Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?

QUOTE(prieblanda @ 2006 12 11, 10:42)
O kiek laiko reikėtų tas vietas kankint per tuos 2-3 mėn.? Kasien? Kartą per savaitę? Dažniau?  g.gif

kankinti reikia labai sistemingai, 3 kartus i savaite treniruotis kaip tik showoff.gif tai vietai daugiausia demesio reikia skirti ir tiek smile.gif beje, pats veiskmingiausias pratimas yra pritupimai su stanga ( teisingai atliekami tongue.gif )
Atsakyti
Mano galva koks stebuklingas kremas bebūtų jis celiulito tikrai nepanaikins, reikia žiūrėti ką ir kiek valgai, tada sportuoti, maudytis kontrastiniame duše, gerti daug vandens, teptis kremu ir dar būtų puiku masažus pasidaryti... o jei celiulitas labai išvešėjęs, tai ir visas šis kompleksas jo neišnaikins...
Atsakyti
Sveikos,
as noriu paklausti gal kuri bandete l'elbolario (atrodo gerai parasiau?) firmos anticeliulitini krema ar kitus sios linijos produktus. Ju internetiniame puslapyje perskaiciau apie ta kremuka, tai atrodo kad turetu buti veiksmingas schmoll.gif , pagamintas is naturaliu medziagu ir kaina pakankamai auksta. laukiu atsiliepimu. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Willyte @ 2007 01 08, 11:45)
Sveikos,
as noriu paklausti gal kuri bandete l'elbolario (atrodo gerai parasiau?) firmos anticeliulitini krema ar kitus sios linijos produktus. Ju internetiniame puslapyje perskaiciau apie ta kremuka, tai atrodo kad turetu buti veiksmingas schmoll.gif , pagamintas is naturaliu medziagu ir kaina pakankamai auksta. laukiu atsiliepimu. Aciu  smile.gif

Pasiskaitykit šią temą daugiau mirksiukas.gif

O jei reikia reziumė - anticeliulitiniai kremai niekuo nesiskiria nuo įprasto gero kūno kremo. Skiriasi tik kaina biggrin.gif
Atsakyti
As manau kad naudojant anticeliulitini krema, kazkiek padeda,susvelnina oda ne kremas, o pats procesas jo itrinimo i oda, gaunasi savotiskas masazas.
Taigi galima naudoti bet kuri gera maitinanti, ar stangrinanti pieneli kunui, ir negaileti pastangu ir laiko masazui pazestom vietoms.
As profilaktiskai naudojau lenkiska krema uz 5Lt, saziningai kiekviena vakara masazuodavau juo slaunis, dar 20-30 pritupimu ir oda pagerejo, susvelnejo, sustangrejo. thumbup.gif Visa anticiliulitine programa kainavo 5Lt ir trupuciuka pastangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 08 sausio 2007 - 22:36
Sutinku su Lena. Paskaicius visu anticeliulitiniu kremu naudojimo instrukcija rasim, kad visus reikia trinti 2 kart per diena. Manau, kad veiksmingesnis yra masazas, kuri darom trindamos krema , o ne pati priemone.

Nors gan nebloga ispudi man paliko Evelyne Spa anticeliulitinis kremas. Malonus saldantis efektas.
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 11, 13:57)

Nors gan nebloga ispudi man paliko Evelyne Spa anticeliulitinis kremas. Malonus saldantis efektas.

Dabar noretusi ne saldancio o sildancio, bet vistiek kur pirkai, kiek mokejai?
Man labai patiko anticeliulitinis masazinis baltarusiskas kremas ryskiai zaliam ipakavime is serijos "BANIA". Ju yra prekybos centruose tarp reikmenu pirciai arba ranksluosciu. Kaina apie 8Lt. I sudeti ieina Cili pipirai, tai svelniai sildo, ir siaip sudetis nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 01 11, 15:30)
Dabar noretusi ne saldancio o sildancio, bet vistiek kur pirkai, kiek mokejai?
Man labai patiko anticeliulitinis masazinis baltarusiskas kremas ryskiai zaliam ipakavime is serijos "BANIA". Ju yra prekybos centruose tarp reikmenu pirciai arba ranksluosciu. Kaina apie 8Lt. I sudeti ieina Cili pipirai, tai svelniai sildo, ir siaip sudetis nebloga.

Ar šildo ar šaldo - tai dirgina odą. Kam jūs norit tą odą taip zirzint? g.gif

Atsakyti
Man patinka vesinantis jausmas.

Pirkau Sarmoj, bet ten ankscaiu buvo Saules Uola (cia Siauliuose), man atrodo, kad ten prekes nepasikeite tik pavadinimas naujas smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kur kaune parduoda kazkoki viteks zalioje tubelej risiska krema, 200 ml kaina apie 10lt? siam forume ji biski gyre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrise @ 2007 01 13, 13:08)
Gal žinote kur kaune parduoda kazkoki viteks zalioje  tubelej risiska krema, 200 ml kaina apie  10lt? siam forume ji biski gyre  ax.gif

Cia turbut as gyriau ax.gif Paziurek dideliose prekybos centruose, as ji net Senukuose maciau.
Atsakyti
na kaip paskaitinejau book.gif tai tokios temos lyg ir nebuvo.. tai vat.. vaistinej aptikau Prancuzu kompanijos Laboratoire Physcience sukurtus maisto papildus "PACK CELLULITE" celiulito gydymui.. norejau suzinot ar kuri nors bandet juos vartot? Koks poveikis? smile.gif
Atsakyti