Įkraunama...
Įkraunama...

"Pasirenkamos šypsenėlės"

iš esamų mylimiausios:
lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif blush2.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

o kaip grazu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bleira: 09 gegužės 2006 - 15:33
Labai patinka ir dažniausiai naudoju mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif g.gif ax.gif Jos pagyvina tekstą , smagiau skaityti , tiesiog išreiški emocijas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man patinka thumbup.gif nail.gif schmoll.gif sunglasses2.gif friends.gif yahoo.gif ax.gif mirksiukas.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Smagiausios šypsenėlės man yra šios: lotuliukas.gif hihihi.gif assa.gif sokiai.gif yess.gif tease.gif
Atsakyti
labiausiai patinka nono.gif tease.gif hi.gif topsecret.gif didis.gif
Atsakyti
rolleyes.gif blink.gif ph34r.gif wacko.gif essen.gif hah.gif bash.gif fart.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif surrender.gif friends.gif tease.gif ir visos likusios
Atsakyti
Dazniausiai naudoju mirksiukas.gif , hi.gif , 4u.gif , unsure.gif
Atsakyti
Man gražiausios ir reikalingiausios šios: ax.gif g.gif blink.gif nestuke.gif gun_bandana.gif smileysex.gif stupid.gif mega_shok.gif cray.gif blush2.gif cry.gif. Labai padeda, be jų nė nežinau, ką ir daryčiau biggrin.gif
Atsakyti
man tikrai dažnai pritrūksta 2.gif na juk čia mamyčių forumas, ir pagrindiniai pliotkai vistiek apie savo 2.gif sukasi blush2.gif tikrai būtų smagu jei jis iškiltų į pagrindinius ax.gif kažkada juk buvo ir nesuprantu už kokius "nuopelnus" jo atsikratyta ax.gif
Atsakyti
O kur cia galima rasti tokiu grozybiu???as nesenai prisijungus,tai gal pasidalintumet info??? 4u.gif ax.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
O kur cia galima rasti tokiu grozybiu???as nesenai prisijungus,tai gal pasidalintumet info??? 4u.gif ax.gif smile.gif smile.gif smile.gif

sorry,jau radau.... 4u.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
Man visi labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti