Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokščių likimas

planuojam savo vestuves ir nezinau ka daryti su pamergiu puokstem...ar man jas susirinkti po wisu ceremoniju ar palikti kaip prisiminima?kiek pati esu dalyvavusi vestuvese tai jas visur susirinkdavo...tik nezinau kodel..patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2007 06 12, 13:59)
planuojam savo vestuves ir nezinau ka daryti su pamergiu puokstem...ar man jas susirinkti po wisu ceremoniju ar palikti kaip prisiminima?kiek pati esu dalyvavusi vestuvese tai jas visur susirinkdavo...tik nezinau kodel..patarkit 4u.gif

kiek as buvau vestuvese tai mes dovanojome jaunai savo puokstes kai sveikina tevai, vis sveciai, tai ir mes savo puokstytes dovanodavom
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2007 06 12, 12:59)

blink.gif Pirma kart girdziu,kad pamergiu puokstes susirenka jaunoji. g.gif Buvau dvejuose vestuvese pamerge,ir abu kartus pasiemiau puokstes biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat dalyvavau daugybėje vestuvių, bet niekur nebuvo taip, kad pamergėms reikėtų puokštę atiduoti jaunajai doh.gif Visada pasilikdavau sau.
O be to argi dar mažai gėlių svečiai tau bus pridovanoję, kad dar pamergių puokštes reikėtų rinktis ? doh.gif
Atsakyti
Oiei kokia nesamone schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif dar taip nesu girdejusi schmoll.gif tai gi pamergei puokste pabrolis dovanuoja, nesvarbu kad jaunoji gali uz ja sumoketi. Tai puokste ir pasilieka pamergei, o jaunoji savo turi, kam jai kitu puokstes, juo labiau, kad ir prodovanuoja tiek, kad issinesti problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 12 birželio 2007 - 15:45
QUOTE(MILDUKĖ @ 2007 06 12, 15:36)
blink.gif  Pirma kart girdziu,kad pamergiu puokstes susirenka jaunoji. g.gif  Buvau dvejuose vestuvese pamerge,ir abu kartus pasiemiau puokstes biggrin.gif

man paliko puokštes, netik pamergės, bet ir svočia mirksiukas.gif neprašiau, tiesiog taip išėjo.. ax.gif
Atsakyti
as irgi manau kad iek pamerges tiek svocia puokste pasilieka rolleyes.gif
Atsakyti
Bet ir problemu atrandat unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Cia galvoju kaskoks nesusipratimas doh.gif Sutinku su tomis mamomis kurios rase,kad jaunajai ir taip pridovanoja pilna puoksciu,geliu.O dar pamerges savo turi palikt doh.gif Juk taip pamergem pukstes papbroliukai jas dovanoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MILDUKĖ: 12 birželio 2007 - 17:52
per musu vestuves ir svocia ir pamerges pasieme sau puoksteles, nes geliu ir taip kalnai buvo primergta
Atsakyti
manau kad puokštės turi likti pamergėm smile.gif na bent jau tai tikrai neimčiau iš jų schmoll.gif
Atsakyti
labai aciu uz pasisakymus smile.gif istiesu man likdavo kaip ir nuoskauda kai jas surinkdavo visiems sokant tai as savosioms pamergytems paliksiu jas smile.gif tures bent kazkoki prisiminima 4u.gif
Atsakyti