek pati esu dalyvavusi vestuvese tai jas visur susirinkdavo...tik nezinau kodel..patarkit 

kiek as buvau vestuvese tai mes dovanojome jaunai savo puokstes kai sveikina tevai, vis sveciai, tai ir mes savo puokstytes dovanodavom
QUOTE(aurelija789 @ 2007 06 12, 12:59)

Aš taip pat dalyvavau daugybėje vestuvių, bet niekur nebuvo taip, kad pamergėms reikėtų puokštę atiduoti jaunajai
Visada pasilikdavau sau.
O be to argi dar mažai gėlių svečiai tau bus pridovanoję, kad dar pamergių puokštes reikėtų rinktis ?

O be to argi dar mažai gėlių svečiai tau bus pridovanoję, kad dar pamergių puokštes reikėtų rinktis ?

Oiei kokia nesamone
dar taip nesu girdejusi
tai gi pamergei puokste pabrolis dovanuoja, nesvarbu kad jaunoji gali uz ja sumoketi. Tai puokste ir pasilieka pamergei, o jaunoji savo turi, kam jai kitu puokstes, juo labiau, kad ir prodovanuoja tiek, kad issinesti problema

QUOTE(MILDUKĖ @ 2007 06 12, 15:36)

man paliko puokštes, netik pamergės, bet ir svočia

as irgi manau kad iek pamerges tiek svocia puokste pasilieka

Bet ir problemu atrandat

Cia galvoju kaskoks nesusipratimas
Sutinku su tomis mamomis kurios rase,kad jaunajai ir taip pridovanoja pilna puoksciu,geliu.O dar pamerges savo turi palikt
Juk taip pamergem pukstes papbroliukai jas dovanoja

per musu vestuves ir svocia ir pamerges pasieme sau puoksteles, nes geliu ir taip kalnai buvo primergta
labai aciu uz pasisakymus
istiesu man likdavo kaip ir nuoskauda kai jas surinkdavo visiems sokant tai as savosioms pamergytems paliksiu jas
tures bent kazkoki prisiminima