Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

QUOTE(Ingese @ 2009 02 04, 20:56)
Na iki žemės emprata aš ir galvojau, bet kadangi buso vienoje pusėje kaip jau minėjau darbo kampelis, o kitoje spinta, tai sėdėti kaip ekrane-gal nelabai jauku.Galvoju daryti šiek tiek pažemintus.....o apatinę dalį galvoju gal medžiaga plastikine tokia pat, ji būna apšildyta....
Papildyta:
Aš ir galvoju, kad plastikiniai sandaresnis, mums reikia, kad būtų šilta, nes norime kaip kambariuko funkcijos.

Pas mane balkonas buvo per du kambarius. Dabar eina tik per viena, kaip sakant buta padidinome 2 kvadratais. Langus dejom plastikinius is lauko puses, medzio imitacija is vidaus balti (dabar deciau is abieju pusiu medzio imitacija, t.y. rudus). grindis gavosi (kur buvo butent balkonas) su pakila, sildytos sienos, grindys, langai ne iki zemes, bet nemazi tokie, per penkias plitas pakeltos yra palange. Pats stiklas siek tiek tamsintas, kadangi ten musu miegamasis. Kur buvo sija (toje vietoje kur langai ir balkono durys) padaryta arka. Siaip jeigu butu buves tik vienas balkonas t.y. eitu per viena kambari, as nebuciau didinusi, kadangi jis is ties reikalingas, bet kadangi pas mus buvo per du kambarius pasirinkimas aiskus. Siaip dauk kam toks vairantas patinka, dar pliusas tame, toje puseje nera taip arti namo, toks kakp parkelis pas mus, tai ryte puikus vaizdelis pro langus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 02 04, 17:56)
Na iki žemės emprata aš ir galvojau, bet kadangi buso vienoje pusėje kaip jau minėjau darbo kampelis, o kitoje spinta, tai sėdėti kaip ekrane-gal nelabai jauku.Galvoju daryti šiek tiek pažemintus.....o apatinę dalį galvoju gal medžiaga plastikine tokia pat, ji būna apšildyta....
Papildyta:
Aš ir galvoju, kad plastikiniai sandaresnis, mums reikia, kad būtų šilta, nes norime kaip kambariuko funkcijos.

pazeminti langai manau irgi neblogai, tik man rodos vien sienos apsiltinti neuzteks, reikes dar ir kazkokio silduko, va mes irgi siltinomes, taciau ziema balkone baisingai salta
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2009 02 04, 23:09)
Pas mane balkonas buvo per du kambarius. Dabar eina tik per viena, kaip sakant buta padidinome 2 kvadratais. Langus dejom plastikinius is lauko puses, medzio imitacija is vidaus balti (dabar deciau is abieju pusiu medzio imitacija, t.y. rudus). grindis gavosi (kur buvo butent balkonas) su pakila, sildytos sienos, grindys, langai ne iki zemes, bet nemazi tokie, per penkias plitas pakeltos yra palange. Pats stiklas siek tiek tamsintas, kadangi ten musu miegamasis. Kur buvo sija (toje vietoje kur langai ir balkono durys) padaryta arka. Siaip jeigu butu buves tik vienas balkonas t.y. eitu per viena kambari, as nebuciau didinusi, kadangi jis is ties reikalingas, bet kadangi pas mus buvo per du kambarius pasirinkimas aiskus.  Siaip dauk kam toks vairantas patinka, dar pliusas tame, toje puseje nera taip arti namo, toks kakp parkelis pas mus, tai ryte puikus vaizdelis pro langus.  ax.gif

butu dar puikiau jeigu kokia foto imestumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2009 02 05, 01:09)
Pas mane balkonas buvo per du kambarius. Dabar eina tik per viena, kaip sakant buta padidinome 2 kvadratais. Langus dejom plastikinius is lauko puses, medzio imitacija is vidaus balti (dabar deciau is abieju pusiu medzio imitacija, t.y. rudus). grindis gavosi (kur buvo butent balkonas) su pakila, sildytos sienos, grindys, langai ne iki zemes, bet nemazi tokie, per penkias plitas pakeltos yra palange. Pats stiklas siek tiek tamsintas, kadangi ten musu miegamasis. Kur buvo sija (toje vietoje kur langai ir balkono durys) padaryta arka. Siaip jeigu butu buves tik vienas balkonas t.y. eitu per viena kambari, as nebuciau didinusi, kadangi jis is ties reikalingas, bet kadangi pas mus buvo per du kambarius pasirinkimas aiskus.  Siaip dauk kam toks vairantas patinka, dar pliusas tame, toje puseje nera taip arti namo, toks kakp parkelis pas mus, tai ryte puikus vaizdelis pro langus.  ax.gif

Pas mus lygiai tokas pats balkonas kaip pas jus,bet dejau jau nejugsime balkono su kambariu.Paliksime taip kaip yra.Tik balkono stikliniu ir šiltinimu reiks užsiimti.O
o tai patekimas į balkoną pas jus vis tiek iš vieno tik kambario, ar iš abiejų?
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2009 02 05, 09:21)
pazeminti langai manau irgi neblogai, tik man rodos vien sienos apsiltinti neuzteks, reikes dar ir kazkokio silduko, va mes irgi siltinomes, taciau ziema balkone baisingai salta

Tai šiltinsim šonus balkono, grindis, lubas, o ten kur balkono langai, tai ten bus plastamsė tar kurios šiltinama medžiaga dar yra.Taip bent jau mums sakė langų firmoje.Ir dar radiatorių statysime, tai manau emprata turėtų būti šilta.Tik kaip jau minėjau labai noriu, kad langai atsidarytų į šona pastūmus, bet deja jie kaip jau išsiaiškinom nėra šilumai išlaikyti, pritaikyti.
Papildyta:
QUOTE(Kramberis @ 2009 02 05, 01:09)

Aš ir norėčiau pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Yra stumdomu plastikiniu balkono remu. Man rode toj pacioj Balkonijoi (www.balkonija.lt), jie iš Rusijos veža. Bet spalva tik balta, bet gali buti su stiklo paketais, ir sandarus
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vau ir koks apsvietimas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri stiklinoite balkona nepersenai,idomu kiek kainuoja? g.gif Jei pavyzdziuj su stiklo paketais ,arba kiek kainuoja istiklinimas nuo zemes iki lubu,maciau pavyzdzius labai fainai atrodo,o imoniu puslapiuose neuzsimenama apie kaina g.gif
Atsakyti
As stiklinau apie 6 metru ilgio balkona, aukstis apie 3m. Zoziu nuo zemes iki lubu. Dejo aliuminio profilio slenkancia sistema, kainavo 4500. Dariaus per mazesnio miesto firma, taip daug pigiau 4u.gif
Atsakyti
man iskilo toks klausimelis... ax.gif net ne vienas biggrin.gif

1. ar balkono sienas tinkuojate (juk tarp plytu yra nemazu tarpu) ar dedategipskartonio plokste ir tada sulyginate ir dazote?
2. ar imanoma tapetuoti balkona? ta prasme ar jis ziema "nesusals"? tapetai neatsilups? (balkonas istiklintas, bet vistiek ziema saltoka) biggrin.gif

laukiam ir mes siltesniu oru ir pradesim balkono tvarkyma ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes sienas apdejom gipskartonio plokstemis, tada uztinkavom tarpelius, uzglaistem ir dazem smile.gif del tapetu net neisivaizduoju, gal ir nieko blogo jies neatsitiktu g.gif
Atsakyti
mes sienas apdejom gipskartonio plokstemis, tada uztinkavom tarpelius, uzglaistem ir dazem  del tapetu net neisivaizduoju, gal ir nieko blogo jies neatsitiktu

na as irgi galvojau, kad kazkaip panmasiai... thumbup.gif o kaip su elektra, gal kas vedetes... daromes salione remonta, tai gal iskart kokia laida nuvest, kad nereiktu paskui draskyt velsienu doh.gif
Atsakyti