Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų bėdelės

Mamytes, gal zinote ka nors apie akmenis ant dantuku, seip net nesu tikra kad mano sunutis ju turi, bet panasu kad tik tas ir bus, seip jau uzsiraseme pas dantista eisim pasitikrinti, dantukus valemes kiek galejom , jis nelabai ir priestaravo bet visada ziaukcioja kai bandau valyti kruminius dantukus tada pradeda springti pasta tuom ir pasibaigia.... nuklydau visai nuo to ka norejau pasakyti doh.gif tai va, is vidines puses priekiniu apatiniu dantuku kaskokios lyg apnasos neapnasos nesuprantu, priekinius visada gerai valydavau bet tik nesenei pamaciau kad tas geltonumas panasus kaip prilipe maisto likuciai tiesiog neisivalo, kalbejau, viena moterele sake tai gali buti akmenys, bte tai ar buna tokiems maziems, jam dabar 2metai 8men ? Nezinau kaip ten bus jaigu reikes juos gramdyti, seip jau vaikiuka nuteikineju, pasakoju kokie dantistai saunuolei kaip grazei moka mums dantukus taisyti eiti lyg ir nebijo.
Atsakyti
Labas mamytes, o gal kas nors gyrdejo apie Sodium fluoride tabletes vaikams nuo karieso? Ka galyt apie jas pasakyt? Niekur negaliu ju nusipirkt..... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andžela @ 2007 02 11, 01:00)
Sveikos,

turiu drauge stomotologe..Ji pasake, kad norint maziau tureti problemu su dantukais veliau reikia padeti vaikui juos priziureti...Kai maniskiam tik pradejo kaltis dantukai, namuose atsirado dantu sepetukas..Jis pamego ji ir dabar daznai "valosi" dantukus... Ir as pati stegiuosi neslepti kaip reikia valyti dantukus..Pasiimu apti sepetuka, ir jam jo igrudu..Jis bandu pamegdzioti mane, ir taip kartu valomes dantis.. Darge - stomotologe patare nusiprkti dantu sepetuka, su skylute kotelyje ( jais prekiauja maximos), sake jis pieniniam dantukas labai geras..Be to patare pries miega dantis pavalyti su dregnu skuduriuku... Tada dantys nusivalo visus nesvarumus sukauptus per diena...
Kadangi maniskis daznai valosi dantis sepetuku (kelis kartus per diena), tai jo dantukai labai balti, ir jokiu apnasu nesimato.. Ziuresim kaip bus veliau...

drinks_cheers.gif Aš irgi planuoju taip valyt dantukus
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2007 01 27, 16:39)
Skambini į registratūrą ir užrašo, tik va eilės be proto.......... doh.gif
Bet manau kad jūs ir Kaune pagalbos sulauksit, juo labiau jei norit tik konsultuotis (pradžiai)  4u.gif

Aš jau bandau užsirašyti nuo kovo mėn. bet sako ,kad užrašo tik sekančiam mėn ir skambinti kito mėn. pradžioje unsure.gif
Skambinau kovo pradžioje visi gydytojai jau užimti, skambinau balandžio 2 dieną ir gegužei jau visi gdytojai užimti ir pasakė skambinti gegužės pradžioje, kad galima būtų užsirašyti birželiui mad.gif , taip mes visai be dantų liksim cray.gif
O paskui dar gydytojai priekaištauja, kad tėvai nesirūpina vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2007 04 04, 15:55)
Aš jau bandau užsirašyti nuo kovo mėn. bet sako ,kad užrašo tik sekančiam mėn ir skambinti kito mėn. pradžioje unsure.gif
Skambinau kovo pradžioje visi gydytojai jau užimti, skambinau balandžio 2 dieną ir gegužei jau visi gdytojai užimti ir pasakė skambinti gegužės pradžioje, kad galima būtų užsirašyti birželiui mad.gif , taip mes visai be dantų liksim  cray.gif
O paskui dar gydytojai priekaištauja, kad tėvai nesirūpina vaikais.

O kodėl nenorite pabandyti nueiti į bet kurį privatų kabinetą? mano Ugnei šį rudenį pabyrėjo dantukai (na Ugnytei jau 4 m.) tai aš ją nuvedžiau į paprasčiausią privatų kabinetą pas laaabai malonų gydytoją ir kuo pukiausiai susitaisėm visus dantukus. Turim pilną burnytę įvairiaspalvių plombų - žalių, rausvų, oranžinių, mėlynų..... Labai patenkintos gydytoju ir sutaisytais dantukais smile.gif

Na mes gyvename Jonavoje kur ir lankėmės pas nuostabų odontologą Saulių Akranglį (jisai dirba kažkur Kaune, nes Jonavoje atvažiuojai tik trečiadienaiis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagėlė: 05 balandžio 2007 - 13:43
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 04 05, 14:41)
O kodėl nenorite pabandyti nueiti į bet kurį privatų kabinetą? mano Ugnei šį rudenį pabyrėjo dantukai (na Ugnytei jau 4 m.) tai aš ją nuvedžiau į paprasčiausią privatų kabinetą pas laaabai malonų gydytoją ir kuo pukiausiai susitaisėm visus dantukus. Turim pilną burnytę įvairiaspalvių plombų - žalių, rausvų, oranžinių, mėlynų..... Labai patenkintos gydytoju ir sutaisytais dantukais  smile.gif

Na mes gyvename Jonavoje kur ir lankėmės pas nuostabų odontologą Saulių Akranglį (jisai dirba kažkur Kaune, nes Jonavoje atvažiuojai tik trečiadienaiis)

Na mes buvom Skraidentoje, tai pati prasižioti nelabai norėjo, gydytoja aišku pražiodino su didžiausiais ryksmais, beveik visi dantukai pažeisti kariesu, yra 2 skylutės, bet gydytoja sakė netaisys schmoll.gif
Liepė tik gerai valytis dantukus, dar išrašė tokį tepaliuką nakčiai po valymo dantukus pasitepti ir pasakė laukti, kol ji pati nuspres išsižioti unsure.gif
Tai ir bandau į Žalgirio klinikas patekti sakau, gal ten bus geriau cool.gif
Beto mums tik šį mėn. sueis du metukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2007 04 05, 15:18)
Na mes buvom Skraidentoje, tai pati prasižioti nelabai norėjo, gydytoja aišku pražiodino su didžiausiais ryksmais, beveik visi dantukai pažeisti kariesu, yra 2 skylutės, bet gydytoja sakė netaisys schmoll.gif
Liepė tik gerai valytis dantukus, dar išrašė tokį tepaliuką nakčiai po valymo dantukus pasitepti ir pasakė laukti, kol ji pati nuspres išsižioti unsure.gif
Tai ir bandau į Žalgirio klinikas patekti sakau, gal ten bus geriau cool.gif
Beto mums tik šį mėn. sueis du metukai rolleyes.gif

Tai pas jus tik du dantukai? Nes skylutės ir yra kariesai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2007 02 03, 18:58)
Mes ne tik konsultacijos norim,bet ir gydimo iskart,nes tik menesiui gryztam i Lt  g.gif

Ten labai ilgos eilės (tikrai žinau) ,tai jei grįžtat greitai,tai nesugydysit Žalgirio g.
Atsakyti
na va ir mes keliausim pas stomotologą į skraidentą žiūrėsim ką ten pasakys bet tikrai reiks gydyti blush2.gif daug sugedusių dantukų o as jos valau valau kartą ar du per savaitę su pasta o kitomis dienomis tik vandenuku ir šepetėliu ax.gif bet genda ir genda.... gal paveldėta g.gif mano dantys siaubingi doh.gif
Atsakyti
Panasu,kad ir pas mus tos juodos apnasos.Kad gestu dantukas nepanasu.Tik ar nieko blogo jos nedaro, ar butina jas nuvalyt?
Atsakyti
QUOTE(trivo @ 2007 07 10, 16:36)
Panasu,kad ir pas mus tos juodos apnasos.Kad gestu dantukas nepanasu.Tik ar nieko blogo jos nedaro, ar butina jas nuvalyt?

as is pradziu irgi galvojau, kad ant dantuku apnasos atsirado. o laikui begant pastebejau, kad tuose vietuose nera dantu emales, nuejus pas dantista, mum pasake kad tai buteliuko kariesas. sunus naktimis daug geria arbatu, kefyra. dabar kefyro jau atsisakem, duodam tik nesaldintas arbatas. o tokiu pagedusiu dantuku gydytojai netaiso. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes! Man taip neramu del mazutes dantuku... Metukai nesenai suejo. Dantukus valom nuo pat pirmojo... Taciau nesenai pastebejau, kad buve tokie baltuciai pradejo juoduoti, na, lyg tokios juodos apnasos.... verysad.gif Galima pagalvoti, jog tai turi itakos saldumynai, bet juk nieko, isskyrus, kas skirta tokio amziaus vaikui neduodu. Nezinau ka daryt... g.gif Gal kas turi panasios patirties?
Atsakyti
Labutis,
pas mus ta pati situacija verysad.gif . Mano Rokučiui jau tuoj dveji bus, tai dantukai irgi pajuodavę, kai kurie jau trupėti pradėjo. Buvom pas odontologę, tai ji sako, kad tai buteliuko kariesas, patarė kuo greičiau atpratinti nuo buteliuko, o naktį duoti tik gryną vandenuką be jokio cukraus, jokio pieno.
Atsakyti