Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų bėdelės

O siaube kai pasiskaičiau tai net negera pasidarė, o aš galvojau kad tik mus tas kariesas kankina, mums dabar 5 metukai kas mėnesį lankomės privačiame kabinete užtaisome skylutes, bet po mėnesio vis atsiranda naujų.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 07 29, 22:42)
Tai toks kremas su kalciu ir fluoru, jis turėtų pristabdyti dantukų gedimą, galbūt pavyks ilgiau išlaikyti dantukus arba kol vaikas paaugs ir leis sutaisyti dantukus, reikia juo tepti.

O kur jo butu galima isigyti?dantu pastaROCS jau euro vaistinese neprekiauja yra tik kudikiam.
Atsakyti
QUOTE(mork.laura @ 2008 08 06, 15:27)
O kur jo butu galima isigyti?dantu pastaROCS jau euro vaistinese neprekiauja yra tik kudikiam.


ROKS pirkau Skraidentoj (apie 35Lt), pagirejimo nesimato unsure.gif

O kur galima pirkti Recaldent ?
Atsakyti
Na pagerėjimo tai tikrai nebus nuo nieko, čia kalbam tik apie gedimo proceso pristabdymą, kol vaikelis paaugs ir duosis pataisyt dantukus, ROCS pastos yra daugelyje vaistinių, pvz. centre pilna, kaina apie 32 lt., atrodo, kad toj Skraidentoj brangiau.
Atsakyti
esu sunerimusi labai verysad.gif
mano mazajam 1 metai 3 men o ziuriu emale prie smegenu priekinio dantuko jau pageltusi ir kaip nuejusi, nu zodziu jau nesveikas dantis, ar kam taip buvo tokiam mazam ???? Didziosios tai irgi nera sveiki, bet ji jau didute ir greit keisis ir be to zymiai veliau gedo priekiniai g.gif doh.gif kokias pastas naudot ? kaip valyt ??
Atsakyti
[Pirmiausia, jei galit neduokit nieko naktį gert, tik vandenuką, kitaip procesas spartės, ir valykit dantukus, galit užsirašyt konsultacijai į Žalgirio klinikas, gal irgi pasiūlys Recaldent tepti.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif. Mano merginai taip pat trupa dantukai ir genda. Priekinių labai nutrupejusi emalė ir vienas dantukas apluzes. Salia esantys priekiniai beveik be emales, o ir kruminukai genda. Mums si problema greiciausiai nuo per didelio gelezies kiekio. mes turejome dvi skausmingas galvos operacijas ir po ju turejome labai stiprinti kraujuka, o pasekmes yra musu labai sugede dantukai, o tvarkyti butinai juos reikia. bet vel narkoze doh.gif Tik siauliuose net nezinau kur. nes daug kur skambinau ir isgirdau atsakyma kad be triju metu vaikams dantu netvarko. schmoll.gif Gal kas ka zino ir gali patarti.
Atsakyti
O tai nuo gelezies gali gest ? mes tai irgi gerem gelezi, abu vaikai, didziosios labai apgede prieki, o mazojo tik vienoj vietoj, bet kai pagalvoji, kad ka tik isdygo, tai sakot cia nuo gelezies gali but ?
Atsakyti
Gelezis neleidzia organizmui pasisavinti kalcio, todel nukencia dantukai, bet ir siaip visokiu dalykeliu dar gali prisideti, kaip sultyciu gerimas nakti ir tt... Mes tai vartojome labai daug gelezies tiek po vienos tiek po kitos operacijos ir tada pradejo labai gesti dantys doh.gif is pradziu buvo baltos apnasos, kaip kokia varskyte, o paskui ir trupeti pradejo verysad.gif
Atsakyti
Svaikos mielosios! As irgi turiu didziule problema su sunaus dantukais.Nors jam tik 1m.ir 11 men., sugede keturi virsutiniai priekiniai dantuliai.Pries 3 men. konsultavomes vaiku odontologijos klinikoje Kaune,pas gyd. Bendoraitiene.Tai ji teigia, kad reikia laukti kol visai supus ir tada su narkoze salinti.Apie gydyma su narkoze ar sedacija neuzsimine.Treciadieni vaziuosiu i Zalgirio odontologijos klinika, gal ten ka pades.Dantuku jam dar neskauda, bet dantenos visos isburkusios, kraujuoja.Zodziu kosmaras!Gal kas galite ka pasakyti apie prof.Balciuniene?Mat ji konsultuoja Zalgirio klinikoje, kiekviena treciadieni ir ketvirtadieni nuo 10 val. iki 12 val.
Atsakyti
sveikos
norejau paklausti,mano mazajam metai ir du menesiai,turim 8 dantukus,bet pries kokia gera savaite pastebejau kad desinej pusesj ant smegeniuku tox guziukas iskiles,ir jis tox atrodo kaip pavandenyjas,gal teko mamytem su tuo susidurti,kas cia galetu buti?ar cia labai blogai?
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif
na ir mes turime ta p[acia problema, dantukai priekiniai visai nutrupejo, o ir kruminukai genda blink.gif verysad.gif bet kiek suprantu tai tik mano problema.
Kada buvo tik pati ligos pradzia kreipemes i odontologa, bet taip ir isgirdome tik viena atsakyma, mazas dar labai mazas, niekas netaiso tokiems. Tik valyt ,valyt, valyt. Ir valem, kaip , taip, rekdinom vaika doh.gif
Kiek istengdavom tiek ir valydavom. Kreipemes i NEODENTA. Ir ka atsakymas tas pats, ,mama pati kalta , kad neranda priejimo prie vaiko ir nesugeba isivalyti dantuku. bandysim gelbeti, bet jis dar mazas.
Ir ka, liekam patys su savom problemom, gaila vaiko. valom tuos dantukus, bet jokio pagerejimo nematom. Kyla noras kreiptis i kitus specialistus, bet atsakymas bus toks pat... verysad.gif
Atsakyti