Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai šalti ar kambario temperatūros?

QUOTE(Mičiko @ 2011 01 04, 02:57)
Niekada jogurto, kefyro išimto iš šaldytuvo nešildydavau. Kadangi mums labai skausmingai dygdavo dantukai, šie produktai bei ledai, šaldyti žirneliai buvo superinis daiktas.  thumbup.gif  Nei peršalę buvom dėl to, nei sirgom. Nelepinau ir nelepinu iki šiol vaiko ta prasme. Grūdinamės. Galbūt ir dabar dėl to darže nesergam.

drinks_cheers.gif as irgi nesildau.. net slogos nera mazius turejes smile.gif
Atsakyti
aš irgi duodu šaltus - paklausiau draugės, kuri taip grūdino savo vaiką ir labai apsidžiaugiau, nes šildyt ir terliotis tikra nesąmonė, ypač kai paskui nesuvalgo - tai negi atgal šaldysi ir vėl šildysi, o ir pačiai šiltas neskanu. Tai tfu tfu tfu viskas gerai.

o šiaip, nuo kada pvz, ledus galima duoti vaikams?
Atsakyti
tik kambario temperaturos, nes valgo sauksteliais ir manau gali atsalti gerklyte.
Atsakyti
As saviskei visada kambrio temperaturos duodu - bet manau kad tai mano klaida - geriua is karto pratinti prie salto maisto, o ne bijoti ligu... nes taip greiciua uzsigrudina, ir ne tiek daug serga....
Atsakyti
as tai ipratau duoti kambario temperaturos. mano mazius nuo gimimo daug sirgo, tai stengiames pasisaugoti
Atsakyti
Aš tai ir pašildau..Šaltą pats spjauna.. biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
pirmus kelis kartus kai tik ragaut pradejo jogurtu - kambario temp daviau, o po to saltus thumbup.gif
Atsakyti
Šaltas.
Atsakyti
as labai ivairiai ,kaip iseina ax.gif issimu 10min anksciau is saldytuvo,jei neiseina duodu iskart is saldytuvo ax.gif
Atsakyti
As viska ka beduociau,jogurta,vaisius visada isimu anksciau is saldytuvo,kad apsiltu kambario temperaturoje tiesiai is saldytuvo schmoll.gif
Atsakyti
pusvalandi palaikau isemus is saldytuvo ir tada duodu
Atsakyti