QUOTE(Ingese @ 2009 02 04, 20:56)
Na iki žemės emprata aš ir galvojau, bet kadangi buso vienoje pusėje kaip jau minėjau darbo kampelis, o kitoje spinta, tai sėdėti kaip ekrane-gal nelabai jauku.Galvoju daryti šiek tiek pažemintus.....o apatinę dalį galvoju gal medžiaga plastikine tokia pat, ji būna apšildyta....
Papildyta:
Aš ir galvoju, kad plastikiniai sandaresnis, mums reikia, kad būtų šilta, nes norime kaip kambariuko funkcijos.
Papildyta:
Aš ir galvoju, kad plastikiniai sandaresnis, mums reikia, kad būtų šilta, nes norime kaip kambariuko funkcijos.
Pas mane balkonas buvo per du kambarius. Dabar eina tik per viena, kaip sakant buta padidinome 2 kvadratais. Langus dejom plastikinius is lauko puses, medzio imitacija is vidaus balti (dabar deciau is abieju pusiu medzio imitacija, t.y. rudus). grindis gavosi (kur buvo butent balkonas) su pakila, sildytos sienos, grindys, langai ne iki zemes, bet nemazi tokie, per penkias plitas pakeltos yra palange. Pats stiklas siek tiek tamsintas, kadangi ten musu miegamasis. Kur buvo sija (toje vietoje kur langai ir balkono durys) padaryta arka. Siaip jeigu butu buves tik vienas balkonas t.y. eitu per viena kambari, as nebuciau didinusi, kadangi jis is ties reikalingas, bet kadangi pas mus buvo per du kambarius pasirinkimas aiskus. Siaip dauk kam toks vairantas patinka, dar pliusas tame, toje puseje nera taip arti namo, toks kakp parkelis pas mus, tai ryte puikus vaizdelis pro langus.