Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokščių likimas

QUOTE(balta_lelija @ 2007 06 12, 17:16)
man paliko puokštes, netik pamergės, bet ir svočia  mirksiukas.gif  neprašiau, tiesiog taip išėjo..  ax.gif

QUOTE(Jurgisius @ 2007 06 12, 17:22)
as irgi manau kad iek pamerges tiek svocia puokste pasilieka rolleyes.gif

pagal tradicijas tai pamergytes turi palikti jaunajai
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 16:11)
pagal tradicijas tai pamergytes turi palikti jaunajai

o čia šita tradicija atimt iš pamergių joms jaunikių dovanotas (kaip turėtų būti) puokštes- tikrai Tradicija? jei taip, tai kokia jos prasmė? nes kiekviena tradicija turi savo reikšmę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tshh: 18 birželio 2007 - 21:05
O iš kur tokia tradicija ? g.gif Aš tai pirmą kartą apie tokias tradicijas girdžiu, nors vestuvėse buvau jau tikrai nemažai.
Atsakyti
welkom1 papasakok placiau apie sia tradicija...nes musu vestuvese bus labai daug tradiciju..butu malonu ir daugiau tradiciju suzinot mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai ir norejau pasakyt, kad cia jokia ne tradicija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
atidavem pamergem, juk cia ju.. ir jaunosios puokste pagavusi viesnia issiveze.. nu kam reikia tu geliu smile.gif nuvysta ir ismeti smile.gif negi gaila
Atsakyti
Kaip tuokiasi lietuviai?

Nyksta vestuvių tradicijos

http://www.vestuves....amp;news_id=211

Šiuolaikinių vestuvių papročiai
Atsakyti
labai dekoju welkom1
Atsakyti
rolleyes.gif g.gif Na, kad pamerges turi atiduot puoksteles jaunajai tai pirma kart isgirdau blink.gif na geles pulkui as uzsakinesiu ir uz jas sumokesiu pati, bet kazkaip nenoreciau, kad man jas paskui atiduotu po baliaus blush2.gif kazkaip man atrodytu, kad va tik laikinai paskolinu jiem gelytes lotuliukas.gif nors tiesa pasakius vienose vestuvese kur buvau pamerge kaip ir nebuvo kalbos,kad tas geles reik atiduot jaunajai,bet paprasciausiai vaziuodama namo as pamirsau pasiimti ta puokstele, o kiek kitose vestuvese buvau pamerge niekada nereikejo atiduot ir puoksteles likdavo pamergem doh.gif na bet as sakau tegul daro kas kaip nori,kaip kam atrodo teisingiausia. Sekmes pasiruosimuose vestuvems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chaineezas: 30 birželio 2007 - 13:08
QUOTE(chaineezas @ 2007 06 30, 14:07)
rolleyes.gif  g.gif  Na, kad pamerges turi atiduot puoksteles jaunajai tai pirma kart isgirdau  blink.gif  na geles pulkui as uzsakinesiu ir uz jas sumokesiu pati, bet kazkaip nenoreciau, kad man jas paskui atiduotu po baliaus  blush2.gif kazkaip man atrodytu, kad va tik laikinai paskolinu jiem gelytes  lotuliukas.gif  nors tiesa pasakius vienose vestuvese kur buvau pamerge kaip ir nebuvo kalbos,kad tas geles reik atiduot jaunajai,bet paprasciausiai vaziuodama namo as pamirsau pasiimti ta puokstele, o kiek kitose vestuvese buvau pamerge niekada nereikejo atiduot ir puoksteles likdavo pamergem  doh.gif  na bet as sakau tegul daro kas kaip nori,kaip kam atrodo teisingiausia. Sekmes pasiruosimuose vestuvems

man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif beje, pamatysit, kad per vestuves pamergių puokštelės bus paskutinėje vietoje schmoll.gif kažkaip net nešovė tokia mintis susirinkti jas, juk čia gėlės, kurios nuvys
Atsakyti
O mes kai parvažiavom į šventės vietą, tai pamerkėm į stiklines ir padėjom ant stalo, kur sėdėjo poros, labai gražiai tiko. smile.gif Išvažiuodama net nepagalvojau ją pasiimti, juk vis tiek nuvys, tai bent ten dar kuri laiką puošmena pabuvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif na pirma syk isgirdau tiesa pasakius....savo vestuvese puoksciu neemiau schmoll.gif rolleyes.gif pamerges pasiliko sau ax.gif

O dabar busiu svocia/// g.gif g.gif na jau neeee niekam savo geliu neduosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti