Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

QUOTE(emrata @ 2008 07 25, 09:30)
siaip sita spintele parduodama Hobbyhall.lt

aciuks.gif
Atsakyti
Emrata grazus balkonas

maniskos tai yra paverstas baseinu. Mano dukryte puikiai ten pliuskenas, o jau vandens. Gerai kad neistiklintas irviskas isbega laukan lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 25, 12:58)
Emrata grazus balkonas

maniskos tai yra paverstas baseinu. Mano dukryte puikiai ten pliuskenas, o jau vandens. Gerai kad neistiklintas irviskas isbega laukan lotuliukas.gif

Būtų įdomu pamatyti tą baseinuką??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 25, 10:58)
Emrata grazus balkonas

4u.gif
visai gera paskirtis balkonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 25, 13:25)
4u.gif 
visai gera paskirtis balkonui biggrin.gif

Bet sakyčiau, gal su mažu vaiku, kai balkonas neįstiklintas, nelabai saugu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 07 25, 13:46)
Bet sakyčiau, gal su mažu vaiku, kai balkonas neįstiklintas, nelabai saugu... g.gif

ir kaimynams nelabai manau kurie gyvena apacioj mirksiukas.gif man buvo kai kaimynu mergytes is virsaus zaide vandens kara tai galvoju is kur tos mano geles palaistytos ir kaip cia tik vienoj vietoj lyja:D thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ant tokiu neklauzadu ir pykt negalima lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ingese,2008 07 17, 19:59]
[b]Na ar jau turite plastikinius langus?
Kaip ar patenkinti?
Jūs darėto nuo grindų iki lubų ar tik nuo rėmo iki lubų?

Jau užsisakiau, dabar laukiu.
Nuo rėmo. Butas vieno kambario, ateity svajoju apie didesnį, tai nenoriu labai daug investuoti. Tuo labiau balkone rūbus džiovinu, vyro įrankiai, dar ir "kiaules" vasarą išleidžiam palakstyti. Ne koks vaizdelis būtų blush2.gif
Va dėl apdailos vėliau teks sukti galvą doh.gif Kažkiek apšiltinsim, o ką toliau pasirinkti? doh.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie Jusu 4u.gif Emrata Balkoniukas thumbup.gif Cia as lygiai beveik apie toki pat svajoju. Buvau nusiziurejusi sitoki pat staliuka parduotuveje ir kedutes, staliukas dabar yra, bet nera tokiu kediu, yra kiek kitokios ax.gif Taciau musu balkonas dar is vis be remonto. Uzsisakeme langus. Bus 2 varstomi is sonu. Man dar patiko ideja, kazkas ja minejo pacioje pradzioje, apie grindis is akmenuku, na tipo , akmenines biggrin.gif kazkas tokio. Ziauriai tokiu noreciau bigsmile.gif tik neisivazduoju kaip cia tokias padaryti? blush2.gif Is akmenu, (kur ju pirkti?) unsure.gif ar kai buna pvz senukuose kaip plyteles akmenines, tokias deti? doh.gif bet juk tada staliukui stoveti normaliai manau, praktiskai butu neimanoma... blink.gif Ir idejos su gelemis thumbup.gif tik kad as apie geles ne ka zinau blush2.gif na reikia pasidometi, kad butu kaip lauko terasa - ziemos sodas, kur butu galima isgerti arbateles ar kavos vasara is ryto.... thumb_yello.gif
Atsakyti
pagaliau jau turiu balkono langus thumbup.gif tikrai krupščiai padarė vyrai thumbup.gif žiauriai patenkinta.
Liko tik apšiltint sienas ir galvoju pasivogt idėją su gipso kartonu blush2.gif net mamai nusiunčiau parodyti kaip atrodo toks balkonas, visi sužavėti wub.gif
Papildyta:
emrata, o kuo tą gipso kartoną tvirtinot prie sienų? Nieko neišmanau šitoj srity blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 26, 18:48)
pagaliau jau turiu balkono langus thumbup.gif tikrai krupščiai padarė vyrai thumbup.gif žiauriai patenkinta.
Liko tik apšiltint sienas ir galvoju pasivogt idėją su gipso kartonu blush2.gif  net mamai nusiunčiau parodyti kaip atrodo toks balkonas, visi sužavėti wub.gif
Papildyta:
emrata, o kuo tą gipso kartoną tvirtinot prie sienų? Nieko neišmanau šitoj srity blush2.gif

cia aisku tokiais klausimais labiau vyrai nusimano, bet kiek zinau jie tvirtinasi prie specialiu metaliniu profiliu ir aisku prie specialiu varztu gipsokartonui
Atsakyti
user posted image
Vo kad toki balkoniuka tureciau, neislysciau is jo blink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti