Įkraunama...
Įkraunama...

Balkonai

QUOTE(mykolė @ 2005 08 24, 10:12)
Galiu gauti už savireklamą, bet mano vyras užsiima laiptų, turėklų ir pan. darymu. Šiuo metu daro savo pusseserei prancūziškus balkonėlius.Jei kažko daugiau nerasi, galėsi su vyru pašnekėti,gal ir apžiūrėti darbą(Kaune)

mykole, atsiųsk į až adresus Kaune, kur būtų galim apažiūrėti ir kontaktus. Man ne dabar reikia, bet ateityje reikės. Tai aš ateičiai pasidėsiu 4u.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2005 08 24, 11:12)
Galiu gauti už savireklamą, bet mano vyras užsiima laiptų, turėklų ir pan. darymu. Šiuo metu daro savo pusseserei prancūziškus balkonėlius.Jei kažko daugiau nerasi, galėsi su vyru pašnekėti,gal ir apžiūrėti darbą(Kaune)

Mykole atsiuks ir man i až adresus Kaune, kur būtų galim apažiūrėti ir kontaktus.
tikrai domina ir paziurejimas biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
gal galit pasakyt kaip darete hidroizoliacija ? - Supratau, kad po tuo balkonu yra patalpa.
Dekui.

Statytomės namuką ir dabar tas etapas, kai reikia daryti terasai/ balkonui (2
Atsakyti
mes užsakinėjom metalinius prancūziškus balkonėlius Gariūnuose. Patiems buvo netikėta, kai eidami per turgų pamatėm vaikinuką su įvairiais kalvystės gaminių pavyzdžiais. Ir kadangi prieš tai buvom parodoje ir žinojom, kad pigesnių variantų kaina sukasi mažiausiai apie 200 Lt/m tai čia pasiūlė už 100 Lt/m. ir padarė be galo greitai - du 1 m plocio ir apie 90 cm aukščio balkonėlius neįmantraus rašto padarė per savaitę. Jei domina rašyk asmeninę žinutę, išklausiu iš vyro to vyruko telefoną.
Atsakyti
Labai noriu įsistiklinti balkoną, bet susidūriau su problemą nieko apie tai neišmanau blush2.gif Reikia jūsų pagalbos, nes firmų yra labai daug kurios stiklina, o kurią pasirinkti nežinau. Man labiau patinka aliuminiais rėmais ir stumdomi. Gal jūs stiklinote ir galite parašyti kokia firma geriau ir pigiau įstiklintų. Ir kas praktiškiau ar aliuminiai o gal plastikiniai.Įš anksto dėkoju atsiliepusioms i pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2005 02 15, 11:32)
dar klausimas, gal kas zino kokiu budu galima apsildint balkona? kaip sakiau, balkonas istiklintas plastikiniais langais, bet jame vistiek salta labai, itariu del to, kad isorine sienele labai plona + gal ir statant langus ne idealiai uzpurske to Mikroflexo (ar pan.)  g.gif
gal kas turit ideju kokiu, ka ir kaip galima padaryt?  ax.gif

kaip sprendei siltinimo problema? Ir siaip idomu ka patartumete daryti balkone nuo zemes iki tureklo?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
greičiau terasa, nei balkonas, bet pritaikyt galima bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
o aš balkone hamaka pasikabinau thumbup.gif . Galima lengvai nuimt, kad netrukdytų.
Atsakyti