Droge sitie pleistrai kainuoja apie 30Lt.As irgi ziurinejau, bet kol kas susilaikiau.
Merginos,
Geriausiai padeda maisto prisižiūrėjimas....
Turiu geriausią draugę, ji už mane šiek tiek lieknesnė. ne bet jau celiulitas pas ją žiauriai matosi..... O pas maen nelabai: daugmaž lygi subinikė. Sportuojam panašiai, darbas panašus ir t.t. Tik esmė, kad aš pakankamai sveikai amitinuos, o ji čipsais, alum, šokoladu ir brendžiu ir visokiais keptais ir pan. Geria CocaCola ir t.t.
Žodžiu, nieko nedarant viena maistas neblogai veikia, o jei dar pamasažuot subinikę ir stangrinančiu kremu patept ir į pirtį kartais nueit... tai tikrai manau, kad tų neaiškių žėlių reiks.....
Ir dar, man padėjo Kopūstų sriubos dietinimosi savaitė (čia manau, kad organizamas apsivalė nuo šlakū tai todėl)
Ir išvis, manau, kad geras ir aistringas
: geriausiai padeda nuo celiulito, raukšlių, antsvorio it r.r.
Geriausiai padeda maisto prisižiūrėjimas....
Turiu geriausią draugę, ji už mane šiek tiek lieknesnė. ne bet jau celiulitas pas ją žiauriai matosi..... O pas maen nelabai: daugmaž lygi subinikė. Sportuojam panašiai, darbas panašus ir t.t. Tik esmė, kad aš pakankamai sveikai amitinuos, o ji čipsais, alum, šokoladu ir brendžiu ir visokiais keptais ir pan. Geria CocaCola ir t.t.
Žodžiu, nieko nedarant viena maistas neblogai veikia, o jei dar pamasažuot subinikę ir stangrinančiu kremu patept ir į pirtį kartais nueit... tai tikrai manau, kad tų neaiškių žėlių reiks.....
Ir dar, man padėjo Kopūstų sriubos dietinimosi savaitė (čia manau, kad organizamas apsivalė nuo šlakū tai todėl)
Ir išvis, manau, kad geras ir aistringas

Pritariu jadzkai
Nors kai pagalvoju, tai lengva man kalbėt, kai mano celiulitas nėra didelis- tik šiek tiek, kai geriau įsižiūri ...
O jei būtų rimčiau, tai tikriausiai bandyčiau visokias priemones...

Nors kai pagalvoju, tai lengva man kalbėt, kai mano celiulitas nėra didelis- tik šiek tiek, kai geriau įsižiūri ...

Teko Vilniaus viesbutyje uzsukti i ju vadinama sporto sale, ten stovi toks aparaciukas. Juosta, kuria persimeti per klubus ar slaunis, ijungi, ir ji vibruoja, bet po to pavibravimo taip kraujotaka suaktyvinta buna, kad kaip dilgelese jautiesi pasivoliojusi
vat jei toki tureti..... visi celiulitai isgaruotu jums

na, po daugelio isbandytu priemoniu galiu pasakyti, kad nepadeda ne viena 
GUAM priemoniu (kremu ir kaukiu) sunaudojau uz 150+ Lt, L'Erbolario taip pat, o visokiu pigiu neskaiciuoju. Rezultatas - nulinis. P.S. mediciniskai antsvorio ner, bet jauciu, kad galeciau sverti 5 kg maziau. geriu negazuota vandeni, limonadu isvis niekada negeriau, maitinuosi daugmaz sveikai, isskyrus kai kada saldumynus, o siaip maistas neriebus, daug darzoviu, vaisiu. darbas sedimas, bet nemazai vaikstau, kai kada vazineju dviraciu. masazavau visaip
NEPADEDA
man celiulitas nuo paauglystes yra ir neisivaizduoju, kaip staiga galetu imti ir dingti.
daugiau nusprendziau tu priemoniu nebepirkti. pinigu metymas. o i pliaza vis tiek negaliu ramia sazine nueiti

GUAM priemoniu (kremu ir kaukiu) sunaudojau uz 150+ Lt, L'Erbolario taip pat, o visokiu pigiu neskaiciuoju. Rezultatas - nulinis. P.S. mediciniskai antsvorio ner, bet jauciu, kad galeciau sverti 5 kg maziau. geriu negazuota vandeni, limonadu isvis niekada negeriau, maitinuosi daugmaz sveikai, isskyrus kai kada saldumynus, o siaip maistas neriebus, daug darzoviu, vaisiu. darbas sedimas, bet nemazai vaikstau, kai kada vazineju dviraciu. masazavau visaip

NEPADEDA

man celiulitas nuo paauglystes yra ir neisivaizduoju, kaip staiga galetu imti ir dingti.
daugiau nusprendziau tu priemoniu nebepirkti. pinigu metymas. o i pliaza vis tiek negaliu ramia sazine nueiti

QUOTE(kismet @ 2005 07 26, 17:12)
na, po daugelio isbandytu priemoniu galiu pasakyti, kad nepadeda ne viena 
NEPADEDA

NEPADEDA

Geriausia anticeliulitine priemone itupstai su hanteliukais. Padarykit pora kartu per savaite po tris priejimus po 15 ant kiekvienos kojos, celiulitas dings. Arba paprastus pritupimus su stangute ant peciu ar hanteliukais rankuose. Kremai yra tik mitas. Kaip sakant tingincioms ir rezultatas=0. Biski pajudekit.

mamai padovanojau LOREALIO kremuka PERFECT SLIM, poveikio dar nzn, veliau parasysiu, tik ant pakuotes parasyta, kad tai - geriausias kremukas nuo celiulito!

QUOTE(Glory @ 2005 08 26, 19:14)
mamai padovanojau LOREALIO kremuka PERFECT SLIM, poveikio dar nzn, veliau parasysiu, tik ant pakuotes parasyta, kad tai - geriausias kremukas nuo celiulito! 

kad jis slimina tai faktas. As beje netikiu, kad kremai nepadeda, nes kazkaip ant savo subinytes yra kitoks rezultatas

Nu va nutariau ir aš pasidalinti savo patirtimi.
Šita problemėlė buvo jau labai žiauriai išplitusi
, kremukai žinoma gal ir ne visi, bet dauguma išbandyta, poveikio kaip ir nemačiau.
Man užteko susireguliuoti mitybą, ir celiulitas dingo nežinia kur

QUOTE(audrajaz @ 2005 08 26, 20:51)
Nu va nutariau ir aš pasidalinti savo patirtimi.
, kremukai žinoma gal ir ne visi, bet dauguma išbandyta, poveikio kaip ir nemačiau.

Man po savaitės kopūstų sriubos dietos tikrai kojytės lygios pasidarė

as jau buvau uzsileidus, ir vel tas bjaurybe pasirode, tai as ji iskart sutvarkiau su rusisku kremu ir masazu. vis del to tas kremas vitex su saunos efektu geras
neapsileiskim ant rudens, nesvarbu kad ruduo ir slaunis slepiam

Et, kiekviena svajojam apie stangrų užpakaliuką
Aš nors ir esu liekna, neaukšta, bet to "gėrio" irgi turiu
Naudojau ir aš tą LOREAL kremą (naktinį), atsakingai tepliojaus kokį mėnesį
Rezultatas šioks toks buvo, bet kai vėl nebeteplioju....
Dar geras yra paprastas pratimukas - raumenukų sutraukimas ir atpalaidavimas, tą galima daryt bet kur ir bet kada: pvz. plaunant dantukus, stovint prie viryklės ir t.t.
Sutinku su nuomone, kad reikia daug masažiuko ir sporto, tik iš kur tos valios gaut? Suvokti tai suvokiam, bet kaip "priverst" save?
Linkiu visoms kuo daugiau valios ir.... stangrių užpakaliukų

Aš nors ir esu liekna, neaukšta, bet to "gėrio" irgi turiu

Naudojau ir aš tą LOREAL kremą (naktinį), atsakingai tepliojaus kokį mėnesį

Dar geras yra paprastas pratimukas - raumenukų sutraukimas ir atpalaidavimas, tą galima daryt bet kur ir bet kada: pvz. plaunant dantukus, stovint prie viryklės ir t.t.
Sutinku su nuomone, kad reikia daug masažiuko ir sporto, tik iš kur tos valios gaut? Suvokti tai suvokiam, bet kaip "priverst" save?

Linkiu visoms kuo daugiau valios ir.... stangrių užpakaliukų